Stiri despre dragos craiovan

  45 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • TEST Kia e-Soul –
autonomie în oraş de peste 600 km. Cum se poate? VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TEST Kia e-Soul – autonomie în oraş de peste 600 km. Cum se poate? VIDEO

  Noua generaţie a lui Kia e-Soul poate fi considerată una dintre marile surprize ale maşinilor electrice pentru că înglobează tehnologie la cel mai înalt nivel, de la baterie şi motor şi până la sistemul de climatizare. Puse cap la cap, acestea permit o autonomie urbană record.

 • TEST Kia XCeed
1.5 T-GDI Hybrid 7DCT – Cel mai confortabil model compact?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TEST Kia XCeed 1.5 T-GDI Hybrid 7DCT – Cel mai confortabil model compact?

  Kia XCeed este cel de-al patrulea model al familiei Ceed, fiind lansat după Ceed (hatchback), Sportswagon (break) şi ProCeed (shooting brake). Pentru acest test am ales versiunea cu noul motor Turbo de 1,5 litri şi 160 CP, cu sistem hibrid, cuplat la o cutie cu dublu ambreiaj şi 7 trepte.

 • Test Drive
Toyota GR Yaris – Pe stradă, direct din WRC | VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Toyota GR Yaris – Pe stradă, direct din WRC | VIDEO

  Aceasta este o maşină care va intra direct în istorie, fiind dezvoltată din versiunea construită de Toyota pentru Campionatul Mondial de Raliuri (WRC). GR Yaris are un motor de 1,6 litri, cu trei cilindri, turbo, care dezvoltă 261 CP şi un sistem de tracţiune fabulos, cu două diferenţiale blocabile şi trei moduri de funcţionare.

 • Mi-am luat Dacia Spring, dar cum o încarc? Iată 5 soluţii de încărcare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mi-am luat Dacia Spring, dar cum o încarc? Iată 5 soluţii de încărcare

  Primele unităţi Dacia Spring destinate clienţilor au fost deja livrate de la mijlocul lunii octombrie, iar alte câteva mii sunt deja pe drum spre viitorii proprietari. Însă mulţi dintre aceştia nu au studiat îndeaproape ce variante de încărcare au şi care sunt opţiunile în acest sens. În materialul de mai jos am structurat cinci opţiuni.

 • Test Drive
Renault Arkana E-TECH Hybrid. Poate consuma sub 5,0 l/100 km? VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Renault Arkana E-TECH Hybrid. Poate consuma sub 5,0 l/100 km? VIDEO

  Probabil una dintre cele mai spectaculoase apariţii ale momentului, din punct de vedere vizual, este Renault Arkana, dar acesta nu este singurul atribut cu care se laudă, ci şi un complex sistem de propulsie full-hibrid, capabil să livreze valori de consum extrem de mici. Iată ce am descoperit după primul test.

 • Test Drive Opel
Mokka-e – O electrică perfectă pentru oraş? VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Opel Mokka-e – O electrică perfectă pentru oraş? VIDEO

  Versiunea electrică a noului Opel Mokka impresionează în primul rând prin designul său extrem de atractiv, dar este şi foarte eficientă în traficul urban. Am testat pe larg Mokka-e pentru a vă spune cum este mai bine să o încarci şi avem date de consum şi autonomia reală din trafic. Iată ce am descoperit.

 • VIDEO Dacia
Sandero Stepway 1.0 TCe CVT – Merită 16.000 de euro în versiunea de top?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dacia Sandero Stepway 1.0 TCe CVT – Merită 16.000 de euro în versiunea de top?

  Dacia Sandero este o reţetă de succes pentru europeni, lucru dovedit de faptul că în luna iulie a acestui an, modelul de clasă mică a devenit cea mai bine vândută maşină din Uniunea Europenă. De ce se vinde atât de bine Sandero? Ei bine, pentru asta am testat Dacia Sandero Stepway 1.0 TCe CVT, în versiunea de echipare de top.

 • TEST DRIVE Dacia
Duster 2021 facelift - Testat în premieră VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TEST DRIVE Dacia Duster 2021 facelift - Testat în premieră VIDEO

  După mai bine de un deceniu absolut fabulos pentru Duster, Dacia efectuează un facelift important pentru actuala generaţie. Am fost la Paris pentru a descoperi, în premieră, care sunt noutăţile pe care le propune Dacia Duster facelift.

 • VIDEO Test-drive
Hyundai i30 Fastback N Performance - Pe stradă, direct din motorsport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Test-drive Hyundai i30 Fastback N Performance - Pe stradă, direct din motorsport

  În versiunea i30 Fastback N Performance, stilata compactă a celor de la Hyundai impresionează nu doar punctual la anumite capitolelor, ci oferă o sportivitate extrem de coerentă, foarte bine pusă la punct, fiind creată cu atâta precizie graţie experienţei impresionante pe care constructorul a acumulat-o în ultima decadă de motorsport la cel mai înalt nivel, în WRC şi TCR.

 • Test Drive BMW
840i Gran Coupé - Mai aproape de 5 sau de 7?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive BMW 840i Gran Coupé - Mai aproape de 5 sau de 7?

  În gama BMW, întrebarea de mai sus poate fi una firească – este versiunea Gran Coupé a Seriei 8 poziţionată mai aproape de confortul din Seria 7 sau de polivalenţa din Seria 5. Am testat versiunea 840i pentru a afla.

 • TEST DRIVE - BMW M4 Competition pe Transilvania Ring
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TEST DRIVE - BMW M4 Competition pe Transilvania Ring

  Într-un război continuu al cifrelor şi performanţelor tot mai bune, cred că modelele sport trebuie cumpărate pentru sufletul lor, pentru ceea ce transmit şi pentru plăcerea pe care o oferă celui de la volan în fiecare zi. După ce am condus noile BMW M3 Competition şi M4 Competition pe circuit, am realizat că cele de mai sus au fost teme de referinţă pentru inginerii de la BMW

 • Test drive BMW X6
xDrive40d
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test drive BMW X6 xDrive40d

  Într-un segment pe care l-a inventat, dar în care nu mai este singur, BMW X6 reuşeşte să fie în continuare un etalon din mai multe puncte de vedere. Am testat versiunea xDrive40d, echipată cu noul propulsor diesel de 3 litri, cu sistem mild-hybrid.

 • Toyota C-HR 2.0
Hybrid Dynamic Force – De ce consumă hibrizii Toyota aşa puţin? VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Toyota C-HR 2.0 Hybrid Dynamic Force – De ce consumă hibrizii Toyota aşa puţin? VIDEO

  Una dintre cele mai importate schimbări prin care a trecut Toyota C-HR în urma recentului facelift este noul sistem de propulsie hibrid de putere mai mare, care are la bază un motor termic de 2,0 litri. De ce schimbă acesta radical comportamentul maşinii, dar şi de ce este atât de economic descoperim în testul următor.

 • Test Drive Audi e-tron 55 Sportback - Rival pentru Tesla? VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Audi e-tron 55 Sportback - Rival pentru Tesla? VIDEO

  Dacă Tesla este cea care acaparează majoritatea discuţiilor când vine vorba de maşini electrice şi are tot dreptul să o facă, trebuie să fim convinşi că toţi ceilalţi nu stau degeaba dacă ne raportăm la acest subiect.

 • VIDEO Test Drive Renault Megane 1.3 TCe RS Line - Un pui de RS
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Test Drive Renault Megane 1.3 TCe RS Line - Un pui de RS

  Renault Megane este una dintre cele mai importante maşini pentru piaţa din România, în ciuda faptului că segmentul compact pierde teren în faţa SUV-urilor. Chiar şi aşa, am descoperit un nou propulsor 1.3 TCe excelent, dar şi plusuri la multe capitole. Am testat Renault Megane 1.3 TCe RS Line cu facelift.

 • VIDEO Test Drive Mercedes-AMG
GLE 53 4MATIC+ Coupé - ce poţi cumpăra cu 133.000 de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Test Drive Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé - ce poţi cumpăra cu 133.000 de euro

  Mercedes-AMG GLE Coupé nu este pentru toată lumea – asta e clar. Până la urmă vorbim despre unul dintre cele mai impozante SUV-uri pe care le poţi cumpăra, plin de tehnologie, cu un motor exploziv şi cu un preţ pe măsură, care începe de la aproape 100.000 de euro. Ce poţi cumpăra cu aceşti bani? Haideţi să descoperim.

 • VIDEO Test Drive Ford Mondeo Hybrid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Test Drive Ford Mondeo Hybrid

  La începutul anului 2019, Ford prezenta versiunea cu facelift pentru Mondeo, care cuprindea îmbunătăţiri la majoritatea capitolelor şi continua să ofere versiunea hibrid, despre care ştiam deja că este una extrem de eficientă. Am testat Ford Mondeo Hybrid în versiunea break pentru a vedea ce s-a schimbat.

 • VIDEO Dacia Duster 1.0
TCe GPL – Mai bun decât dieselul?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dacia Duster 1.0 TCe GPL – Mai bun decât dieselul?

  Faptul că Dacia oferă din fabrică un sistem de propulsie ce poate fi alimentat cu GPL naşte un concurent direct pentru versiunile diesel. Este oare motorul TCe de 100 CP suficient pentru Duster? L-am testat să aflăm.

 • Volkswagen Caddy
– a 5-a generaţie face un salt tehnologic major
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Volkswagen Caddy – a 5-a generaţie face un salt tehnologic major

  În mod normal, dacă am vorbi de un Caddy, lumea ar percepe maşina ca o utilitară sau ca una care mută persoane dintr-un loc în altul. Ei bine, cu noua generaţie, cele de mai sus rămân adevărate, dar Caddy se reinventează din punct de vedere tehnologic şi este construit pe aceeaşi platformă cu Golf 8. Ce înseamnă asta?

 • VIDEO Test cu Mercedes-Benz E 200 4MATIC Hybrid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Test cu Mercedes-Benz E 200 4MATIC Hybrid

  Pentru fiecare facelift la un model premium de clasă mare aşteptările sunt ridicate, pentru că toată lumea se aşteaptă să vadă care va deveni standardul în industrie, mai ales atunci când vorbim despre Mercedes-Benz. Evident, este şi cazul eroului din acest test, noul Mercedes-Benz Clasa E, pe care l-am testat în versiunea E 200 4MATIC.

 • VIDEO Test Drive Honda Jazz 1.5
e:HEV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Test Drive Honda Jazz 1.5 e:HEV

  Cu noua generaţie, Honda Jazz a trecut printr-o schimbare masivă la toate capitolele şi este disponibilă cu doar un singur sistem de propulsie, unul de tip full-hybrid, dar extrem de interesant prin funcţionarea sa. Iată de ce credem că noul Jazz este unul dintre cele mai atractive maşini de oraş.

 • VIDEO Test drive Opel Grandland X Hybrid4 – 300 CP şi 4WD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Test drive Opel Grandland X Hybrid4 – 300 CP şi 4WD

  După ce am condus acum aproape un an noul Opel Grandland X Hybrid4 în testul internaţional din Elveţia, acum am decis să vedem cum se comportă Plug-in Hybrid-ul în traficul din România şi ce autonomie electrică putem obţine.

 • VIDEO Test drive Renault
Captur E-Tech Plug-In Hybrid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Test drive Renault Captur E-Tech Plug-In Hybrid

  Trendul de electrificare nu mai este deloc o noutate, indiferent că vorbim despre maşini electrice, hibrid sau, aşa cum este cazul acestui test, plug-in hybrid. Renault se află în avangarda acestui curent şi ne demonstrează prin Captur E-Tech PHEV că tehnologia este pregătită pentru a fi implementată şi pe modele de clasă mică, la preţuri competitive. Test cu Renault Captur E-Tech PHEV.

 • VIDEO pe circuit: Honda
Civic Type R 2020 vs BMW M235i - tracţiune faţă vs tracţiune integrală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO pe circuit: Honda Civic Type R 2020 vs BMW M235i - tracţiune faţă vs tracţiune integrală

  Discuţiile în contradictoriu despre care este soluţia optimă de tracţiune la hot-hatch-uri nu sunt noi, mai ales de când, în ultimii ani, am văzut modele extrem de performante cu tracţiune integrală. Cu ocazia facelift-ului lui Honda Civic Type R, despre care vă vom povesti pe larg într-un material ulterior, am mers la circuitul MotorPark pentru un comparativ.

 • Test Drive Skoda Octavia 2.0
TDI DSG
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Skoda Octavia 2.0 TDI DSG

  Cu o reputaţie de adevărat bestseller pe piaţa din România, Skoda Octavia a ajuns la cea de-a patra generaţie cu o reţetă de succes care nu doar că s-a păstrat, ci a fost şi îmbunătăţită. Pentru primul test din România am ales versiunea de motorizare 2.0 TDI de 150 CP, cuplată la transmisia DSG cu dublu ambreiaj şi 7 trepte.

 • Test Drive Ford
Mustang Bullitt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Ford Mustang Bullitt

  Dacă Mustang era întruchiparea chilipirului când venea vorba de o maşină sport în Europa, iată că Ford a decis să condimenteze şi mai mult reţeta prin introducerea pentru prima dată a versiunii Bullitt pe Bătrânul Continent. Ce semnifică Bullitt şi de ce este atât de specială această versiune aflăm în cele ce urmează.

Modifică Setările