Stiri despre neptun tv

  26 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Martor în dosarul „Polaris”: În 2004, soarele răsărea în Constanţa când spunea Radu Mazăre. Era bine să fii prieten cu el
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Martor în dosarul „Polaris”: În 2004, soarele răsărea în Constanţa când spunea Radu Mazăre. Era bine să fii prieten cu el

  Un martor audiat, vineri, la instanţa supremă în dosarul „Polaris”, în care fostul primar Radu Mazăre este acuzat că ar fi primit şapte milioane euro de la Polaris M Holding pentru ca această societate să câştige licitaţia pentru serviciul de salubrizare, a susţinut că a sponsorizat televiziunea acestuia cu 200.000 de euro şi a plătit mai multe reclame la ziarul controlat de familia Mazăre

 • Preotul din televizor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preotul din televizor

  Ieri am început un experiment, cred eu, inedit în mass-media românească (deşi a existat un precedent, dar de alt tip). O emisiune de noapte, realizată de un preot,  în care discutăm teme de actualitate. Intitulată „Chestiunea nopţii”, emisiunea îşi doreşte să folosească televiziunea în sens pozitiv, spre construirea unei comunităţi şi, de ce nu, chiar a  unei comuniuni.

 • Părintele Eugen Tănăsescu, duhovnicul telespectatorilor Neptun TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Părintele Eugen Tănăsescu, duhovnicul telespectatorilor Neptun TV

  Preotul Eugen Tănăsescu, bloggerul Adevărul, va fi ascultat de luni, 7 octombrie, şi la Neptun TV. Părintele - care conduce Radio Dobrogea, postul media confesional al Arhiepiscopiei Tomisului - va oferi din învăţăturile sale celor care au nevoie de un sfat duhovnicesc. Emisiunea „Chestiunea nopţii“ va fi difuzată de luni până joi, de la ora 23.30.

 • VIDEO Revenire de proporţii, la Adevărul Live şi la Neptun Tv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Revenire de proporţii, la Adevărul Live şi la Neptun Tv

  După 5 ani de pauză, se reia turneul "Centura de aur", desfăşurat la Constanţa, turneu unde greii boxului românesc se întrec pentru titlu. În acest an, însă, se condimentează puţin atmosfera, fiindcă oficialii pregătesc o surpriză inedită.

 • Un drum sculptat către glorie - live stream cu Neptun TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un drum sculptat către glorie - live stream cu Neptun TV

  Într-o ţară în care valorile sunt cu greu descoperite, iar numele mari încep să se stingă, un român ne arată că încă se poate. Valoarea sa a fost recunoscută peste hotare, iar astăzi el aduce încă un premiu în palmaresul ţării noastre.

 • Vara asta luăm altitudine, live stream cu Neptun
TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vara asta luăm altitudine, live stream cu Neptun TV

  Sporturile extreme câştigă teren şi au ajuns una din plăcerile turiştilor veniţi pe litoral. Aerodromul Tuzla este locul unde „magia” se întâmplă, loc de unde poţi admira de la mii de metri altitudine întreg litoralul, zburând cu paraşuta. Realizatoarea emisiunii „Dimineţi pe val” şi-a luat inima în dinţi şi vine cu o istorisire incredibilă, ba chiar aduce şi o dovadă: totul este filmat.

 • Cum se „stilizează“ femeia modernă, live stream cu Neptun Tv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se „stilizează“ femeia modernă, live stream cu Neptun Tv

  Încă din antichitate, femeile au încercat să se remarce prin propriul stil. Acest lucru se întâmplă şi în ziua de astăzi, dar moda ne oferă mult mai multe opţiuni şi o gamă variată de stiluri. Desigur, femeia modernă nu copiază întru totul, ci se foloseşte de imaginaţie, pentru a place ochiului. Indiferent de stil, moda a fost, este şi va rămâne aliatul oricărei femei.

 • VIDEO Explozie de distracţie şi în acest weekend la Mamaia, live stream cu Neptun Tv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Explozie de distracţie şi în acest weekend la Mamaia, live stream cu Neptun Tv

  Weekend de weekend, turiştii iau parte la grandioasele petreceri organizate de primarul Constanţei, Radu Mazăre. O explozie de distracţie şi culoare se întâmplă şi în acest weekend la Mamaia, iar turiştii aşteaptă cu sufletul la gură noua temă a primarului, că doar vorba aceea : “ nu vezi la Saint Tropez, carnaval ca la Mazăre”, după cum imnul Mamaiei o spune. Se aşteaptă un spectacol incendiar, plin de viaţă şi voie bună.

 • VIDEO Dă frâu liber poftelor culinare în plin sezon estival! Adevărul Live îţi spune cum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dă frâu liber poftelor culinare în plin sezon estival! Adevărul Live îţi spune cum

  Vară, căldură şi un stil de viaţă sănătos. Doar la acest lucru ne stă mintea pe tot sezonul estival. Ce ar fi dacă am putea sa ne dăm frâu liber poftelor şi ne-am delecta cu delicatesele sezonului? Cum vara peştele este situat în topul preferinţelor, astăzi am discutat despre sushi în diversele lui forme şi combinaţii şi aflăm lucruri noi.

 • VIDEO Cătălin Botezatu, la Adevărul LIVE, despre stil şi eleganţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cătălin Botezatu, la Adevărul LIVE, despre stil şi eleganţă

  Chiar şi cele mai excentrice vedete de la noi s-au îndrăgostit de litoralul românesc, deşi umblate şi obişnuite cu cele mai spectaculoase locuri din toată lumea. Rafinamentul işi spune cuvântul în ceea ce-l priveşte pe invitatul de vineri al emisiunii Adevărul Live. Este vorba de Cătălin Botezatu, care plănuieşte o serie de evenimente inedite pentru această vară, căci tendinţele se schimbă şi nu ne dorim să rămânem in urmă cu moda.

 • VIDEO Ziua Marinei, Paradă Naţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ziua Marinei, Paradă Naţională

  Zi extrem de importantă pentru România, zi în care constănţenii sărbătoresc un eveniment plin de optimism şi voie bună pentru celebrarea celor care şi-au dedicat viaţa mării.

 • VIDEO Sărim peste val cu Neptun Tv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Sărim peste val cu Neptun Tv

  Sfarşitul săptămânii întotdeauna dă startul distracţiei la cote maxime, mai ales dacă ne aflam în plin sezon estival. Mamaia nu stă pe loc, fiind mereu în top datorită evenimentelor organizate săptămânal. Împatimiţii sporturilor nu trebuie să-şi faca probleme, căci în această săptămâna li se pregateşte ceva.

 • VIDEO Vedetele petrec în cluburile din Mamaia în weekend. Cine şi ce distracţii caută ne spun colegii de la Neptun TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Vedetele petrec în cluburile din Mamaia în weekend. Cine şi ce distracţii caută ne spun colegii de la Neptun TV

  Ştim că timpul nu stă pe loc şi ne-a propulsat direct in weekend, unde distracţia nu aşteaptă pe nimeni. După o zi toridă de plajă, singurele metode de relaxare rămân terasele si cluburile. Dar diversitatea e totul pe litoral, iar noi suntem într-o continuă competiţie. Desigur, diferenţa o fac lista preţurilor şi artiştii prezenţi.

 • VIDEO La plajă în weekend? Cum să-ţi protejezi pielea de radiaţiile solare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO La plajă în weekend? Cum să-ţi protejezi pielea de radiaţiile solare

  Am aşteptat cu sufletul la gură anotimpul călduros,tocmai pentru a pleca in vacanţă şi a ne întoarce cu un bronz de invidiat. Însă, lunile verii nu ne fac atât de mult bine pe cat ne fac sa aratăm. În timpul expunerii in razele ultraviolete, pielea noastra are nevoie de o ingrijire mai speciala.

 • TV Neptun transmite cele mai tari meciuri de volei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TV Neptun transmite cele mai tari meciuri de volei

  La sfârşitul acestei săptămâni, TV Neptun va difuza patru meciuri de volei extrem de interesante. Este vorba despre o dublă întâlnire din Divizia A1, la masculin, dar mai ales de finalele Cupei CEV şi Challenge Cup, la feminin.

 • Clanul lui Mazăre cumpără ştiri pozitive de 2 milioane de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clanul lui Mazăre cumpără ştiri pozitive de 2 milioane de euro

  Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a atribuit un contract fabulos unei televiziuni locale controlate de parteneri de afaceri ai săi şi ai primarului Mazăre. Neptun TV va difuza ştiri pozitive despre Consiliul Judeţean în valoare de peste 2 milioane de euro, după ce anul trecut a primit alţi 600.000 de euro şi de la Primăria Constanţa pentru acelaşi scop.

Modifică Setările