Stiri despre roexit

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Boicotul ROEXIT
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Boicotul ROEXIT

  Românii sunt un popor fascinant. Când în ţări din regiune începeau să încolţească curente naţionaliste şi eurosceptice, ei îşi alegeau un preşedinte dintr-o minoritate etnică. Acum, când în Ungaria, Polonia, Cehia şi Slovacia opinia publică devine din ce în ce mai eurofobă, în România creşte cota de susţinere pentru Uniunea Europeană.

 • Adevărul Live. ROEXIT, versiunea neagră a viitorului României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live. ROEXIT, versiunea neagră a viitorului României

  Este o variantă din ce în ce mai bine conturată în discursurile pline de ură la adresa Europei, a instituţiilor şi a liderilor săi, în luările de poziţie ale unora dintre reprezentanţii de seamă ai coaliţiei de guvernare, în special ai PSD.

 • Mihai Şora despre ROEXIT: Nici în glumă nu ar trebui să vorbim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Şora despre ROEXIT: Nici în glumă nu ar trebui să vorbim

  Filosoful Mihai Şora a transmis joi, într-un mesaj pe Facebook, că oamenii nu ar trebui să glumească despre posibilitatea ieşirii României din Europa. Asta după ce Dacian Cioloş a afirmat că în prezent ar fi fost demarată o campanie pentru retragerea României din UE.

 • Cultura renăscută, cu cea mai mare dezvoltare şi influenţă din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cultura renăscută, cu cea mai mare dezvoltare şi influenţă din România

  Fie că acţionează în ţară, în guvern, parlament, în partidele politice, în statul paralel, în media sau peste hotare, la Comisia Europeană, la Parlamentul European, forţa şi influenţa acestei culturi tradiţionale sunt tot mai mari. Dezvoltă idei, proiecte elaborate minuţios, tactici diverse de acţiune, care le face tot mai puternice şi importante. Sunt tot mai nocive şi periculoase, pe măsură ce văd că găsesc un teren fertil în România.

 • Dragnea, micul dictator ratat: „It’s the economy, stupid!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragnea, micul dictator ratat: „It’s the economy, stupid!“

  Referendumul pentru familie, campania ROEXIT, lupta cu multinaţionalele, creşterea de pensii şi salarii, atacurile împotriva justiţiei, falsul naţionalism, alungarea tinerilor şi a specialiştilor, 10 august etc. etc. – toate aceste fumigene nu vor reuşi deloc să aibă efectul scontat de Dragnea şi gaşca lui de mafioţi pentru că neglijează un adevăr simplu: „It’s the economy, stupid!“

 • ROEXIT. Cum face PSD primul pas pentru scoaterea României din
UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ROEXIT. Cum face PSD primul pas pentru scoaterea României din UE

  Liderii PSD au lansat discursuri anti-UE, spunând că România e suverană să decidă orice vrea şi nu e la cheremul nimănui.  Reacţia a venit după ce prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, tot socialist, a criticat guvernarea PSD.

 • ROEXIT, ultimul pas în distrugerea României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ROEXIT, ultimul pas în distrugerea României

  S-a dat oficial drumul la campania de scoatere a României din Uniunea Europeană. Coaliţia PSD-ALDE dă cărţile pe faţă şi nu se mai ascunde după perdea cu intenţiile sale de a sacrifica totul de la caracterul democratic al statului român la destinul european şi parteneriatul euroatlantic al României, toate acestea fiind aruncate la gunoi cu scopul de a servi intereselor unei mâini de oameni.

 • ROEXIT: la braţ cu Nimeni şi în drum spre Nicăieri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ROEXIT: la braţ cu Nimeni şi în drum spre Nicăieri

  Se poate să fie simplă campanie. Se poate să fie doar jocul imaginat de personaje secundare aflate de mult timp fie pe centura politicii, fie evoluând pe linii de triaj cu circuit închis în depoul singularităţii extreme româneşti de profil.

 • „No Romania for Old Men!” Eu emigrez! „Roexit”, direct în U.K.!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „No Romania for Old Men!” Eu emigrez! „Roexit”, direct în U.K.!

  Nu-mi dau încă seama dacă ne-am tâmpit cu totul şi cu toţii, sau suferim doar un acces naţional de superbie patriotică. Sau dacă avem măcar (în sfârşit!) o strategie perversă, dar eficientă, de marketing de ţară. Mă refer la intensa campanie de promovare a României, plecând de la (aşa-zisa) ieşire a Marii Britanii din U.E..

Modifică Setările