Stiri despre factura curent

  22 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Firmele se pot racorda gratuit la reţeaua electrică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Firmele se pot racorda gratuit la reţeaua electrică

  Firmele din România se vor putea racorda gratuit la reţelele electrice, a decis Autoritatea de Reglementare, după ce recent instituţia a decis că şi racordarea la gaze va fi gratuită, atât pentru firme, cât şi pentru persoane fizice. Şi în acest caz, costurile vor fi suportate de firma de distribuţie, care le va introduce în facturi şi, deci, vor fi suportate de toţi consumatorii.

 • Amânarea plăţii utilităţilor, o idee bună care riscă să dea greş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amânarea plăţii utilităţilor, o idee bună care riscă să dea greş

  Parlamentul a adoptat vineri un proiect PSD, ALDE şi Pro România prin care românii şi companiile pot solicita, pentru o perioadă de trei luni, amânarea plăţii facturilor lunare la utilităţi, respectiv: „apă-canal, energie, gaze, salubritate, servicii telefonice şi de internet, cablu TV, cu excepţia serviciilor de voce şi de date mobile”.

 • GHID Cum poţi reduce semnificativ factura la curent
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GHID Cum poţi reduce semnificativ factura la curent

  Circa 16% din bugetul total al unei familii reprezintă cheltuielile pentru: locuinţă, apă, electricitate, gaze şi alţi combustibili. O mare parte din sumă ar putea fi economisită, dacă ar fi aplicate câteva soluţii simple de eficienţă energetică.

 • Se schimbă regulile de furnizare a energiei electrice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se schimbă regulile de furnizare a energiei electrice

  Regulile de furnizare a energiei electrice se vor schimba, în curând, consumatorii urmând să aibă mai multe drepturi, arată un proiect lansat în dezbatere publică de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

 • Energia electrică se ieftineşte de astăzi cu 3,53%
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Energia electrică se ieftineşte de astăzi cu 3,53%

  Valoarea preţurilor maxime la energie electrică pentru consumatorii casnici scade în medie cu 3,53% faţă de preţurile anterioare, de astăzi, 1 iulie. Măsura vine în urma aplicării unei noi metodologii de calcul şi avizare la nivelul furnizorilor de ultimă instanţă, anunţate în luna mai de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

 • Factura la lumină plătită inutil din bani publici. Pasajul pietonal de 2 milioane de lei care este nefuncţional de 3 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factura la lumină plătită inutil din bani publici. Pasajul pietonal de 2 milioane de lei care este nefuncţional de 3 ani

  În Râmnicu Vâlcea s-au alocat peste 2 milioane de lei din fonduri europene pentru o pasarelă pietonală nefuncţională. Finalizată de aproximativ 3 ani, este luminată noapte de noapte, „mai ceva ca-n Vegas”, după cum spun trecătorii, însă n-a fost dată în folosinţă nici un minut. Autorităţile susţin că oamenii nu vor s-o folosească, dar de fapt pasarela este încuiată cu lacăt.

 • ANRE: Energia electrică pentru populaţie se va ieftini cu până la 9,04% în 2017
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANRE: Energia electrică pentru populaţie se va ieftini cu până la 9,04% în 2017

  Comitetul de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a aprobat miercuri, pentru al doilea an consecutiv, reducerea tarifelor specifice pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice şi a preţului pentru energia electrică reactivă la operatorii de distribuţie concesionari pentru anul 2017, tarifele urmând a scădea cu până la 9,04%.

 • Ce schimbări aduce 1 iulie 2016 în buzunarele românilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce schimbări aduce 1 iulie 2016 în buzunarele românilor

  Începând cu data de 1 iulie intră în aplicare o serie de normative care vor genera plusuri în bugetele populaţiei. Energia electrică şi gazele naturale se ieftinesc cu câteva procente, indemnizaţiile minime pentru mame cresc cu peste 400 de lei, dispărând plafonul maxim şi concediul pentru creşterea copiilor se va acorda urmând proceduri simplificate.

 • Piteşti: CEZ-ul, arma Necuratului!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: CEZ-ul, arma Necuratului!

  Aceasta a fost ideea unei femei din Argeş care a reclamat la OPC compania CEZ, pentru că este intrumentul necuratului. Nemulţumită de factura de energie electrică, o femeie a depus o reclamaţie care a stârnit râsul inspectorilor. Aceasta era supărată că în două luni de zile contoarul îi indică un consum de 889 de kilowaţi.

Modifică Setările