Stiri despre scriitor american

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum să te porţi cu colegii de muncă pe care nu-i placi, ca să nu-ţi afecteze cariera. Sfaturile unui scriitor american
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să te porţi cu colegii de muncă pe care nu-i placi, ca să nu-ţi afecteze cariera. Sfaturile unui scriitor american

  Probabilitatea unei interacţiuni cu oameni care nu sunt tocmai pe placul nostru este foarte mare, aşa că trebuie să ştim cum să ne comportăm pentru a evita conflictele inutile. Astfel, cunoscutul scriitor american Deep Patel dezvăluie cele mai importante trucuri pe care oamenii de succes le folosesc în interacţiunea eficientă cu persoanele cu care tind să aibă conflicte la locul de muncă.

 • EXCLUSIV Jeff Kinney, scriitor: „ Petrec mai mult timp cu copiii altora decât cu ai mei”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Jeff Kinney, scriitor: „ Petrec mai mult timp cu copiii altora decât cu ai mei”

  Scriitorul american Jeff Kinney, considerat drept unul dintre cei mai bogaţi autori din lume şi cunoscut pentru celebra serie de volume „Jurnalul unui puşti“, a venit în România, de Moş Nicolae, pentru a-şi prezenta cel de-al zecelea titlu, „Ca pe vremuri“, într-un eveniment organizat de Asociaţia Flower Power şi editura Arthur.

 • 10 lucruri pe care nu le ştiai despre scriitorul american Ernest Hemingway
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 lucruri pe care nu le ştiai despre scriitorul american Ernest Hemingway

  De-a lungul vieţii, Ernest Hemingway, câştigător al premiilor Pulitzer şi Nobel, a pescuit cu mare plăcere peştii-spadă, a iubit la nebunie pisicile polidactile şi a transformat un pisoar într-o fântână artizanală. Aflaţi alte şapte lucruri inedite din viaţa scriitorului american în rândurile de mai jos.

 • 2 milioane de dolari pentru un roman de
debut, încă neterminat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  2 milioane de dolari pentru un roman de debut, încă neterminat

  Drepturile de publicare a romanului de debut scris de jurnalistul american Garth Risk Hallberg au fost achiziţionate la o licitaţie organizată recent în Statele Unite cu suma record de 2 milioane de dolari, în pofida faptului că volumul nu a fost deocamdată finalizat.

 • Nuvelă scrisă de Hemingway în revista „Vanity Fair“? Fundaţia scriitorului american se împotriveşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nuvelă scrisă de Hemingway în revista „Vanity Fair“? Fundaţia scriitorului american se împotriveşte

  După ce publicaţia „Vanity Fair“ a avut în mână una dintre nuvelele scrise de Ernest Hemingway la vârsta de 25 de ani şi a refuzat să o facă publică, redactorul-şef al revistei face acum o solicitare pentru a recăpăta acea povestire. Hemingway are, însă, motive să râdă chiar şi din mormânt, informează „The Independent“, deoarece fundaţia sa a respins cererea.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Lumea a pierdut unul dintre cei mai mari scriitori"

  Celebrul scriitor american de science-fiction Ray Bradbury, autorul "Cronicilor marţiene" şi al "Fahrenheit 451", a decedat astăzi la vârsta de 92 de ani, anunţă familia sa, informează Associated Press

 • Războiul e ficţiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul e ficţiune

  Romanul „Un om în întuneric“ al scriitorului american Paul Auster este un manifest împotriva războiului, a războiului ca „ficţiune“ iresponsabilă. Poet, traducător, romancier, scenarist şi regizor, Paul Auster este un autor prolific şi unul dintre cei mai titraţi scriitori americani contemporani.

Modifică Setările