Stiri despre funerarii

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Prinţul Philip a murit. Marea Britanie intră într-o perioadă de doliu naţional, steagurile au fost coborâte în bernă VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prinţul Philip a murit. Marea Britanie intră într-o perioadă de doliu naţional, steagurile au fost coborâte în bernă VIDEO

  Prinţul Philip a murit la vârsta de 99 de ani. El fusese recent internat pentru o infecţie şi a suferit o intervenţie la inimă. Potrivit presei britanice, o declaraţie din partea Palatului Buckingham arată că Prinţul Philip, duce de Edinburgh, a murit vineri dimineaţă, la Castelul Windsor. Steagurile de pe clădirile emblematice din Marea Britanie au fost coborâte, fiind anunţată o perioadă de doliu.

 • Care va fi ceremonialul  militar la funerariile de stat ale Regelui Mihai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care va fi ceremonialul  militar la funerariile de stat ale Regelui Mihai

  La funeraliile de stat ale Regelui Mihai, Ministerul Apărării Naţionale participă cu forţe şi mijloace, în conformitate cu Legea 215/2016 privind ceremoniile oficiale. Concret, în perioada 13-16 decembrie, 30 de militari ai Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” vor asigura, prin rotaţie, garda permanentă la catafalc.

 • Restricţii
rutiere în Capitală pentru funeraliile Regelui Mihai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Restricţii rutiere în Capitală pentru funeraliile Regelui Mihai

  În perioada 13 - 16 decembrie, când se vor desfăşura funeraliile Regelui Mihai I, traficul rutier se va restricţiona pe mai multe artere din Capitală. Şoferii sunt rugaţi de Poliţia Rutieră să folosească rute alternative.

 • China: Partidul Comunist interzice funeraliile scumpe, folosite drept spectacol de bogăţie şi influenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  China: Partidul Comunist interzice funeraliile scumpe, folosite drept spectacol de bogăţie şi influenţă

  Partidul Comunist din China a anunţat vineri că interzice membrilor să mai organizeze ceremonii funerare luxoase pentru rudele lor, măsură ce face parte dintr-o campanie extinsă împotriva corupţiei şi a risipei. Funeraliile din China sunt recunoscute a fi un paravan pentru actele infracţionale, cum ar fi mita sub forma donaţiilor în bani şi schimburile de favoruri.

 • Sute de mii de bocitori mobilizaţi la Phenian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sute de mii de bocitori mobilizaţi la Phenian

  Coreea de Nord organizează astăzi un uriaş ceremonial de adio pentru „iubitul conducător“. Coreea de Nord nu a dat până acum, oficial, niciun indiciu despre  funeraliile de astăzi  ale liderului defunct, Kim Jong Il, iar la ceremonie nu au fost invitate delegaţii străine.

 • Faţa nevăzută a funeraliilor lui Havel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Faţa nevăzută a funeraliilor lui Havel

  Emil Constantinescu a povestit pentru „Adevărul“ cum a trăit despărţirea de fostul preşedinte ceh, dramaturgul Václav Havel.

 • Bartolomeu, funeralii pe ecrane-gigant
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bartolomeu, funeralii pe ecrane-gigant

  La slujba de înmormântare a ÎPS Bartolomeu Anania, care are loc azi la Cluj, sunt aşteptate peste 10.000 de persoane. Pentru ca fiecare credincios să vadă ceremonia, se vor instala patru ecrane mari, două în interiorul Catedralei şi alte două în apropierea lăcaşului de cult.

Modifică Setările