Stiri despre resemnare

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dileme, stupori, resemnare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dileme, stupori, resemnare

  Spus pe româneşte, „a avea o dilemă” înseamnă ceva de genul: orice-ai face tot prost iese! Ai la îndemînă, să zicem, două soluţii distincte (ba chiar opuse), dar pînă la urmă ambele te duc în aceeaşi fundătură. Nu poti ajunge la un răspuns valabil, indiferent dacă o iei „hăis” sau „cea”. Asta se poate întîmpla din mai multe motive.

 • Îl cunoaşteţi cumva pe Mircea Vasilache?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îl cunoaşteţi cumva pe Mircea Vasilache?

  Mircea Vasilache are 100 de ani. E cel mai bătrân veteran de război şi cel mai bătrân supravieţuitor al puşcăriilor comuniste. E veteranul veteranilor! A fost ofiţer de aviaţie în război şi apoi şi-a risipit tinereţea în spatele gratiilor. Duşman al poporului, ştiţi clişeul. Pentru oricine are o fărâmă de bun-simţ, acest om ar putea fi erou personal.

 • Ce să-i faci?!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să-i faci?!

  Umorul englezesc în contact cu originalitatea felului românesc de a fi: Paul, un prieten englez care a trăit câţiva ani în România, un tip inteligent şi spiritual, mi-a oferit o mostră a unei astfel de ciocniri.

 • Jurnaliştii olandezi jubilează după calificarea la pas a Olandei la Mondiale, presa maghiară este resemnată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnaliştii olandezi jubilează după calificarea la pas a Olandei la Mondiale, presa maghiară este resemnată

  Presa din Olanda are numai cuvinte de laudă pentru jocul colectiv al naţionalei lui Louis van Gaal, dar aşteaptă cu sufletul la gură să vadă daca batavii vor fi capi de serie la tragerea la sorţi a grupelor Cupei Mondiale. În schimb, presa din Ungaria este deznădăjduită după ce naţionala maghiară a ratat o nouă calificare la un turneu final.

 • Apocalipsa? A trecut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apocalipsa? A trecut

  Am scăpat de apocalipsă. Recentele spaime au întrecut detaşat eventuala teamă de anunţatul eveniment. Această deraglare cosmică sau semn al mâniei divine, au pălit în faţa stăpânului planetar: BANUL, căruia îi suntem vasali mai toţi.