Stiri despre promenada operei

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Reportaj de la promenada Operei. Noul sezon aduce un omagiu lui William Shakespeare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Reportaj de la promenada Operei. Noul sezon aduce un omagiu lui William Shakespeare

  Spectacolul „Promenada Operei – Open Air Opera Classica” de aseară, din faţa Operei Române, a atras peste o mie de bucureşteni pasionaţi de muzica de operă şi nu numai. Noul sezon va aduce un omagiu celui mai cunoscut dramaturg din lume, William Shakespeare, prin baletul "Romeo şi Julieta", pus în scenă de maestrul Johan Kobborg, partenerul Alinei Cojocaru.

 • Tenorul Ştefan Pop a debutat la marele festival salzburghez
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tenorul Ştefan Pop a debutat la marele festival salzburghez

  Costin Popa: Ştefan, ne aflăm în oraşul lui Mozart, unde ai apărut pentru prima oară pe scena festivalului, în scurtul dar extrem de dificilul rol al Cântăreţului italian din opera „Cavalerul rozelor” de Richard Strauss. Care sunt primele impresii?

 • A opta ediţie a
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A opta ediţie a "Promenadei Operei", la finalul lunii august

  La sfârşitul acestei luni, pe 30 august, de la ora 20.30, Opera Naţională Română va găzdui cea de-a VIII-a ediţie a „Promenadei Operei”, spectacol extraordinar de muzică clasică şi balet, în aer liber.

 • Promenada Operei, bucuria marelui public!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Promenada Operei, bucuria marelui public!

  Summary Da, asta a adus şi de această dată Promenada Operei! Un spectacol popular de mare atracţiozitate, spectacol luminos, strălucitor, spectacol în aer liber adresat în ceas de seară publicului bucureştean rămas în capitală la sfârşit de august!

 • FOTO Muzica clasică a scos peste şapte mii de bucureşteni la Promenada Operei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Muzica clasică a scos peste şapte mii de bucureşteni la Promenada Operei

  Întreaga esplanadă din faţa Operei Naţionale s-a umplut de melomani, sâmbătă-seara, încă de la ora 20.00. Mii de bucureşteni de toate vârstele s-au strâns să asculte fragmente din opere celebre precum „Faust“, „Otello“ sau „Rigoletto“, într-o atmosferă de epocă: interpreţii au urcat pe scenă după ce au coborât din maşini de colecţie ale secolului trecut sau din trăsuri vechi, trase de cai albi.

 • Invitaţie la Promenada Operei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Invitaţie la Promenada Operei

  Cea de-a şasea ediţie a „Promenadei Operei” va avea loc sâmbătă, pe 1 septembrie, de la ora 21.00. Opera Naţională Bucureşti (ONB) îi invită pe admiratorii muzicii clasice să se delecteze cu fragmente celebre din opere, interpretate de orchestra, corul şi soliştii ONB, ghidaţi de dirijorul Tiberiu Soare, într-un spectacol gratuit pentru public.

 • De ziua ei, opera iese în aer liber
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ziua ei, opera iese în aer liber

  La a patra ediţie a Promenadei Operei din 9 mai, Ziua Europeană a Operei, se vor interpreta lucrări celebre pe esplanadă. La concertul de duminică seară, de la ora 20.00,  se va cânta muzică de Ceaikovski, Bizet, Verdi, Puccini şi fragmente din „Carmina Burana“, publicul având acces gratuit.

Modifică Setările