Stiri despre flaubert

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • CARTEA DE ARTĂ Grafic,
un nou imprint editorial, îl aduce în România pe autorul-cult Alan Moore VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CARTEA DE ARTĂ Grafic, un nou imprint editorial, îl aduce în România pe autorul-cult Alan Moore VIDEO

  Lansată de puţin timp, Grafic, un nou imprint al dinamicei edituri ART, dedicat exclusiv cărţilor de bandă desenată şi romanelor grafice, publică în premieră două volume ale legendarului Alan Moore, personaj iconic al anarhismului contemporan: „Watchmen“ (considerat printre cele mai bune cărţi de limbă engleză ale secolului XX) şi „V de la Vendetta“, dar şi reeditări ale cărţilor apărute aici mai demult, cum ar fi cele ale Marjanei Satrapi.

 • Diplomaţie culturală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diplomaţie culturală

  Am citit în ultimii ani - constat cu stupoare câţi sunt, zece la număr, exclamând fugit irreparabile tempus! - câteva cărţi excepţionale dedicate Franţei.

 • 400 de ani de la moartea lui Miguel de Cervantes, aventurierul care a dat lumii unul dintre cele mai importante şi mai frumoase romane, „Don Quijote“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  400 de ani de la moartea lui Miguel de Cervantes, aventurierul care a dat lumii unul dintre cele mai importante şi mai frumoase romane, „Don Quijote“

  Pe data de 22 aprilie se împlinesc 400 de ani de la moartea scriitorului spaniol Miguel de Cervantes. Opera sa, „Don Quijote de la Mancha“, este considerată primul roman modern din literatură. Povestea a fost tradusă în 140 de limbi, ecranizată de peste 50 de ori, a inspirat un musical, „Man of La Mancha“, şi un balet şi a dat lumii expresia „Cerul e limita“.

 • UE=EU
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UE=EU

  Deşi în drum spre America de Sud, urmăresc direct interesat cum soarta Uniunii Europene se joacă, totuşi, în Marea Britanie. Sunt european, dar vreau să îmi duc restul zilelor în insula care este Londra, iar, cum ştim, din cărţile lui Tony Judt, Londra va fi întotdeauna mai aproape de Sydney decât de Berlin.

 • Femeia română, sexy, nevrotică şi decadentă, cu al ei cal, nou şi prosper
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeia română, sexy, nevrotică şi decadentă, cu al ei cal, nou şi prosper

  Venisem la acel ranch nordic nu numai ca să scap de promisiunile făcute celor trei copii ai mei. Mai era ceva. Fiecăruia îi vorbisem în parte despre cai, într-un fel prea romantic. Mă suspectam deja pentru asta. Nimic despre pădurea sau despre câmpurile acelea frumoase, arse de dogoarea unei imense veri.

Modifică Setările