Stiri despre tarile nordice

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Divergenţe în UE privind „paşapoartele de vaccinare“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Divergenţe în UE privind „paşapoartele de vaccinare“

  Ţările din Uniunea Europeană iau tot mai mult în considerare utilizarea dovezii de vaccinare împotriva COVID-19 ca „paşaport de vaccinare“, dar ideea este controversată, scrie AFP.  Ţările însorite susţin ideea.

 • Summit la Washington. Liderii celor cinci ţări nordice, primiţi de Barack Obama pe fondul creşterii tensiunilor cu Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Summit la Washington. Liderii celor cinci ţări nordice, primiţi de Barack Obama pe fondul creşterii tensiunilor cu Rusia

  Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, îi primeşte vineri, la Washington, pe liderii celor cinci ţări nordice (Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia şi Suedia), pentru discuţii în vederea apropierii poziţiilor în numeroase dosare, începând de la încălzirea globală până la combaterea terorismului, pe fondul creşterii tensiunilor cu Rusia, relatează AFP online.

 • Locuri de muncă pentru români în nordul Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locuri de muncă pentru români în nordul Europei

  În ultimii ani, tot mai mulţi români îşi caută un loc de muncă într-una dintre ţările din nordul Europei, precum Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, având în vedere salariile atractive de pe aceste pieţe. „Adevărul“ vă prezintă câteva locuri de muncă pentru români în nordul Europei.

 • Ţările care „varsă” miliarde de dolari în „farfuria” Lumii a Treia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţările care „varsă” miliarde de dolari în „farfuria” Lumii a Treia

  Ajutorul financiar extern reprezintă o componentă importantă în cadrul programelor de asistenţă destinate ţărilor emergente şi lumii a treia în calea către dezvoltare, scrie Therichest.com. De asemenea, o mare parte din acest ajutor este distribuit prin eforturi comune şi coordonate de către ţările donatoare pentru a maximiza eficienţa acestuia.

 • De ce e „cool“ la Gaudeamus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e „cool“ la Gaudeamus

  Cum sună sloganul oficial al salonului de carte, în acest an, când avem o ediţie aniversară, de 20 de ani de Gaudeamus? „Cool Nordic Bucureşti“! E ciudat că târgul de  carte cel mai important din România şi-a ales sloganul sub semnul englezismului „cool“. Acest cuvânt-jargon nu prea se potriveşte cu ditamai evenimentul cultural de tradiţie pur românească.

Modifică Setările