Stiri despre gala tanarului actor

  25 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Emoţii şi bucurie în Cetatea Albă. Laureaţii 2021 de la Gala Tânărului Actor HOP
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emoţii şi bucurie în Cetatea Albă. Laureaţii 2021 de la Gala Tânărului Actor HOP

  Ediţia a XXIV-a a Galei Tânărului Actor HOP s-a încheiat sâmbătă seară, la Casă de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. Tema ediţiei a fost Teatru coregrafic. DansActorul ca fenomen al teatrului actual, iar concurenţii au pregătit momente inspirate de universul lui Ion Luca Caragiale: „Caragiale – o lume în mişcare”, „Ce lume! Ce lume! Ce lume!” (O scrisoare pierdută).

 • Gala Tânărului Actor HOP are loc la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gala Tânărului Actor HOP are loc la Bucureşti

  Gala Tânărului Actor HOP – eveniment dedicat promovării tinerilor actori este organizat pentru prima dată în Bucureşti. Concursul se va desfăşura în perioada 3-6 septembrie la Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti, în aer liber, în spaţiul Amfiteatru.

 • Câştigătorii preselecţiei pentru Gala Tânărului Actor HOP  2020
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câştigătorii preselecţiei pentru Gala Tânărului Actor HOP  2020

  Ediţia a XXIII-a a Galei Tânărului Actor al cărei director artistic este Gigi Căciuleanu continuă şi anul acesta cu tema Teatru coregrafic. DansActorul ca fenomen al teatrului actual.Motto-ul prezentei ediţii este: «Zis şi făcut», proiectarea vorbei şi a corpului în spaţiu.

 • Ion Caramitru îi învaţă pe tinerii actori tehnicile de rostire a poeziei la Gala HOP de la Costineşti VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Caramitru îi învaţă pe tinerii actori tehnicile de rostire a poeziei la Gala HOP de la Costineşti VIDEO

  Astăzi se închide programul  Galei Tânărului Actor HOP (3-6 septembrie), în sala de spectacole a Complexului Vox Maris Costineşti. Workshopurile susţinute la Gala HOP au însemnat muncă, dedicare, curiozitate din partea tinerilor absolvenţi de teatru. Ion Caramitru a susţinut timp de trei zile un atelier de rostire a poeziei, având la bază poezii de Mihai Eminescu şi Nichita Stănescu.

 • Juriul de Concurs al Galei Tânărului Actor HOP 2018
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Juriul de Concurs al Galei Tânărului Actor HOP 2018

  UNITER a anunţat juriul de concurs pentru ediţia a XXI-a a Galei Tânărului Actor HOP. Cei 27 de concurenţi, care la audiţii au străbătut călătoria prin universul lui Pirandello alături de Andreea Bibiri, Andrei şi Andreea Grosu şi Şerban Pavlu, au ajuns în punctul culminant al unui drum frumos către formarea lor profesională: întâlnirea cu sinele, cu un public avizat, cu emoţia concursului.

 • Tinerii actori la linia de start a Galei Hop, sub semnul lui Pirandello. Cine sunt câştigătorii preselecţiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tinerii actori la linia de start a Galei Hop, sub semnul lui Pirandello. Cine sunt câştigătorii preselecţiilor

  Sâmbătă a fost ultima zi de preselecţii pentru Gala Hop 2018 şi cea în care au fost anunţaţi cei 22 tineri actori care vor merge la concursul de la Costineşti, din septembrie. „Adevărul” prezintă cum a fost atmosfera din cea de-a doua zi de preselecţii, cum au internalizat câţiva dintre concureţi opera italianului Pirandello. Juriul a fost format din actorii Şerban Pavlu şi Andreea Bibiri, alături de regizorii Andrei şi Andreea Grosu.

 • Ion Caramitru, la Gala HOP: „Nimeni nu ne roagă şi nu ne obligă să fim artişti. E un risc pe care ni-l asumăm“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Caramitru, la Gala HOP: „Nimeni nu ne roagă şi nu ne obligă să fim artişti. E un risc pe care ni-l asumăm“

  Luni a avut loc deschiderea celei de-a 20-a ediţii a Galei HOP pentru care cei 21 de tineri concurenţi au pregătit un moment comic şi plin de energie. De asemenea, la eveniment au luat cuvântul Ion Caramitru, preşedintele Uniunii Teatrale din România, Miklos Bacs, directorul artistic al galei şi Radu Iacoban, actor şi regizor, câştigătorul galei din 2007.

 • Gala Tânărului Actor de la Costineşti va putea fi urmărită live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gala Tânărului Actor de la Costineşti va putea fi urmărită live

  Pentru al doilea an director artistic al Galei Tânărului Actor, Miklós Bács, profesor la Facultatea de Teatru şi Televiziune a Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca şi actor al Teatrului Maghiar de Stat din Cluj, pune accentul pe caracterul de formare profesională a concursului, proiect UNITER destinat tinerilor actori, absolvenţi de licenţă.

 • Corina Şuteu, la Gala HOP, la Costineşti: Puţini ştiu că la începutul carierei mele am fost critic de teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corina Şuteu, la Gala HOP, la Costineşti: Puţini ştiu că la începutul carierei mele am fost critic de teatru

  Gala Tânărului Actor a început luni, pe 5 septembrie, la Costineşti în prezenţa lui Ion Caramitru, preşeditele UNITER, şi a numeroşi artişti invitaţi.  Printre oficialităţi, ministrul Culturii, Corina Şuteu, le-a urat succes actorilor din competiţie. Marţi, de la ora 13.00, Corina Suteu va fi invitată, la Adevarul Live, într-o transmisiune de la Costineşti, Vox Maris.

 • Mai sunt puţine zile până când se deschide competiţia Galei HOP! Tema pentru tinerii actori este nebunia shakespeariană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai sunt puţine zile până când se deschide competiţia Galei HOP! Tema pentru tinerii actori este nebunia shakespeariană

  Cei 19 finalişti din secţiunea individual, precum şi cele trei grupuri vor participa la concurs în perioada 5 – 8 septembrie. Zilnic, între orele 17.00 – 20.30 invitaţii Galei HOP, dar şi publicul pot urmări show-urile concurenţilor în direct. Shakespeariana nebunie este tema concursului, care se desfăşoară la Vox Maris Costineşti în acest an.

 • Gala Tânărului Actor HOP 2016 va putea fi urmărită în direct pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gala Tânărului Actor HOP 2016 va putea fi urmărită în direct pe internet

  Gala Tânărului Actor HOP 2016, eveniment care se desfăşoară între 5 şi 8 septembrie, va putea fi urmărită online, în direct, pe galahop.ro, pe contul oficial de Facebook al evenimentului şi pe contul oficial de YouTube al UNITER, iar publicul va putea vota actorul preferat dintre cei care aspiră la trofeu.

 • Un Godot care vine. Actorul tânăr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un Godot care vine. Actorul tânăr

  În contextul ultimelor săptămâni, de zgomot intens şi furie conţinută, timp în care opinia noastră publică înregistrează protestele privind Roşia Montană, tragica soartă a unui băieţel de patru ani, cacofoniile guvernamentale etc., o întâmplare reuşită m-a făcut să merg la Costineşti pentru câteva zile, la Gala tânărului actor.

 • FOTO Rezultatele preselecţiei Galei Tânărului Actor HOP 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Rezultatele preselecţiei Galei Tânărului Actor HOP 2013

  În urma preselecţiei organizate în zilele de 15, 16 şi 17 iulie la Sala Multimedia şi Sala Mică a Teatrului Naţional Bucureşti, juriul a decis participanţii la cea de-a  XVI-a ediţie a Galei Tânărului Actor, care se va desfăşura în perioada  4-8 septembrie  la Costineşti.

 • Start la Festivalul de teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Start la Festivalul de teatru "Unidrama"

  Mureşenii sunt aşteptaţi în această seară la Teatru 74, unde va avea loc deschiderea celei de-a şasea ediţii a Festivalului de Teatru "Unidrama".

Modifică Setările