Stiri despre mogul

  31 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum a ajuns un român din Hong Kong „mogul“ mondial al pandemiei de COVID-19. A vândut până acum 50 de milioane de măşti de protecţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a ajuns un român din Hong Kong „mogul“ mondial al pandemiei de COVID-19. A vândut până acum 50 de milioane de măşti de protecţie

  „The Guardian” a relatat povestea lui Ovidiu Olea, românul care în contextul pandemiei de COVID-19 s-a transformat, în câteva luni, din antreprenor fintech în „mogul al măştilor de protecţie”. La finalul lui ianuarie, încerca să facă rost de câteva zeci de măşti pentru cei 20 de angajaţi ai săi. Până astăzi, el a ajuns să vândă circa 50 de milioane de măşti în Asia şi Europa şi va începe în curând producţia proprie în România.

 • Profesorul şi
apostolii lui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesorul şi apostolii lui

  Ieri m-am uitat pentru câteva ore la Antena 3 în perioada de maximă audienţă. Mă uit de vreo şase luni constant atât la Antena 3, cât şi la RTV. Documentez felul în care cele două posturi de televiziune influenţează opinia publică şi rezultatele eforturilor jurnaliştilor de la Antena 3 şi de la RTV şi ale invitaţilor acestora de a promova o agendă pe care eu o percep ca fiind toxică.

 • Fiscul scoate la vânzare acţiunile pe care fiicele lui Dan Voiculescu le deţin la compania Sanagra - EXCLUSIV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fiscul scoate la vânzare acţiunile pe care fiicele lui Dan Voiculescu le deţin la compania Sanagra - EXCLUSIV

  Agenţia Naţională de Administare Fiscală (ANAF) organizează, la 26 octombrie, o licitaţie publică pentru vânzarea unui număr de acţiuni pe care fiicele omului de afaceri Dan Voiculescu, Camelia Rodica şi Corina Mirela Voiculescu, le deţin la compania SC Sanagra SA din judeţul Mureş, potrivit unui anunţ postat pe portalul ANAF. Aceasta este cea de-a doua licitaţie pe care Fiscul o organizează pentru vânzarea bunurilor familiei Voiculescu.

 • Sharon Osbourne, despre albumul U2: „Vă daţi gratis muzica mediocră pentru că nimeni nu vrea să o 
cumpere“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sharon Osbourne, despre albumul U2: „Vă daţi gratis muzica mediocră pentru că nimeni nu vrea să o cumpere“

  Sharon Osbourne, soţia celebrului rocker Ozzy Osbourne, i-a criticat pe componenţii trupei U2 pentru că au permis companiei Apple să le distribuie gratuit cel mai recent album, „Songs of Innocence“, prin intermediul magazinului online de muzică al companiei, iTunes. Aceasta i-a numit „moguli în afaceri“ pentru că muzica lor a ajuns să nu mai fie cumpărată de fani.

 • Mogulul care n-a vrut să fie mogul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mogulul care n-a vrut să fie mogul

  A murit Dinu Patriciu, la numai 64 de ani. Păstrez un mare regret: că nu am apucat să-i spun un „Mulţumesc“ apăsat pentru că timp de patru ani şi jumătate m-a suportat ca redactor-şef al ziarului său, „Adevărul“, deşi viziunea mea politică era diferită, pe alocuri diametral opusă, de viziunea sa.

 • Averea familiei Voiculescu este de 120 de milioane de euro. Din declaraţia de avere: Dan Voiculescu, un pensionar cu un apartament, dar cu conturi grase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Averea familiei Voiculescu este de 120 de milioane de euro. Din declaraţia de avere: Dan Voiculescu, un pensionar cu un apartament, dar cu conturi grase

  Averea familiei lui Dan Voiculescu, care a primit astăzi sentinţa în dosarul ICA, este estimată la 120 de milioane de euro şi ocupă locul 24 în clasamentul „Forbes 500 Miliardari“, publicat în toamna anului trecut. Potrivit declaraţiei de avere însă, Voiculescu este un fost senator, cu o pensie lunară de 2.700 de lei, dar cu sume importante în conturi.

 • Cum arăta un ,,breaking news” de altădată. Portretul ,,mogulului” de presă în tinereţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum arăta un ,,breaking news” de altădată. Portretul ,,mogulului” de presă în tinereţe

  Pentru consumatorul contemporan de mass-media, fenomenul ştirii de ultimă oră sau ,,breaking-news-ului” a devenit ceva banal, pe măsură ce principalele televiziuni româneşti de ştiri au zilnic, oră de oră, ecranele înroşite sau îngălbenite de burtiere cu astfel de anunţuri. Ştirile de ultimă oră fac parte astăzi din cultura noastră contemporană şi sunt martore ale rapidităţii vremurilor pe care le trăim.

 • Simon Cowell a devenit tată pentru prima oară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simon Cowell a devenit tată pentru prima oară

  Simon Cowel (54 de ani), prezentator britanic de televiziune şi mogul al muzicii, care a spus pentru multă vreme că paternitatea nu intră în planurile sale de viitor, a devenit tată, vineri seara, scrie Reuters.

 • De ce lătrăm în talk-show-uri?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce lătrăm în talk-show-uri?

  Moda ţipatului către invitaţi a ajuns o obsesie a multor talk-show-uri, mai ales a celor cu miez politic. Argumentul principal, în orice dispută, e decibelul. Nicidecum apelul la raţiune.

 • Povestea lui Adrian Sârbu, primul „mogul“ de televiziune din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea lui Adrian Sârbu, primul „mogul“ de televiziune din România

  Despre Adrian Sârbu, fondatorul postului Pro TV, se vorbeşte întotdeauna în termeni mari, oricare ar fi aceştia: „dictator“, „vizionar“, „oportunist“. Ceea ce a reuşit acesta să facă a fost, însă, o adevărată revoluţie a gândirii şi a modului în care românul de rând a început să perceapă fenomenul televiziunii şi al divertismentului.

 • În Cipru, curge sânge de mogul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În Cipru, curge sânge de mogul

  După cum anticipam, Cutia Pandorei a fost deschisă larg şi monştrii nu au întârziat să-şi ia zborul. În urmă cu doar câteva săptămâni, nu mai mult, ar fi fost o blasfemie enormă să spui că organismele financiare internaţionale, oficialii de la Bruxelles, guvernul unei ţări din zona euro vor decide să rechiziţioneze aproape o treime din depunerile bancare aflate în principalele două bănci ale ţări respective.

 • Cine sunt miliardarii din Top 500 Forbes, deveniţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt miliardarii din Top 500 Forbes, deveniţi "moguli" în UNPR

  Mai mulţi oameni de afaceri importanţi, prezenţi în paginile Forbes Top 500 Miliardari, ocupă funcţii de conducere în cadrul UNPR. Forbes vă prezintă cine sunt aceştia, averea lor conform ultimului clasament din 2011, dar şi ce business-uri derulează ei.

 • De la Cuvântările lui Ceauşescu la Discursurile lui Carol al II-lea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la Cuvântările lui Ceauşescu la Discursurile lui Carol al II-lea

  Cei care au trăit sub regimul Ceauşescu îşi amintesc, probabil, că puţine erau articolele, studiile şi cărţile care, indiferent de subiect şi domeniu, nu conţineau un citat din Nicolae Ceauşescu sau nu trimiteau într-un fel la vreo Cuvântare a Secretarului General al Partidului.

 • Un mogul: Carol al II-lea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un mogul: Carol al II-lea

  Fondul principal de cuvinte al mass-media de la noi s-a îmbogăţit în ultimii ani cu sintagma „mogul“, folosită uneori şi în varianta, „mogul de presă“. Propusă şi impusă de Traian Băsescu, sintagma desemnează un cetăţean (om de afaceri, om politic sau chiar om de nimic) care a pus la bătaie o sumă de bani pentru a-şi făuri şi întreţine un trust de presă menit a-i servi interesele. În imensa majoritate a cazuri

 • PDL şi-a asigurat paritate cu USL în studiourile mogulilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PDL şi-a asigurat paritate cu USL în studiourile mogulilor

  PDL şi-a rezolvat, ieri, prin lege, una din problemele esenţiale: refuzul anumitor televiziuni particulare de a-i invita reprezentanţii. Iniţiativa aparţine preşedintelui Comisiei de Cultură, deputatul PDL Raluca Turcan.

 • FOTO Primul „mogul“ de Tulcea, arestat şi aproape demolat!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Primul „mogul“ de Tulcea, arestat şi aproape demolat!

  Cercetat de-a lungul timpului în mai multe dosare, Ilie Văleanu este acum arestat. Unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti din Tulcea din perioada de după Revoluţie, patronul primului ziar nou apărut, râmâne fără ferma construită ilegal în zona Zaghen.Soţia lui este disperată şi povesteşte că nu va mai avea unde şi cum trăi.

 • Ponta:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta: "M-am săturat şi eu să mă tot înjure Băsescu"

  Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri seara, la emisiunea "Vorbe grele" de la Antena 3, că la sfârşitul acestei luni va fi depusă moţiunea de cenzură şi a amintit de presiunile la care este supus de către adversarii politici.

 • De ce mă tem de cazul de la Constanţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce mă tem de cazul de la Constanţa

  Multe rele are România. Le ştiţi cu toţii foarte bine. Dar, umblând prin diferite colţuri ale lumii, acolo unde m-a trimis meseria, am constatat că avem şi noi ceva ce merită păstrat şi apreciat: un bun nivel al siguranţei personale şi o anumită lejeritate cu care societatea noastră este obişnuită să trateze lucrurile. La noi, totul se poate negocia. Totul are un preţ. O fi rău, dar e mai bine decât să porţi mereu războaie

 • Presa face bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Presa face bani

  Va începe cu adevărat epoca în care trusturile de presă vor deveni fabrici de conţinut.

 • Comuniştii şi vibratoarele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comuniştii şi vibratoarele

  M-am gândit că vreun mogul rău m-a folosit pe post de subiect într-o testare a capsulei timpului şi, aşa, m-am trezit în anii ’90.

 • N-am atins nicio stea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  N-am atins nicio stea

  Ce avem? Lumină, căldură şi cuvinte mai libere, maşini mai multe şi mai mari, în care încap tristeţea, dragostea şi viaţa. Moguli, filantropi, wireless, televiziuni digitale şi mult zgomot.

Modifică Setările