Stiri despre mini

  43 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Seria iPhone 12 ar putea include un model Mini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seria iPhone 12 ar putea include un model Mini

  Numele pe care Apple le va folosi în cadrul viitoarei sale serii de iPhone-uri au apărut pe surse, iar pentru prima oară, compania americană se pare că va folosi numele Mini pentru unul dintre smartphone-urile sale.

 • Noul MINI Cooper SE disponibil în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul MINI Cooper SE disponibil în România

  Noul MINI Cooper SE, primul automobil electric produs în serie mare din istoria mărcii, a debutat la jumătatea lunii martie pe piaţa din România. Mulţumită programului guvernamental "Rabla Plus", interesul arătat pentru model s-a dovedit foarte mare chiar şi în aceste momente dificile.

 • FOTO MINI câştigă Raliul Dakar 2020 cu echipajul Carlos Sainz şi Lucas Cruz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO MINI câştigă Raliul Dakar 2020 cu echipajul Carlos Sainz şi Lucas Cruz

  Pentru prima dată în istoria modernă Dakar când o marcă de automobile reuşeşte să urce pe prima treaptă a podiumului, după ce a întrerupt şirul de victorii în anii precedenţi. MINI a câştigat nouă dintre cele 12 etape, Sainz şi Peterhansel fiind cei mai rapizi în câte patru zile.

 • VIDEO The E-talian Job
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO The E-talian Job

  MINI continuă seria de videoclipuri spectaculoase înainte de lansare pe piaţă a primului model electric al mărcii - un nou scurtmetraj ca omagiu în ritm rapid pentru clasicul film din 1969.

 • Livrările BMW Group au crescut în iulie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Livrările BMW Group au crescut în iulie

  Vânzările la nivel mondial de automobile BMW Group au continuat să crească, trendul menţinându-se şi în luna iulie. În total, 181.051 (+0,2%) automobile BMW, MINI şi Rolls-Royce au fost vândute pe parcursul lunii, astfel că totalul acestui an a ajuns la 1.423.565 de unităţi (+1,6%).

 • Stopurile cu design „Union Jack” disponibile ca retrofit pentru toate modelele MINI Hatch şi MINI Cabriolet, generaţia a 3-a
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stopurile cu design „Union Jack” disponibile ca retrofit pentru toate modelele MINI Hatch şi MINI Cabriolet, generaţia a 3-a

  Restilizarea MINI s-a bucurat de o primire excelentă în întreaga lume. Noile stopuri cu designul steagului „Union Jack” au ieşit poate cel mai mult în evidenţă, ilustrând perfect spiritul britanic al mărcii. Ca urmare a cererii mari, acum toţi clienţii MINI Hatch şi MINI Cabriolet din ce-a de-a treia generaţie îşi pot instala aceste stopuri în service, ca retrofit.

 • Dacia Sandero Wayfast GTS – un altfel de supercar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacia Sandero Wayfast GTS – un altfel de supercar

  Portalul DriveTribe şi-a provocat cititorii să voteze supercar-ul preferat. Doar că nu este vorba despre supercar-uri reale, ci de unele virtuale inspirate de maşini obişnuite de serie. În pole position se află supercar-ul inspirat de Dacia Sandero.

 • MINI sărbătoreşte nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle printr-un MINI Hatch unicat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MINI sărbătoreşte nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle printr-un MINI Hatch unicat

  MINI sărbătoreşte nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle printr-un MIN I Hatch unicat, conceput special pentru a sărbători ocazia specială şi pentru a fi donat uneia dintre activităţile caritabile ale cuplului. După nunta ce va avea loc la 19 mai, acest MINI unicat va fi înmânat The Children's HIV Association (CHIVA) pentru o licitaţie publică.

 • Cel mai bun an din istoria BMW Group în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun an din istoria BMW Group în România

  2017 s-a dovedit a fi cel mai bun an din istoria BMW Group în România în ceea ce priveşte numărul de autovehicule livrate. Cu un total de 2.932 automobile BMW şi MINI şi 268 de motociclete, performanţa este peste recordul stabilit în 2007, cu un total de 2.922 de automobile livrate.

 • Facelift major pentru MINI Hatch cu trei şi cinci uşi, şi MINI Cabrio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Facelift major pentru MINI Hatch cu trei şi cinci uşi, şi MINI Cabrio

  Noutăţile pentru MINI Hatch cu trei uşi, MINI Hatch cu cinci uşi şi MINI Cabriolet includ un design reîmprospătat, inovaţii în domeniul tehnologiei transmisiei, opţiuni suplimentare de personalizare, noi combinaţii de transmisie şi motor, o gamă extinsă de dotări standard, faruri şi stopuri nou proiectate, finisaje adiţionale ale caroseriei şi conectivitate de ultimă oră pentru confort şi infotainment.

 • Noul logo MINI
debutează pe modelele mărcii din 2018
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul logo MINI debutează pe modelele mărcii din 2018

  Interpretarea actuală a logoului mărcii combină elementele stilistice de la începuturile Mini clasic cu un design modern, care se concentrează pe elementele esenţiale - cel mai recent capitol din istoria variată a siglei MINI va fi vizibil pe toate modelele MINI cu începere din 2018: pe capotă şi în spate, în centrul volanului şi pe telecomandă.

 • MINI Electric Concept - un studiu de design
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MINI Electric Concept - un studiu de design

  În cadrul ediţiei 2017 a IAA Cars de la Frankfurt/Main, MINI va prezenta abordarea sa în ceea ce priveşte viitorul automobilelor pentru oraş sub forma MINI Electric Concept. Studiul aduce designul emblematic şi sentiment go-kart obişnuită al mărcii MINI în era mobilităţii electrice. MINI va prezenta un model electric de serie în 2019 şi a confirmat deja că producţia acestui model este pregătită pentru Oxford, Marea Britanie.

 • Mini Cooper S All4 Clubman - O maşină de muşchetar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mini Cooper S All4 Clubman - O maşină de muşchetar

  Până la debutul noului Mini Countryman, Clubman era cel mai mare Mini pe care-l puteai cumpăra. Nu mă împac prea bine cu sterilitatea afirmaţiei de mai sus, dar dacă am spus-o... nu o retrag. Mini este o marcă plină de poveste, de atitudine, de carismă... poate de aceea.

 • Noul MINI Seven, disponibil în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul MINI Seven, disponibil în România

  Personalizarea este unul din elementele definitorii pentru clienţii MINI. Alături de opţiunile care pot fi comandate în fabrică, există şi o gamă largă de soluţii individualizare după achiziţie (aşa cum sunt setul suplimentar de faruri, posibilităţile de personalizare a acoperişului sau, mai nou, gama MINI YOURS).

 • Mini Clubman Cooper - înfrumuseţarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mini Clubman Cooper - înfrumuseţarea

  MINI Clubman a reapărut pe piaţă într-o formă mai atrăgătoare. Am apelat la Automobile Bavaria pentru a testa cea mai nouă şi mai sportivă variantă a compactei premium britanice.

Modifică Setările