Stiri despre cristoiu

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Citiţi şi gândiţi! De ce?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Citiţi şi gândiţi! De ce?

  În România există mii de jurnalişti, în presa scrisă, tot mai puţini odată cu dispariţia ziarelor pe print, în audio vizual, unde este înghesuială mare, şi în mediul on line. De ce (o întrebare obligatorie pentru jurnalişti) dintre miile de jurnalişti doar câţiva s-au gândit să-i scrie preşedintelui Iohannis, să nu promulge legea? De ce această iniţiativă, a cui, de a-i pune în fruntea listei pe Cristian Tudor Popescu şi Ion Cristoiu?

 • Jurnalişti
amorezaţi de Liviu Pleşoianu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnalişti amorezaţi de Liviu Pleşoianu

  Au existat şi continuă să existe în presa bucureşteană vreo doi sau trei jurnalişti şi şefi de publicaţii iremediabil îndrăgostiţi de dl. Liviu Pleşoianu.  Înfrăţiţi în idei şi sentimente cu publicaţia „Sputnik” un fel de „Vocea Moscovei” în limba română care apare la Chişinău.

 • Ion Cristoiu şi Gabriel Oprea, audiaţi ca martori în dosarul în care este cercetată Codruţa Kovesi, pe baza unei plângeri depusă de Sebastian Ghiţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Cristoiu şi Gabriel Oprea, audiaţi ca martori în dosarul în care este cercetată Codruţa Kovesi, pe baza unei plângeri depusă de Sebastian Ghiţă

  Ion Cristoiu a fost audiat joi, la Secţia Specială de Anchetă a magistraţilor în dosarul în care este cercetată Laura Codruţa Kovesi. Jurnalistul ar fi văzut, în timpul unui interviu cu Sebastian Ghiţă, realizat în Serbia, o fotografie care ar proba presupusa relaţie apropiată dintre fosta şefă DNA şi Ghiţă. La Secţia Specială s-a prezentat şi fostul ministru Gabriel Oprea, care la rândul lui ar fi văzut poza cu pricina.

 • Pigmeii
propagandei anti-Iohannis au primit noi sarcini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pigmeii propagandei anti-Iohannis au primit noi sarcini

  Orb să fii şi tot nu ai cum să nu bagi în seamă faptul că preşedintele PSD, dl. Liviu Nicolae Dragnea, a declanşat o amplă operaţiune cu caracter electoral de pe urma căreia să poată spune că nu a avut ce face.

 • Newsweek: Documente privind relaţia cu Securitatea a lui Ion Cristoiu. Ziaristul a negat că ar fi fost colaborator
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Newsweek: Documente privind relaţia cu Securitatea a lui Ion Cristoiu. Ziaristul a negat că ar fi fost colaborator

  Mai multe documente din arhiva fostei Securităţi au fost depuse, joi, de CNSAS la instanţa care judecă procesul intentat de Ion Cristoiu istoricului Mădălin Hodor. Potrivit Newsweek, în documente ziaristul e menţionat atât ca „sursă”, cât şi ca „obiectiv”, sub numele de cod „Coroiu”. Cristoiu a negat colaborarea cu fosta securitate, susţinând că nu există denunţuri.

 • „Evenimentul
Zilei”, ediţie aniversară la 25 de ani de existenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Evenimentul Zilei”, ediţie aniversară la 25 de ani de existenţă

  Colegii de la cotidianul “Evenimentul Zilei” sărbătoresc 25 de ani de la prima apariţie a ziarului, prilej cu care au tipărit mai multe numere “istorice”, articole importante publicate de-a lungul vremii şi un interviu cu primul redactor şef, Ion Cristoiu.

 • Cozmin Guşă: Nu putem avea o presă liberă cu jurnalişti acoperiţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cozmin Guşă: Nu putem avea o presă liberă cu jurnalişti acoperiţi

  "Nu e nicio problemă dacă jurnalişti de renume se întâlnesc să discute cu şefii serviciilor secrete, ci devine mai complicat atunci când avem de-a face cu un jurnalist care este ofiţer acoperit, care îşi ia sarcinile de la superiorii lui", a afirmat consultantul politic analizând problema ofiţerilor acoperiţi din presa română.

 • Lehamite
faţă de lătrătorii de partid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lehamite faţă de lătrătorii de partid

  Trecut, mai nou, cu arme şi bagaje, în serviciul guvernării PSD-ALDE, mercenarul, cancerul presei româneşti aiurea desemnat cu apelativul maestrul Ion Cristoiu şi-a îndeplinit jalnic miercuri seară, în direct la TVR, sarcina de a minimaliza manifestaţiile de stradă împotriva nelegiuirile în domeniul legilor justiţiei plănuite de guvernul Grindeanu.

 • Cine mai poate da
doi bani pe ce spune Cristoiu?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine mai poate da doi bani pe ce spune Cristoiu?

  Ion Cristoiu este un fel de moaşte ale presei româneşti. A devenit celebru în anii 90, când a introdus în peisajul media românesc tabloidul. Ulterior, a schimbat brandurile şi genurile de media, ca şi opiniile şi convingerile, mai ceva decât au schimbat traseiştii din Parlament partidele.

 • De ce nu fură oamenii bine crescuţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu fură oamenii bine crescuţi

  Urmărirea aspră a unui ţel, indiferent de costuri şi riscuri, aduce satisfacţii nu doar la capăt, când ţelul e atins, ci şi pe parcurs, când te istoveşti să-l atingi lui. Istoria ştiinţei consemnează multe cazuri de iscoditori care, porniţi să descopere ceva, au dat lovitura pe parcurs, descoperind din întâmplare altceva.

 • Norocul de a fi fost călăul lui Ceauşescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Norocul de a fi fost călăul lui Ceauşescu

  Mareşalul ştia că tot ce i se întâmpla - de la interogatoriu până la aducerea în faţa instanţei - alcătuiau actele unei piese de teatru cu final inexorabil: condamnarea sa la moarte.

 • Ion Cristoiu: Cum mi-a tras clapa Gorbaciov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Cristoiu: Cum mi-a tras clapa Gorbaciov

  Picată în dimineaţa zilei de 19 august 1991, ştirea potrivit căreia Mihail Gorbaciov a fost demis din funcţia de Preşedinte al Uniunii Sovietice a făcut să înlemnească România.

 • FOTO Democraţie născută dintr-o crimă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Democraţie născută dintr-o crimă

  Grigore Cartianu, Ion Cristoiu, Stelian Tănase şi Vasile Crişan au participat la dezbaterea „România construită pe cadavrele Ceauşeştilor“. Cei patru autori-vedetă ai Editurii Adevărul au trasat un arc peste timp, în tentativa de a restabili adevărul istoriei ultimilor 20 de ani.

 • CITIŢI ÎN „HISTORIA“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CITIŢI ÎN „HISTORIA“ "Femeile din viaţa lui Castro"

  Legenda spune că Fidel Castro a avut 35.000 de femei. Mirta Diaz-Balart, Naty Revuelta, Celia Sanchez şi Dalia Soto del Valle sunt printre cele care au stat alături de şeful statului cubanez. Ion Cristoiu scrie în numărul din august al revistei „Historia“, la rubrica Dosar, zece pagini dedicate nevestelor şi metreselor omului de stat.