Joi, 3 Iulie 2025
Home
Știri interne
Știri locale
Știri externe
Politică
Economie
Sport
Stil de viață
Showbiz
Opinii
Video
Adevărul de weekend
Anunțuri în ziar
Ultimele știri ⏱️
Război în Ucraina
Război în Israel
Istoria zilei
retete toamna - ultimele știri
Ceapă roşie murată, ideală pentru carnea la gratar şi burgeri
Fie că o alegeţi pentru sandwich, mici, carne la gratar, burger, wrap, shaorma, carne de orice fel sau poate un burger vegan, ceapa roşie murată este uşor de preparat şi la îndemâna oricui.
Bucătărie
14 sept. 2020
Galuşte cu prune, brânză, scorţişoară şi griş
Un desert uşor de făcut, pe bază de aluat şi cartof, găluştele delicioase cu prune şi scorţişoară în pesmet, poate fi dulcele care înveseleşte vizitele prietenilor la final de vară.
Bucătărie
02 sept. 2020
Reţetă de sărbătoare: dovleac umplut cu legume în vin
Pentru cei care iubesc să sărbătorească bogăţia toamnei, bucătarii propun o reţetă inedită: dovleac umplut cu legume în vin....
Bucătărie
06 nov. 2018
Cum se prepară delicioşii papanaşi dietetici cu struguri
Pofticioşii care se gândesc la o reţetă dulce de toamnă pot încerca papanaşii delicioşi cu struguri. Asemănători cu găluştele de prune, aceştia vor dezmierda papilele gustative ale întregii familii.
Bucătărie
16 oct. 2018
Reţeta de varză murată: adaugă gutui şi mere pentru un plus de savoare
Dacă nu aţi pus încă varză la murat pentru iarnă, vă recomandăm reţeta cu gutui şi mere, numai bună pentru sarmale de Crăciun.Pe lângă cele două ingrediente, condimentele şi cantitatea de sare sunt extrem de importante pentru ca varza să reziste cât ...
Bucătărie
03 nov. 2017
Gutui coapte cu nuci si stafide, pentru o toamnă mai aromată
În copilărie ai mâncat, cu siguranţă, gutui coapte de bunica în cuptorul sobei. Astăzi îţi propunem aceeaşi reţetă, dar îmbunătăţită....
Bucătărie
02 nov. 2016
Cum se prepară cea mai gustoasă zacuscă de vinete: secretul gospodinelor pentru un preparat desăvârşit
Sunt pline rafturile magazinelor cu diferite tipuri de zacuscă, dar zacusca de vinete făcută în casă nu are competiţie. Amestecul de vinete coapte cu gogoşari, roşii şi ceapă este o combinaţie care oferă satisfacţie oricărui gurmand....
Bucătărie
30 aug. 2016