Stiri despre congres pdl

  26 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • PAMFLET Oare o să-nveţe neamţul „Verde-nrourat”?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PAMFLET Oare o să-nveţe neamţul „Verde-nrourat”?

  Alo! Trăiţi, dom’ preşedinte, Victor sunt. Ce mai faceţi? Aţi văzut ce frumos v-au scos ăştia din imn? Mâine-poimâine, dac-ajung la putere, o să vă scoată şi din urătură… Da, da’ nu uitaţi că domnu’ Voiculescu şi cu Antenele au băgat alte versuri, ăştia au scos strofa cu totul… Da, ştiu c-o să vadă ei la alegeri, tocmai de-asta v-am sunat.

 • Adio PD-L, Adio Putere?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adio PD-L, Adio Putere?

  Mai are Traian Băsescu putere în PD-L? Asta pare să fie întrebarea care macină pe mulţi după Congresul din 23 martie, atunci când preşedintele a spus adio partidului căzut în dizgraţie sub asediul brutal (cică) al feseniştilor.

 • Udrea
şi Blaga 
au bătut palma
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Udrea şi Blaga au bătut palma

  Elena Udrea, marea perdantă a Convenţiei de sâmbătă, şi Vasile Blaga, proaspăt reales preşedinte al PDL, au îngropat securea războiului, cel puţin pentru moment.

 • Impresii de la Convenţia PDL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Impresii de la Convenţia PDL

  „Gata, fetelor, putem să mergem! A câştigat domnu' Blaga din primu' tur", s-a auzit de pe holul aflat în semi-întuneric. Aşa am aflat rezultatul Convenţiei PDL de sâmbătă. Vocea nu aparţinea unui membru de partid; ci unei măturătoare, care vorbea cu colegele sale, grăbite să plece spre casă.

 • Primele
dezertări post-Convenţie.17 primari din Mehedinţi trec de la PDL la PNL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primele dezertări post-Convenţie.17 primari din Mehedinţi trec de la PDL la PNL

  Prim-vicepreşedintele PDL Mehedinţi Ion Mîţu, unul dintre apropiaţii lui Mihai Stănişoară, trece la PNL, la mai puţin de trei săptămâni de la plecarea lui Stănişoară la liberali. Mîţu a anunţat că alături de el vor trece de la PDL la PNL 17 primari, 8 viceprimari şi 53 de consilieri locali din judeţ.

 • PDL, nicio lacrimă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PDL, nicio lacrimă

  Nu mai sunt nici despărţirile ce erau odată! Doamne, când i-a zis adio lui Dragă Stolo, ce interpretare, ce tensiune, ce lacrimi, ce tremolo în voce. Oscar, nu alta!

 • Scandalul
din PDL schimbă scena politică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandalul din PDL schimbă scena politică

  Vasile Blaga a câştigat şefia PDL şi ar putea forma o alianţă cu PNL, care ar putea să-i trimită pe social-democraţi în Opoziţie. Totodată, se pregătesc şi primele racolările de parlamentari

 • Cristian Preda: „Scindarea partidului e evidentă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristian Preda: „Scindarea partidului e evidentă“

  Convenţia PDL a ieşit „cum nu se putea mai prost“ , susţine eurparlamentarul PDL, Cristian Preda. Acesta subliniază, pe blogul personal, că scindarea formaţiunii este evident.

 • Convenţia PDL. Un rezumat subiectiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Convenţia PDL. Un rezumat subiectiv

  Delegaţi, autocare, hoteluri şi mâncare (pentru unii gratis, după cum se spune). Eşarfe portocalii, doamne şi domni ca la nuntă. Reporteriţe şi reporteri cu întrebări comice, la care primesc, deseori, răspunsuri aşijderea. Agitaţie, maşină prezidenţială, Onaca. Se cântă fals „I love you, Băse!”, dar din inimă. Nu, nu e aia de la ARD.

 • Partidul lui
Blaga ca o vacă fără talangă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Partidul lui Blaga ca o vacă fără talangă

  Ce este PDL fără Traian Băsescu, altceva decât o vacă fără talangă? Metafora e dintr-un film al lui Pedro Almodovar, "La flor de mi secreto", şi, evident, nu semnifică un partid politic, ci femeia fără soţ în viziunea tradiţională a satului spaniol. Un animal rătăcit, îi explică mama bătrână fiicei ei proaspăt divorţate care-şi caută independenţa într-un oraş cosmopolit.

 • Congres PDL:
Blaga stagnează, Udrea remontează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Congres PDL: Blaga stagnează, Udrea remontează

  Vasile Blaga şi Elena Udrea îşi dispută şefia PDL la alegerile interne de mâine. Monica Macovei nu are ssusţinere în teritoriu şi nu a anunţat pe cine va sprijini într-un eventual tur II.

 • Cristian Preda: Dacă nu-şi revine, PDL riscă să revină la cultura FSN 1991
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristian Preda: Dacă nu-şi revine, PDL riscă să revină la cultura FSN 1991

  Prim-vicepreşedintele democrat-liberal Cristian Preda consideră că există resurse pentru a construi o opoziţie lucidă şi raţională, însă în cazul în care PDL nu va reuşi să-şi armonizeze energiile şi să-şi recâştige electoratul, poate reveni la cultura FSN 1991.

 • Vasile Blaga, tractat de  garda veche spre şefia PDL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vasile Blaga, tractat de  garda veche spre şefia PDL

  Prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, şi secretarul-general, Gheorghe Flutur, au demarat campania în teritoriu pentru ca Vasile Blaga să obţină un nou mandat în fruntea democrat-liberalilor.

 • Tăriceanu: PDL, sub semnul “marxismului” învăţat de Băsescu pe când era în PCR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu: PDL, sub semnul “marxismului” învăţat de Băsescu pe când era în PCR

  Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu susţine că bătălia pentru şefia PDL este doar o luptă între tabăra Boc şi tabăra Blaga pentru controlarea banului public. Într-o postare pe blogul personal, Tăriceanu scrie că, deşi se proclamă singurul partid de dreapta, liderii democrat-liberali cu Traian Băsescu în frunte confundă dreapta cu un soi de "ciocoism oligarhic".

Modifică Setările