Stiri despre creanta

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • ABAST cere intrarea REMIN
în faiment
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ABAST cere intrarea REMIN în faiment

  Administraţia Bazinală de Apă Someş-Tisa (ABAST) a cerut intrarea CNMPN REMIN în faliment, ca urmare a înregistrării unei datorii de peste 70 de milioane de lei.

 • Sechestru de
miliarde de lei în dosarul „Rompetrol II“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sechestru de miliarde de lei în dosarul „Rompetrol II“

  Ancheta în dosarul „Rompetrol II“ a fost redeschisă luni în mod spectaculos: 14 persoane au fost puse sub acuzare şi au fost puse sechestre asiguratorii de aproape 3 miliarde de lei. Ancheta DIICOT vizează modul în care s-a privatizat Petromidia, cum au fost însuşite creanţele Libia şi Turkmenistan şi cum s-a dat o Ordonanţă de Urgenţă în 2003.

 • Factura crizei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factura crizei

  Am în faţă un document statistic întocmit de secretariatul UNPIR (n.r - Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România). Totalul sumelor înscrise în dosarele de insolvenţă cu titlu de creanţă („masa credală") a fost de 20 mld lei în 2009, de 49,2 mld lei în 2010, de 109 mld lei în 2011 şi de 131,6 mld lei în 2012.

 • Avocatul Piperea: La Oltchim urmează foarte rapid o insolvenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avocatul Piperea: La Oltchim urmează foarte rapid o insolvenţă

  Combinatul chimic Oltchim Râmnicu-Vâlcea, ale cărui acţiuni deţinute de stat au fost câştigate în licitaţia de vineri de Dan Diaconescu, ar putea intra foarte curând în insolvenţă, consideră avocatul Gheorghe Piperea, , prim vice-preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR).

 • Ce se întâmplă cu creanţele AVAS şi Electrica la Oltchim, nevândute în licitaţia de ieri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se întâmplă cu creanţele AVAS şi Electrica la Oltchim, nevândute în licitaţia de ieri

  Dan Diaconescu, adjudecatarul pachetului majoritar de 54,8% din acţiunile Oltchim, vrea ca datoria pe care combinatul o are către Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) să fie recalculată, iar cea către Electrica să fie reeşalonată. Ulterior, vrea ca AVAS şi Electrica să cedeze acest drept statului român care să redevină acţionar majoritar, iar Diaconescu să devină acţionari minoritar.

 • Băsescu s-a dus în Kazahstan după banii Rompetrol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu s-a dus în Kazahstan după banii Rompetrol

  Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit în urmă cu două zile cu omologul său kazah, Nursultan Nazarbaev, căruia i-a cerut să onoreze integral creanţa bugetară a Rompetrol faţă de statul român, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Modifică Setările