Stiri despre miruna vlada

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dezbaterea „Literatura şi privarea de libertate: cazul Aslı Erdoğan“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezbaterea „Literatura şi privarea de libertate: cazul Aslı Erdoğan“

  Joi, 14 noiembrie, de la ora 19.00, Editura Polirom şi Pen România invită publicul la Green Hours, la dezbaterea „Literatura şi privarea delibertate - cazul scriitoarei Aslı Erdoğan“, pornind de la volumele: „Oraşul în mantie purpurie“ şi  „Acum nici tăcerea nu-ţi mai aparţine“. Vor vorbi Magda Cârneci, Fatma Yilmaz şi Dan Croitoru, iar discuţia va fi moderată de Miruna Vlada.

 • Miruna Vlada, de la poezia războiului la poezia partajului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miruna Vlada, de la poezia războiului la poezia partajului

  Volumul "Bosnia. Partaj" (Editura Cartea Românească), semnat de  poeta Miruna Vlada în 2014, marchează, aflăm de pe coperta a patra a cărţii, 10 ani de la debutul autoarei, dar şi o sută de la Atentatul de la Sarajevo. Recent, autoarea a obţinut bursa Traduki, care include rezidenţa literară la Sarajevo ceea ce va duce şi la publicarea cărţii în bosniacă.

 • Dezbatere despre primele iubiri.
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezbatere despre primele iubiri. "Dragostea cea veche îţi şopteşte la ureche",  noul volum al Aurorei Liiceanu

  Miercuri, 14 octombrie, la ora 19.00, la The Art of Living Gallery Bucureşti, Aurora Liiceanu va intra în dialog cu poeta Miruna Vlada, pornind de la volumul "Dragostea cea veche îţi şopteşte la ureche. Primele iubiri", apărut de cur\nd în seria de autor ce îi poartă numele. Invitaţi speciali: scriitorii Daniela Zeca şi Cristian Teodorescu.

 • Festival Dilema Veche 2015. Miruna Vlada, despre poezie şi alţi demoni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festival Dilema Veche 2015. Miruna Vlada, despre poezie şi alţi demoni

  Poeta Miruna Vlada vorbeşte, în avanpremiera Festivalului Dilema Veche de la Alba Iulia, despre locul poeziei în societatea română actuală, despre poeţi şi cititori, despre modalităţi în care acest gen ar putea câştiga un public mai larg. Urmăriţi o emisiune Adevărul Live/Dilema veche.

Modifică Setările