Stiri despre leduri

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Şcoală din Cluj, dotată cu sistem de iluminat cu led-uri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şcoală din Cluj, dotată cu sistem de iluminat cu led-uri

  Şcoala Ion Creangă din Cluj-Napoca, unde învaţă peste 1.000 de elevi, a fost dotată cu sistem de iluminat cu leduri. iluminatul cu led are o durată de viaţă de câteva ori mai mare faţă de sistemele clasice, între 50.000 şi 100.000 de ore de funcţionare, şi o luminozitate superioară, respectiv 98% din cea naturală.

 • Prima trecere de pietoni cu leduri va fi amenajată pe Aleea Sporturilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima trecere de pietoni cu leduri va fi amenajată pe Aleea Sporturilor

  Primăria Buzău caută cel mai eficient model de trecere de pietoni care să se integreze în estetica urbană. Astfel, edilii vor experimenta un semafor cu buton, care va fi prevăzută şi cu iluminare cu leduri. Aceasta este în curs de amenajare pe Aleea Sporturilor.

 • Bucureşti cu parfum de Las Vegas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti cu parfum de Las Vegas

  Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a dat, ieri, startul ofcial al Sărbătorilor de Iarnă în momentul în care a aprins aproape trei milioane de beculeţe Chipul mohorât al Capitalei va fi „mascat“, pentru cel puţin o lună, de milioane de leduri sub formă de steluţe şi fulgi de nea, care vor străluci pe marile bulevarde din oraş până după Sărbători.

 • Brăila:Lumini de sărbători cu economie la buget
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila:Lumini de sărbători cu economie la buget

  Primăria Municipiului Brăila a pus deja în practică programul de reducere a cheltuilelilor pentru sărbătorile de iarnă. Dacă anii trecuţi încă de la Sfântul Nicolae oraşul era scăldat în lumini multicolore, anul acesta, ghirlandele cu becuri incandescente de pe lateralele străzilor din municipiu vor fi aprinse abia de Crăciun, pentru că ele sunt mari consumatoare de energie electrică.

 • VIDEO Ledurile, viitorul luminii artificiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ledurile, viitorul luminii artificiale

  Ledurile vor ocupa aproape jumătate din piaţa iluminatului comercial până în 2020. Diodele luminescente, recunoscute pentru eficienţa energetică, ar putea micşora facturile la energie în cazul iluminatului public, al celui comercial sau al instituţiilor publice.

 • Primăria a cumpărat indicatoare rutiere în valoare de 46.550 lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria a cumpărat indicatoare rutiere în valoare de 46.550 lei

  Pentru a spori gradul de siguranţă a pietonilor care se angajează în traversarea străzilor, Primăria Galaţi au  achiziţionat 70 de indicatoare rutiere tip „trecere de pietoni” cu leduri, mult mai uşor de observat în trafic.

Modifică Setările