Stiri despre paul verhoeven

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Berlinala 2017 va reflecta „apocalipsa zilnică“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berlinala 2017 va reflecta „apocalipsa zilnică“

  Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin va reflecta ”haosul întunecat” din lumea modernă şi va oferi comentarii de actualitate despre evenimentele din Statele Unite, însă spectatorii vor avea parte şi de numeroase ”momente mai uşoare”, a dezvăluit, marţi, Dieter Kosslick, directorul festivalului, citat de Reuters, comunică News.ro.

 • Regizorul Paul Verhoeven va prezida juriul Berlinalei 2017
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regizorul Paul Verhoeven va prezida juriul Berlinalei 2017

  Cineastul olandez Paul Verhoeven, regizorul unor filme celebre precum ”Basic Instinct”, ”Total Recall” şi ”Elle”, va prezida juriul ediţiei din 2017 a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, informează revista Variety.

 • Festivalul de la Cannes, acuzat de homofobie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul de la Cannes, acuzat de homofobie

  Paul Verhoeven, un regizor parizian în vârstă de 73 de ani, care poartă acelaşi nume cu regizorul olandez al filmelor „Total Recall” şi „Basic Instinct”, a dat în judecată Festivalul de la Cannes, acuzând evenimentul de homofobie.

 • VIDEO Topul celor mai fierbinţi scene de film
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Topul celor mai fierbinţi scene de film

  Săptămânalul francez „L’Express“ trece în revistă, într-un top 20, peliculele care au şocat la momentul apariţiei lor. De la „Basic Instinct“ la „Antichrist“ este o distanţă de 18 ani şi de 15 locuri în top: filmul lui Paul Verhoeven a avut mai mare impact la vremea lui decât cel al lui Lars von Trier.

Modifică Setările