Stiri despre recenzii

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Poliţia Română a ascuns recenziile de pe pagina de Facebook
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţia Română a ascuns recenziile de pe pagina de Facebook

  După ce a primit zeci de mii de evaluări de 1 stea, Poliţia Română a ascuns recenziile de pe pagina oficială de Facebook. Românii şi-au exprimat în ultimele zile nemulţumirea astfel după ce şoferului care circula cu numere de înmatriculare cu mesaje anti-PSD i s-a întocmit dosar penal de poliţiştii din Capitală.

 • Proust a plătit cronici pozitive, pentru primul volum din „În căutarea timpului pierdut“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proust a plătit cronici pozitive, pentru primul volum din „În căutarea timpului pierdut“

  Scriitorul francez Marcel Proust, cunoscut mai ales pentru romanul „În căutarea timpului pierdut”, a plătit editori pentru a-i publica în ziare cronici pozitive, scrise de el, pentru primul volum al seriei, „Swann”, conform unor scrisori ale autorului, descoperite în manuscrisul volumului.  Acesta din urmă va fi scos la licitaţie la Sotheby's Paris, pe 30 octombrie, pentru o sumă estimată între 400.000 şi 600.000 de euro, informează The Guardian.

 • Americanii reglementează activitatea bloggărilor din cauza reclamei ascune. Vor fi obligaţi să spună dacă recenziile despre produse şi servicii sunt pe bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Americanii reglementează activitatea bloggărilor din cauza reclamei ascune. Vor fi obligaţi să spună dacă recenziile despre produse şi servicii sunt pe bani

  O agenţie guvernamentală a SUA vrea să reglementeze activitatea bloggărilor şi a celebrităţilor online, după ce a constatat că aceştia fac reclamă ascunsă şi induc în eroare consumatorii, fără a preciza cititorilor sau privitorilor că au relaţii comerciale directe cu producătorii de bunuri şi servicii la care fac recenzii.

 • FOTO Clasamentul celor mai luxoase hoteluri din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Clasamentul celor mai luxoase hoteluri din lume

  O clădire istorică, un fost palat din apropierea sitului Machu Picchu, a fost catalogat drept cel mai luxos hotel din lume în cadrul unui top zece al celor mai spectaculoase locuri de cazare.

 • Tutoriale şi articole despre Windows Phone în limba Română
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tutoriale şi articole despre Windows Phone în limba Română

  Considerăm că acest ecosistem începe să adune suficienţi utilizatori astfel încât el poate fi luat în considerare ca o alternativă importantă pentru Android şi iOS. Terminale de calitate există, aplicaţiile sunt din ce în ce mai multe iar numărul utilizatorilor creşte încet dar sigur.

Modifică Setările