Stiri despre concertul

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Filme în aer liber, la Râmnicu Vâlcea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filme în aer liber, la Râmnicu Vâlcea

  Festivalul de Film CineVil, care se va desfăşura de mâine până duminică la Râmnicu Vâlcea, îşi propune să atragă publicul către spectacolul cinematografic.

 • Regizorul Radu Mihăileanu: “Filmele mele sunt o luptă împotriva rasismului”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regizorul Radu Mihăileanu: “Filmele mele sunt o luptă împotriva rasismului”

  Regizorul român Radu Mihăileanu, directorul peliculei "Concertul", a oferit un interviu publicaţiei "La República", din Peru, în care a vorbit despre filmul ce i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur de anul acesta, dar şi despre întreaga sa operă cinematografică, pe care o descrie ca o "luptă împotriva rasismului".

 • Un film la care am plâns
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un film la care am plâns

  Ştiu, e de toată jena, ca bărbat, să recunoşti că ai plâns. Că doar eşti bărbat, nu cârpă! Bărbatul trebuie să fie un dur cu pieptu-i de aramă, nu un smiorcăit impresionabil. Şi apoi, la un film, ca toate gospodinele telenovelistice?!... Vaaai, ce ruşine, musiu!

 • „Concertul“, în cursă pentru un Glob de Aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Concertul“, în cursă pentru un Glob de Aur

  Pelicula „Concertul", de Radu Mihăileanu, a fost nominalizat la categoria „cel mai bun film străin" la cea de-a 68‑a ediţie a Globurilor de Aur, care va avea loc la 16 ianuarie la Los Angeles. „Concertul/ Le concert", care a avut premiera românească la 20 noiembrie 2009, a fost filmat în România, la Moscova şi la Paris.

 • Târgu-Mureş: Filme pe ploaie la Sighişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Filme pe ploaie la Sighişoara

  Chiar dacă a plouat torenţial pe tot parcursul celor cinci zile de festival, iubitorii de film au umplut  Piaţa Cetăţii din Sighişoara, pentru a urmări peliculele premiate la cele mai importante festivaluri de film din lume.

 • VIDEO Drumul lui Mihăileanu spre succes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Drumul lui Mihăileanu spre succes

  Suplimentul „Écrans“ al cotidianului francez „Liberation“ a publicat un articol-portret al regizorului român Radu Mihăileanu. Regizorul român de origine evreiască evocă aventura vieţii sale de la momentul fugii în Franţa la succesul răsunător al ultimului film, „Concertul“.

Modifică Setările