Stiri despre sangerari

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Simptomele cancerului endometrial
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simptomele cancerului endometrial

  Afecţiune caracterizată prin creşterea rapidă şi necontrolată a celulelor endometriale, cancerul endometrial afectează sute de mii de femei din întreaga lume. Deşi nu există niciun test de screening standard prin care el să poată fi depistat, sunt câteva semne care anunţă boala.

 • Ardeiul iute roşu, leguma care ne poate salva viaţa. „Nu numai că opreşte sângerarea, dar şi dezinfectează rana“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ardeiul iute roşu, leguma care ne poate salva viaţa. „Nu numai că opreşte sângerarea, dar şi dezinfectează rana“

  Ardeiul iute este leguma pe care orice medic ar trebui să o aibă în cabinet, deoarece opreşte rapid sângerările. Este una dintre proprietăţile care face din ardeiul iute planta poate cu cele mai multe beneficii de sănătate. Consumul lui previne boli cardiovasculare, ameliorează reumatismul, combate cancerul, stimulează pancreasul şi ajută la funcţionarea plămânilor.

 • Cum recunoşti endometrioza
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum recunoşti endometrioza

  Considerată a doua mare cauză de infertilitate, endometrioza este una dintre afecţiunile ginecologice diagnosticate tot mai des în ultimul timp. Bine este să ştim care sunt semnele care indică prezenţa bolii, dar şi cum poate fi tratată.

 • Ce să faci când îţi curge sânge din nas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să faci când îţi curge sânge din nas

  Probabil te-ai confruntat măcar o dată cu sângerările nazale. Nu îţi face griji, dar de multe ori, în spatele acestor sângerări grave, stau nişte probleme de sănătate, dar nu întotdeauna. Aceste sângerări sunt comune la adulţi, precum şi la copii.

 • Cancerul ovarian, povara femeii moderne. Care sunt cauzele şi simptomele înşelătoare ale acestei maladii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cancerul ovarian, povara femeii moderne. Care sunt cauzele şi simptomele înşelătoare ale acestei maladii

  Doar 20% dintre femeile diagnosticate cu cancer ovarian ajung la medic în stadii incipiente, când boala poate fi tratată cu succes iar speranţa de viaţă creşte semnificativ. Principalul motiv al neprezentării la medic îl reprezintă simptomele înşelătoare, apparent banale, cărora femeile nu le dau atenţie, dar care pot ascunde această problemă de sănătate gravă.

 • 5 probleme medicale, 5 soluţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 probleme medicale, 5 soluţii

  Abundente sau uşoare, banale sau alarmante, sângerările nu trebuie neglijate. O rană sau o afecţiune internă, o tăietură sau o venă spartă pot cauza hemoragii care să te ia prin suprindere. Nu intra în panică, ia primele măsuri de urgenţă, apoi mergi la doctor!

 • Sângerări gingivale? Iată ce plante te ajută!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sângerări gingivale? Iată ce plante te ajută!

  Dacă îţi sângerează gingiile, poţi alege câteva remedii pe bază de plante, care au o acţiune blândă, dar eficientă. Acestea nu trebuie să înlocuiască însă vizita la stomatolog.

 • Trusa verde în caz de sângerări gingivale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trusa verde în caz de sângerări gingivale

  Neplăcere ocazională sau care anunţă afecţiuni dentare mai grave, sângerările gingivale pot beneficia de tratamente cu plante. În cazul în care problema persistă, nu amâna vizita la dentist!

 • Care e cauza sângerărilor între menstruaţii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care e cauza sângerărilor între menstruaţii?

  Sângerările survenite în afara fluxului menstrual se numesc metroragii. Nu trebuie să intri în panică, dar nici să le ignori, fiindcă pot indica afecţiuni serioase.

 • 5 cauze ale sângerării gingiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 cauze ale sângerării gingiilor

  În cel mai fericit caz, motivul pentru care gingiile sângerează este periajul mai agresiv al dinţilor. Însă uneori, sângerările pot fi semnul unor boli grave, cum ar fi tulburările de coagulare.

 • Remedii naturale în caz de sângerări gingivale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale în caz de sângerări gingivale

  Anumite plante, precum coada-calului sau salcia, pot să oprească neplăcutele sângerări ale gingiilor şi să calmeze inflamaţiile. Află ce alte remedii te pot ajuta în tratarea aceastei probleme.

 • Tratamentul la domiciliu, necesar în hemofilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamentul la domiciliu, necesar în hemofilie

  Mai multe centre pentru tratarea bolnavilor cu hemofilie, creşterea bugetului alocat acestor pacienţi şi înfiinţarea unui Registru Naţional al Bolnavilor de Hemofilie sunt, în opinia Asociaţiei Naţionale a Bolnavilor cu Hemolfilie din România, necesare pentru a creşte calitatea vieţii celor afectaţi de această boală.

Modifică Setările