Stiri despre standarde europene

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Planurile
autorităţilor pentru cucerirea pieţei UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Planurile autorităţilor pentru cucerirea pieţei UE

  Autorităţile de la Chişinău au anunţat care sunt priorităţile stabilite pentru acest an în privinţa implementării Acordului de Liber Schimb Republica Moldova-Uniunea Europeană (DCFTA). Printre acestea se numără aplicarea prevederilor planului de acţiuni, accesul exporturilor de produse de origine animalieră pe pieţele UE, îmbunătăţirea infrastructurii calităţii şi adoptarea legislaţiei ce ţine de sectorul energetic.

 • Iar ne-au luat-o bulgarii înainte...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iar ne-au luat-o bulgarii înainte...

  De-a lungul tranziţiei, acesta a fost refrenul cel mai frecvent atunci când venea vorba de aderarea la UE ori de reformele democratice. Nu-i rău că am deprins spiritul de competiţie alături de vecinii bulgari. Dar ar trebui, cred, să-i dăm atenţie în continuare.

 • Cabinete stomatologice moderne, fără medici, în şcolile din Capitală. Ministerul Sănătăţii a blocat posturile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cabinete stomatologice moderne, fără medici, în şcolile din Capitală. Ministerul Sănătăţii a blocat posturile

  Ecaterina Ionescu, preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti, a declarat vineri că reţeaua de medicină şcolară a fost aproape decimată în ultimii ani. Aceasta a mai precizat pentru Mediafax că, deşi la nivelul Capitalei primăria a dotat zeci de cabinete la standarde europene, nu există medici, întrucât Ministerul Sănătăţii a blocat posturile.

 • FOTO: Modernizarea Grădinii Zoologice din Slatina, încă o promisiune “nemuritoare” a administraţiei Vâlcov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO: Modernizarea Grădinii Zoologice din Slatina, încă o promisiune “nemuritoare” a administraţiei Vâlcov

  Încă o investiţie derulată de Primăria municipiului Slatina este pusă pe “lista de aşteptare” pe termen nelimitat. Reabilitarea şi modernizarea Grădinii Zoologice a constituit, în anul 2008, una dintre promisiunile de bază ale edilului Darius Vâlcov, acum aflat la cel de-al treilea mandat consecutiv. Promisiune a fost apoi perpetuată şi în această vară, când Vâlcov a schimbat partidul din partea căruia a ocupat fotoliul de

 • Schimbarea la faţă a viticulturii din Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Schimbarea la faţă a viticulturii din Moldova

  Vinurile autohtone vor fi clasificate după calitate, iar la producerea lor se vor utiliza tehnologii conforme cu standardele europene. Aceasta prevede un proiect de amendare a Legii viei şi vinului.

 • România europeană a dublului standard
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România europeană a dublului standard

  Auzim în fiecare zi, la Bucureşti şi pe plaiurile mioritice, că deciziile politice şi cele de stat urmează standardele europene (în sensul de valori).

 • Primul tren european a ajuns la Chișinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul tren european a ajuns la Chișinău

  Primul tren renovat la standarde europene a ajuns, în această dimineaţă, la Chişinău, anunță Publika TV. Călătorii se vor bucura, însă, de confortul din vagoane abia peste o lună, timp în care trenul va fi testat pentru a oferi maximă siguranţă pasagerilor.

 • Liceu timişorean cu standard european
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liceu timişorean cu standard european

  Liceul cu predare în limba maghiară „Bela Bartok“ din Timișoara poate fi luat ca model pentru învăţământul românesc. Anul şcolar 2010-2011 a adus schimbări majore în învăţământul maghiar din Timişoara, secţiile din şcolile 1 şi 26 fiind desfiinţate.

 • Standarde europene pentru Toyota Bucureşti Nord
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Standarde europene pentru Toyota Bucureşti Nord

  Certificarea vine ca urmare a implementării programului „Toyota Customer Service Management (TSM)" şi a unei evaluări realizate de către Toyota Motor Europe la Toyota Bucureşti Nord, timp de un an, începând cu luna iunie 2009.

 • Zonele verzi din Alba Iulia, sub standardele europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zonele verzi din Alba Iulia, sub standardele europene

  Membrii asociaţiilor de proprietari au primit de la primărie arbuşti şi plante pentru a amenaja puţinul spaţiu verde care a mai rămas printre blocuri. Un albaiulian se bucură de 10 metri pătraţi de spaţiu verde, în timp ce legislatia UE prevede existenţa unui spaţiu verde de 26 de metri pătraţi pe cap de locuitor.

Modifică Setările