Stiri despre millenium

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Drumul Sorocii a intrat în reparaţie capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drumul Sorocii a intrat în reparaţie capitală

  Premierul Vlad Filat şi ambasadorul american William Moser au dat ieri startul lucrărilor de reabilitare a şoselei Sărăteni-Soroca, care vor fi efectuate de două companii turceşti pe banii Statelor Unite.

 • Concert aniversar al trupei Millenium, susținut de campania lui Igor Dodon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert aniversar al trupei Millenium, susținut de campania lui Igor Dodon

  În această săptămână, una dintre cele mai longevive formații autohtone vor sărbători 15 ani de existență. Millenium va concerta pe scena Palatului Național, spectacol ce se va desfășura sub egida Campaniei „Iubesc Moldova" al socialistului Igor Dodon.

 • Megaconcert pentru Michael: patru ore de muzică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Megaconcert pentru Michael: patru ore de muzică

  Un megaconcert în memoria lui Michael Jackson va avea loc pe 8 octombrie 2011, la Cardiff, în Scoţia, pe stadionul Millenium. Show‑ul va dura aproximativ patru ore şi va fi transmis în direct în 30 de ţări. Anunţul a fost făcut de mama starului, Katherine Jackson, potrivit Mediafax.

 • Recomandări de weekend
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recomandări de weekend

  „Angajare de clovn“ la Teatrul „Eminescu“  Spectacolul este pus în scenă de regizorul-actor Volin Costin şi este o adaptare după o piesă semnată de Matei Vişniec. Piesa prezintă condiţia artistului, relaţiile interumane şi lipsa de comunicare. Spectacolul este interactiv, cu implicarea publicului, iar în unele momente se realizează o atmosferă de circ. Reprezentaţia se termină cu proiecţia pe fundalul sălii a unei s

Modifică Setările