Stiri despre coaching

  27 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce ne este teamă de Cumpănaşu, mentorul copiilor noştri?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce ne este teamă de Cumpănaşu, mentorul copiilor noştri?

  Grav mi se pare mesajul transmis prin limbaj agresiv şi vulgar, prin atitudinea antisocială şi prin instigare la ură şi protest. „Protest, protest, protest. Sunt ambiţios şi al dracu”. Grav este că în unele cazuri susţine unii copii în supărările lor, „am ajuns să urăsc şcoala pentru că nu ne învaţă nimic despre viaţa mea”. Şi grav este că jigneşte profesorii, jigneşte uneori şi pe copiii care îl critică.

 • Bilanţul unei meserii încă în descoperire – coachingul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bilanţul unei meserii încă în descoperire – coachingul!

  Intrat pe piaţă în România în jurul anului 2000, coachingul profesionist are astăzi dimensiunea unei industrii care începe să se maturizeze. Care este numărul celor care au ales să practice această profesie – deoarece, coachingul este o profesie nu este „stat de vorba pe bani ca la un soi de terapeut” – nu aş şti să vă spun exact.

 • Cum sunt caracterizaţi Iohannis, Tăriceanu, Dragnea şi Dăncilă de un specialist în coaching: oportunism şi viclenie versus probleme de comunicare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum sunt caracterizaţi Iohannis, Tăriceanu, Dragnea şi Dăncilă de un specialist în coaching: oportunism şi viclenie versus probleme de comunicare

  Un premier trebuie să aibă abilităţi manageriale, viziune strategică, să ştie macroeconomie, să înţeleagă mediul extern, social, politic şi să fie capabil de negociere, consideră Madi Rădulescu, executive coach al unei companii de consultanţă, dar lucrurile nu stau aşa şi în cazul Vioricăi Dăncilă.

 • 5 moduri de a atrage oameni uimitori în viaţa ta: sfaturile specialiştilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 moduri de a atrage oameni uimitori în viaţa ta: sfaturile specialiştilor

  Dacă doriţi să vă înconjuraţi de persoane uimitoare, atunci fiţi ceea ce vreţi, spun psihologii şi antrenorii de coaching, pentru că suntem deseori atraşi de cei care ne sunt asemănători. „Dacă vrei oameni uimitori în viaţa ta, fii o persoană uimitoare“, spune Rhett Power, unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri şi antrenori de coaching, potrivit Inc.com

 • Fotbaliştii de la „U Cluj” vor fi „antrenaţi” de psihologi pentru îmbunătăţirea performanţei sportive. Parteneriat inedit cu Universitatea Babeş-Bolyai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fotbaliştii de la „U Cluj” vor fi „antrenaţi” de psihologi pentru îmbunătăţirea performanţei sportive. Parteneriat inedit cu Universitatea Babeş-Bolyai

  Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin Institutul Internaţional de Coaching, şi FC Universitatea Cluj au încheiat un parteneriat menit să contribuie, în anul 2018, la îmbunătăţirea performanţelor echipei de fotbal prin optimizarea abilităţilor psihologice ale jucătorilor.

 • Misterele „şcolii de coaching”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Misterele „şcolii de coaching”

  Legende circulă destule. Ba c-o fi hipnoză, ba că şarlatanie, ba că-i un fel de psihologie fără diplomă sau terapie cu îmbrăţişări. Sau vreo academie de vrăjitoare, mai ştii... :-) De fapt, nu-i vorba despre nimic din toate astea. Şcoala de coaching este un sistem de învăţare, la fel ca toate celelalte, a principiilor şi tehnicilor folosite de un coach în munca lui.

 • Viorel Apetrei, primul Master Certified Coach român acreditat la ICF
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viorel Apetrei, primul Master Certified Coach român acreditat la ICF

  România a intrat în rândul ţărilor reprezentate la cel mai înalt nivel în coaching, asta după ce Viorel Apetrei a fost desemnat primul Master Certified Coach (MCC) român acreditat la International Coach Federation (ICF) are peste 21.000 de membri şi 16.000 de coachi acreditaţi, din peste 120 de ţări din întreaga lume.

 • Coaching-ul sau antrenamentul spre evoluţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coaching-ul sau antrenamentul spre evoluţie

  În ultima vreme, din ce în ce mai mulţi români interesaţi de evoluţia personală apelează la servicii de coaching. Este un semn de normalitate şi evoluţie în sine a societăţii noastre.

 • Schimbare de paradigmă, la firul ierbii. Un proiect excepţional: „Ba se poate!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Schimbare de paradigmă, la firul ierbii. Un proiect excepţional: „Ba se poate!“

  Lic. Tehnologic "Mecanică Fină" Bucureşti. BAC-2011: 2.50% promovaţi; BAC-2013: 13.79% promovaţi. Col. Tehnic Câmpulung. BAC-2011: 2.80%; BAC-2013: 38.19%. Col. Tehnic Transporturi Braşov. BAC-2011: 8%; BAC-2013: 30.77%. Col. Tehnic "I.C. Ştefănescu" Iaşi. BAC-2011: 10.46%; BAC-2013: 32%. Col. Tehnic "Terezianum" Sibiu. BAC-2011: 18%; BAC-2013: 27.45%. Poţiunea magică? Recadrarea, prin coaching, a conversaţiei între elevi, părinţi şi profesori.

 • În ajun de Mos Nicolae, primeşte abundenţa în viaţa ta!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În ajun de Mos Nicolae, primeşte abundenţa în viaţa ta!

  În luna decembrie, în ajun de Moş Nicolae, grupul de coaching şi dezvoltare personală din Târgovişte te invită să primesti abundenţa în viata ta. Grupul de coaching şi dezvoltare personală din Târgovişte www.coachingtargoviste.lew.ro este o initiaţivă a şcolii internaţionale de coaching Noble Manhattan Coaching UK şi are ca scop crearea unei comunităţi de oameni pasionaţi de coaching şi dezvoltare personală în general.

 • De ce le este frică managerilor de top
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce le este frică managerilor de top

  Reticenţa de a delega este cea mai mare problemă a directorilor, spune Ernie Turner, care antrenează de 25 de ani şefi de mari corporaţii. De frica de a nu pierde puterea, mulţi executivi cu funcţii înalte nu vor să lucreze într-o echipă sau să aibă încredere în colegii lor.

 • Gerard O’Donovan: „Mulţi copii nu ştiu cum să comunice eficient“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gerard O’Donovan: „Mulţi copii nu ştiu cum să comunice eficient“

  Gerard O'Donovan (foto), preşedinte al International Institute of Coaching, spune că românii sunt printre europenii cei mai dispuşi să-şi schimbe vieţile. Coaching-ul(antrenament pentru viaţă), încă foarte nou pentru români, a pătruns în unele ţări europene şi în şcoli.

 • Antrenament în afaceri la Cluj contra... alimente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antrenament în afaceri la Cluj contra... alimente

  Intrarea la un seminar de afaceri se va face pe bază de alimente, care ulterior vor fi donate. Un tânăr clujean, care se ocupă de un business nou pe plan local, dar foarte cunoscut la nivel occidental, îşi pune pe tavă cunoştinţele pentru a ajuta opt fete dintr-un centru familial.

 • Curs gratuit de coaching la Brăila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Curs gratuit de coaching la Brăila

  Predat de Monica Grigoriu, cursul intitulat "Coaching - un mod de a fi" s-a adresat profesorilor şi psihologilor şcolari. Coaching-ul se referă la un parteneriat între un antreno şi clientul său, client care doreşte să atingă un obiectiv anume, în sensul evoluţiei sau creşterii performanţei în plan profesional- individual.

 • Creditul de retail nu va reveni curând, populaţia e prea săracă - Revista presei economice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Creditul de retail nu va reveni curând, populaţia e prea săracă - Revista presei economice

  Presa economică de astăzi scrie despre reluarea credituluii de retail, motivele pentru care investitorii străini direcţi vin în România sau modificarea contractelor de credit de către bănci. Printre alte subiecte, coaching-ul este punctul de sprijin pentru a face faţă schimbării, iar acţiunile Sibex au înregistrat un volum de tranzacţionare record.    

Modifică Setările