Stiri despre haine vechi

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Transformă hainele vechi în haine la modă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Transformă hainele vechi în haine la modă

  În loc să ajungă la gunoi sau la alte persoane, puteţi încerca să transformaţi piesele vechi din garderoba voastră în haine la modă.

 • GALERIE FOTO Yard Sale şi-a deschis porţile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Yard Sale şi-a deschis porţile

  Târgul obiectelor hand made Yard Sale şi-a deschis astăzi porţile. Bentiţe, cercei, coliere, păpuşi, săpun natural în diferite forme şi mărimi, confecţionate manual, precum şi bijuterii aduse din Marea Britanie sau Franţa, haine care nu mai încap în dupal, toate au fost scoase astăzi la vânzare.

 • Una din şapte femei aruncă hainele partenerului său
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Una din şapte femei aruncă hainele partenerului său

  Mari iubitoare de articole vestimentare, femeile par să fie darnice când vine vorba de garderoba soţilor şi aruncă, fără menajamente, hainele vechi ale acestora, relatează publicaţia britanică „Daily Mail“.

 • Protest neobişnuit în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Pensionarii au venit cu papuci, bluze şi chiar proteze pentru guvernanţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Protest neobişnuit în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Pensionarii au venit cu papuci, bluze şi chiar proteze pentru guvernanţi

  Sunt lucruri pe care zeci de pensionari le-au pregătit pentru cei de la guvernare în semn de protest faţă de preţurile la apă, lumină şi gaze. Astăzi, Particul Social Democrat (PSD) a organizat un alt protest în faţa clădirii Guvernului, doar că de data aceasta protestatarii au improvizat târg cu lucruri vechi pe care ulterior le-au strâns într-un sac şi l-au transmis Alianţei de la guvernare.

 • FOTOREPORTAJ: Incursiune în piaţa de vechituri a municipiului Hunedoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOREPORTAJ: Incursiune în piaţa de vechituri a municipiului Hunedoara

  Cele câteva sute de metri pătraţi ale platoului fostului patinoar din municipiul Hunedoara au devenit în această dimineaţă un adevărat loc de pelerinaj al localnicilor aflaţi în căutare de chilipiruri. Aici a fost mutat amplasamentul târgului de vechituri organizat în fiecare sâmbătă, la Hunedoara.

 • Buluc la hainele de firmă vândute la preţuri de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buluc la hainele de firmă vândute la preţuri de criză

  Singurul târg de haine vechi din municipiu este luat cu asalt pentru produsele de marcă, vândute la jumătate de preţ. După o perioadă în care au înregistrat vânzări slabe, comercianţii vor să dea lovitura în sezonul rece cu încălţămintea de iarnă.

Modifică Setările