Stiri despre emil moise

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lupta lui Moise cu Dumnezeu, Allah, Budda şi alţi dumnezei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lupta lui Moise cu Dumnezeu, Allah, Budda şi alţi dumnezei

  Începerea anului şcolar l-a reactivat pe militantul secularist Moise Emil. Cel care, în numele libertăţii, se luptă cu religia, divinitatea, bisericile etc. Dreptul dumnealui. Doar că, în anti-cruciada asta n-au ce căuta minciunile şi ameninţările.

 • EXCLUSIV Înscrierea la ora de Religie s-ar putea face pe ciclu de învăţământ, retragerea fiind posibilă doar la sfârşit de an şcolar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Înscrierea la ora de Religie s-ar putea face pe ciclu de învăţământ, retragerea fiind posibilă doar la sfârşit de an şcolar

  Senatorii din Comisia pentru Învăţământ au decis marţi ca înscrierea la ora de Religie să se facă pe un ciclu de învăţământ (4 ani de şcoală), printr-o cerere scrisă, iar retragerea de la oră se va putea face numai la sfârşit de an şcolar, tot prin cerere scrisă. Proiectul de lege va mai trece pe la Comisia Juridică, raportul fiind unul comun între cele două comisii, urmând ca apoi să ajungă în plenul Senatului, care este cameră decizională.

 • Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, IPS Ciprian, atac la Emil Moise, profesorul care a bătut BOR la ora de religie: „E o campanie obscură împotriva Bisericii”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, IPS Ciprian, atac la Emil Moise, profesorul care a bătut BOR la ora de religie: „E o campanie obscură împotriva Bisericii”

  ”Ora de Religie” provoacă dispute chiar pe terenul celui care a smuls Curţii Constituţionale a României hotărârea din 12 noiembrie 2014 prin care părinţii trebuie să depună o cerere specială pentru înscrierea copiilor la ora de religie. Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei anunţă, prin comunicate publicate de presa Bisericii, că se simte defăimat în polemicile televizate privind ora de Religie, unde este invitat profesorul Emil Moise.

 • Instigarea la incultură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Instigarea la incultură

  Îmi pare rău că nu există o lege care să pedepsească instigarea la incultură. Dacă ar exista, i-aş denunţa, pe baza ei, pe Remus Cernea şi Emil Moise (amândoi purtători de plete, primul în stilul majordomilor cu peruci din timpul lui Ludovic al XIV-lea, al doilea în stilul unui rocker tomnatic, cu părul rar) pentru săvârşirea acestei fapte grave.

 • Gala Premiilor FP România 2015, aferente listei Top 100 FP România/ 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gala Premiilor FP România 2015, aferente listei Top 100 FP România/ 2014

  Revista Foreign Policy România evidenţiază, pentru al patrulea an consecutiv, alte peste 100 de nume din România cu idei şi proiecte remarcabile. Iar în cadrul Galei Foreign Policy România 2015, din 3 martie, au fost premiate 12 dintre cele mai interesante figuri, idei şi proiecte remarcate anul trecut.

 • Premiile FP România 2015 - 12 noi nume, fapte şi idei care mişcă ţara în bine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiile FP România 2015 - 12 noi nume, fapte şi idei care mişcă ţara în bine

  Revista FP România a decernat, pe 3 martie, în cadrul unei gale festive, Premiile FP România 2015, aferente listei Top 100 FP România/ 2014. Premianţii au avut puţin timp de vorbit, dar fiecare spune o poveste mult mai mare decât cea proprie – fiecare reprezintă dovezi şi îndemnuri pentru noi, ceilalţi. Omul anului?

 • Profesorul
 care a desfiinţat impunerea mascată a Religiei în şcoli ameninţă Ministerul Educaţiei cu plângere penală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesorul care a desfiinţat impunerea mascată a Religiei în şcoli ameninţă Ministerul Educaţiei cu plângere penală

  Emil Moise, profesorul care a sesizat Curtea Constituţională (CCR) cu privire la faptul că e neconstituţional ca elevii să facă cerere ca să nu participe la ora de Religie, a depus o petiţie la Ministerul Educaţiei. Acesta cere să i se confirme dacă declaraţiile ministrului Educaţiei care susţinea că decizia CCR va fi aplicată din anul şcolar următor este reală. „Dacă este aşa voi depune plângere penală împotriva ministrului”, susţine Moise.

 • VIDEO Mii de profesori din România ar putea rămâne fără loc de muncă, după demersul în justiţie al unui buzoian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Mii de profesori din România ar putea rămâne fără loc de muncă, după demersul în justiţie al unui buzoian

  Peste 7.700 de profesori de religie ar putea rămâne fără loc de muncă, după ce profesoul buzoian Emil Moise a reuşit prin demersul său în justiţie să înlăture obligativitate acestei discipline de studiu în şcolile româneşti. O sentinţă a Curţii Constituţionale stabileşte că trebuie să spui când vrei să participi la cursurile de Religie, nu să spui când nu vrei.

 • Educaţia în şcoală, religia la biserică!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Educaţia în şcoală, religia la biserică!

  Începe un nou an şcolar şi dorim să le reamintim atât părinţilor, cât şi elevilor, despre dreptul acestora din urmă de a nu participa la cursul de religie, dacă o preferă. Această opţiune personală are temeiurile legale necesare.

 • Emil Moise cere scoaterea icoanelor din şcoli la CEDO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emil Moise cere scoaterea icoanelor din şcoli la CEDO

  Emil Moise este buzoianul care se războieşte de cinci ani cu biserica ortodoxă română pentru reglementarea educaţiei religioase. Cel care a declanşat în nume propriu acţiunea de scoatere a icoanelor din şcoli a susţinut până de curând că este un ortodox practicant, dar acum spune că s-a lepădat de creştinism.