Stiri despre steward

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Wizz Air angajează mureşeni pentru postul de steward
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Wizz Air angajează mureşeni pentru postul de steward

  Mureşenii care au visat la o carieră ”la înălţime” pot lucra pentru cea mai importantă companie aeriană low cost care operează pe Aeroportul Transilvania. Interviurile vor avea loc luna viitoare.

 • VIDEO Cel mai bătrân steward din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cel mai bătrân steward din lume

  Ron Akana (83 de ani) şi-a lucrat ultima tură în acest weekend cursa aeriană „United Airlines“ de la Denver spre comitatul Kauai din Hawaii,  aterizând direct în Cartea Recordurilor pentru cei 63 de ani din cariera încheiată acum.

 • Iar bătaie în tunel pe Cluj Arena: Beto a fost lovit de un fan al lui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iar bătaie în tunel pe Cluj Arena: Beto a fost lovit de un fan al lui "U"

  Ca şi la meciul întrerupt săptămâna trecută, şi la meciul de vineri de pe Cluj Arena au existat incidente în tunel. La finalul partidei, când echipele intrau la vestiare, profitând că oamenii de pază erau cu ochii la centrul terenului, un fan al Universităţii Cluj s-a strecurat în tunel şi l-a lovit cu pumnul în figură pe Beto.

 • VIDEO Bătaia din Ghencea, premeditată de club?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Bătaia din Ghencea, premeditată de club?

  Fanii Stelei au postat pe site-ul fcsteaua.ro imagini surprinse în timpul meciului cu FC Timişoara, terminat la egalitate 3-3, în care stewarzii de la peluză intervin în forţă într-un moment în care suporterii nu păreau a avea intenţia de a declanşa violenţele de la finalul partidei.

 • Slujba la înălţime, la mare căutare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slujba la înălţime, la mare căutare

  Aproape 200 de persoane visează să fie steward la compania Qatar Airways.Candidaţii au trebuit să treacă astăzi de o probă preliminară. Au depus CV-urile şi au susţinut o scurtă conversaţie în engleză.

Modifică Setările