Stiri despre halena

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Carbohidraţii favorizează respiraţia urât mirositoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carbohidraţii favorizează respiraţia urât mirositoare

  Respiraţia urât mirositoare sau halitoza cum este cunoscută în termeni medicali, este neplăcută atât pentru pesoanele care suferă de această afecţiune dar şi pentru persoanele cu care acestea interacţionează. De cele mai multe ori cauza apariţiei este legată de alimentaţia necorespunzătoare.

 • Respiraţia urât mirositoare îţi poate salva viaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Respiraţia urât mirositoare îţi poate salva viaţa

  În momentul în care simţi un miros deranjant al respiraţiei tale care se menţine pe tot pacursul zilei, în ciuda igienei dentare ireproşabile, este indicat să te prezinţi la medic, deoarece poate anunţa instalarea anumitor boli în oganismul tău.

 • Ai grijă de sănătatea danturii cu ceai de cuişoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ai grijă de sănătatea danturii cu ceai de cuişoare

  Un aliat de bază în medicina naturistă la care poţi să apelezi cu încredere pentru o respiraţie proaspătă şi nu numai este ceaiul de cuişoare. Acesta are proprietăţi antibacteriene, tonice, antiseptice, antifungice şi analgezice.

 • Cum scăpăm de mirosul urât al gurii. Remedii naturiste pentru o afecţiune care poate semnala că avem ulcer sau gastrită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scăpăm de mirosul urât al gurii. Remedii naturiste pentru o afecţiune care poate semnala că avem ulcer sau gastrită

  Halena (mirosul neplăcut al gurii) este poate unul din cele mai neplăcute lucruri pe care le putem întâlni la o persoană. Însă dincolo de faptul că e neplăcut, aceasta poate indica prezenţa bacteriei Helicobacter pylori, responsabilă de gastrită, ulcer sau, netratată, chiar cancer. Până ajungem la medic, însă, câteva remedii se găsesc la îndemâna oricui.

 • Respiraţie urât mirositoare? Bea o gură de vodcă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Respiraţie urât mirositoare? Bea o gură de vodcă!

  Respiraţia urât mirositoare sau halena este foarte frecventă şi nu avem tot timpul la îndemână periuţa şi pasta de dinţi. Pentru astfel de momente, o băutură alcoolică este soluţia.

 • Care sunt cauzele respiraţiei urât mirositoare şi cum le putem trata. Sfaturile medicilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt cauzele respiraţiei urât mirositoare şi cum le putem trata. Sfaturile medicilor

  Denumită ştiinţific halenă, respiraţia urât mirositoare are strictă legătură cu anumite disfuncţionalităţi ale organismului. Specialiştii sunt de părere că afecţiunile din sfera ORL şi cele digestive sunt cauzele principale ale acesteia. Pentru a preveni situaţiile neplăcute create de mirosurile ciudate ale respiraţiei, medicii recomandă folosirea apei de gură şi a aţei dentare.

 • Simptome banale care anunţă afecţiuni serioase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simptome banale care anunţă afecţiuni serioase

  Există numeroase simptome, care doar în urma unor investigaţii amănunţite pot  indica boli grave de sănătate. De aceea, este foarte important să mergi la medic de la primele semne care te avertizează ceva este în neregulă.

 • Cum poţi scăpa de respiraţia urât mirositoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi scăpa de respiraţia urât mirositoare

  Halitoza, halena sau respiraţia urât mirositoare - are foarte multe nume, unele de-a dreptul jignitoare, însă doar un singur efect: mirosul urât al gurii. Pentru unii, halitoza ascunde probleme de sănătate, iar pentru alţii se prezintă în situaţii limitate: dimineaţa înainte de spălatul pe dinţi sau după ce au mâncat anumite alimente cu un miros aparte. Ce e de făcut cu halitoza când nu pare a avea nicio explicaţie?

 • 6 cauze ale respiraţiei urât mirositoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 cauze ale respiraţiei urât mirositoare

  Unele dintre cele mai comune cauze ale unei respiraţii urât mirositoare sunt foarte evidente, cum ar fi usturoiul mâncat cu câteva minute înainte sau faptul că abia te-ai trezit şi este nevoie urgentă de un spălat pe dinţi. Însă există şi alte motive, poate surprinzătoare, de care trebuie să ai grijă şi să iei măsuri imediate.

 • Alimente care te scapă de halenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care te scapă de halenă

  Te simţi incomfortabil din cauza respiraţiei urât mirositoare şi nu mai ştii cu ce pastă de dinţi să te speli? Ai rezolvat problemele stomatologice, dar halena te urmăreşte peste tot? Îţi recomandăm câteva remedii naturale care combat respiraţia „grea“, la scurt timp după consum.

 • Trucuri simple care combat mirosul urât al respiraţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri simple care combat mirosul urât al respiraţiei

  Halitoza, cum îi spun medicii, îi face pe unii dintre noi să evite chiar socializarea. Mestecatul gumei mentolate nu este întoteauna recomandat, ba în unele cazuri nici nu este eficient. Aşa că pentru o respiraţie proaspătă, mai bine apelezi la câteva soluţii naturale.

 • Opt alimente care împrospătează respiraţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opt alimente care împrospătează respiraţia

  Respiraţia urât mirositoare este una dintre problemele cu care se confruntă foarte multe persoane, chiar dacă-şi dau seama sau nu, dar există anumiţi paşi pe care îi urma pentru putem face pentru a evita situaţiile neplăcute.

 • Scapă de halenă în mod natural!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de halenă în mod natural!

  O igienă orală corectă, evitarea anumitor alimente şi a fumatului, dar şi remediile din plante înlătură mirosul neplăcut al respiraţiei. La nivel global, circa 90 de milioane de persoane suferă de halenă, problemă cauzată atât de stilul de viaţă, cât şi de tratarea incorectă a unor afecţiuni.

Modifică Setările