Stiri despre milos forman

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adam, Eva şi „Alien“-ul VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adam, Eva şi „Alien“-ul VIDEO

  O surpriză extraordinar de frumoasă şi un thriller/horror de referinţă realizează cuplul Emily Blunt (actriţă principală) şi John Krasinski (interpret şi regizor) cu filmul „A Quiet Place“ / „Fără zgomot!“, instalat decis pe locul 1 în box-office-ul de peste Ocean, încă de acum două săptămâni.

 • Catrinel
Dănăiaţă, regizoare:

„Vreau să mă uit alături de spectator la film şi să-mi
pun întrebări aşa cum îşi pune şi el“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Catrinel Dănăiaţă, regizoare: „Vreau să mă uit alături de spectator la film şi să-mi pun întrebări aşa cum îşi pune şi el“

  Catrinel Dănăiaţă, o tânără regizoare care are un palmares important în televiziune şi în industria muzicală, a trecut pragul către lungmetraj. Pelicula „Dublu“, în care joacă actriţele Maria Dinulescu şi Cosmina Stratan, a avut premiera marţi, 5 iulie, la prestigiosul Festival de la Karlovy Vary, Cehia.

 • „Balul
pompierilor“, varianta Mediaş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Balul pompierilor“, varianta Mediaş

  Cea de-a patra ediţie a Festivalului de Film Central-European de la Mediaş (MECEFF) a oferit o selecţie de excepţie, dar s-a confruntat şi cu dezinteresul (sau absenţa) publicului, precum şi cu inerente dificultăţi organizatorice.

 • Români, vă ordon treceţi Carpaţii! Destinaţia: Mediaş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Români, vă ordon treceţi Carpaţii! Destinaţia: Mediaş

  Cel mai mare festival de film al verii, MECEFF, iniţiat şi condus de regizorul Radu Gabrea, îşi deschide porţile la Mediaş, una dintre cele şapte cetăţi transilvane, peste o săptămână şi ceva. Ca într-un ritual secret, cinefilii vor putea vedea cu pioşenie, în acest „templu al filmului“ în care se va transforma timp de o săptămână fausticul burg săsesc, pelicule sacrale de Milos Forman, Andrzej Wajda, Miklos Jancso şi Alexandru Tatos.

 • EXCLUSIV Regizori de Oscar, invitaţi la TIFF 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Regizori de Oscar, invitaţi la TIFF 2010

  Organizatorii celui mai mare festival de film din ţară au dezvăluit primele detalii despre evenimentul din acest an. Danny Boyle, Gus Van Sant, Milos Forman şi Ben Kingsley au fost invitaţi la ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, organizat în perioada 28 mai - 6 iunie.

Modifică Setările