Stiri despre terapie de cuplu

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Partenerii care se
ceartă des rezistă mai mult timp împreună: „Discuţiile contradictorii sunt ca o pastila magică, ce asigură succesul conjugal”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Partenerii care se ceartă des rezistă mai mult timp împreună: „Discuţiile contradictorii sunt ca o pastila magică, ce asigură succesul conjugal”

  Dacă eşti îngrijorat de faptul că în fiecare săptămână apar discuţii între tine şi partenerul de viaţă şi te gândeşti că în timp relaţia va avea de suferit, ştiinţa spune că nu este cazul să te îngrijorezi. Psihologii văd o parte bună a micilor certuri, acestea ajuntând la deblocarea  liniilor de comunicare.

 • Să fim în contact cu sexualitatea noastră!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să fim în contact cu sexualitatea noastră!

  Nu am înţeles niciodată de ce Brigitte Bardot era văzută ca fiind o femeie după care bărbaţii se dau în vânt. Sau Pamela Anderson. Sau Loredana Groza. Da, îmi plăceau Judie Foster sau Halle Berry sau Natalie Portman, care erau actriţe frumoase, dar... serioase. Nu sexoase.

 • Cele mai bune cărţi despre relaţii: lecturi de căpătâi pentru cei care vor să-şi rezolve problemele de cuplu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune cărţi despre relaţii: lecturi de căpătâi pentru cei care vor să-şi rezolve problemele de cuplu

  Cele mai bune cărţi despre relaţii. Niciodată nu suntem pregătiţi suficient ca să facem faţă problemelor presupuse de viaţa în doi, tocmai de aceea este necesar să acordăm atenţie rezolvării momentelor dificile care apar în timp. O cale aflată la îndemână este reprezentată de cărţile publicate de unii dintre cei mai apreciaţi psihologi şi terapeuţi specializaţi în problemele de cuplu.

 • Remediul care înviorează căsniciile monotone, recomandat de o „profesoară de sex“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remediul care înviorează căsniciile monotone, recomandat de o „profesoară de sex“

  Oamenii au nevoie să iasă din ritmul plictisitor al vieţii sexuale de cuplu, dar le este jenă şi teamă să recunoască aşa ceva, este de părere un terapeut sexual supranumit „Profesoara Plăcerilor“. Aceasta spune că cea mai bună politică în cuplu este sinceritatea, nu monogamia, şi că întâlnirea sufletului pereche nu trebuie să echivaleze cu renunţarea la fanteziile pe care le avem.

 • Şantajul emoţional sau împreună
degeaba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şantajul emoţional sau împreună degeaba

  “Până nu se îndrăgosteşte de altcineva, nu-l pot părăsi”, mi-am zis îndrăgostită lulea de un altul. Uneori inima îngheaţă şi nimic nu pare s-o mai mişte, alteori e aşa de generoasă că dăruieşte iubire mai multor persoane în acelaşi timp.

 • Cum să manageriezi conflictele în cuplu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să manageriezi conflictele în cuplu

  Conflictele pot apărea în orice relaţie, important este cum le gestionezi. Dar cum îţi alegi cauzele pentru care merită să lupţi şi când laşi de la tine fără a apărea frustrarea? Există şi certuri bune aşa cum se spune?

 • Doi pe un balansoar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi pe un balansoar

  Problemele specifice amurgului vieţii şi al unei căsnicii sunt redate cu har de marii actori Meryl Streep şi Tommy Lee Jones, în comedia dramatică „Terapie de cuplu“.

 • „Love
Building“ - terapie de cuplu pe platoul de filmare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Love Building“ - terapie de cuplu pe platoul de filmare

  După mai multe roluri în filme şi seriale româneşti, actorii Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol şi-au propus să joace, să regizeze şi să producă împreună un lungmetraj independent. „Love Building“, cu un scenariu de Oana Răsuceanu, Ana Agopian şi Iulia Rugină, a început filmările pe 23 iulie, în complexul Laguna Verde din Baloteşti, după mai multe sesiuni de repetiţii.

Modifică Setările