Stiri despre ciolos

  169 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Respingerea Ordonanţei 6/2016, mult zgomot pentru nimic!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Respingerea Ordonanţei 6/2016, mult zgomot pentru nimic!

  Este vorba de OUG 6/2016, privind punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică dispuse în procesul penal, ordonanţă care a permis existenţa echipelor mixte între SRI şi Parchete pentru realizarea de interceptări în dosare penale. Ordonanţa a fost adoptată de Guvernul Cioloş în urma deciziei CCR prin care a fost eliminat Serviciul Român de Informaţii din rândul instituţiilor care pot face interceptări.

 • România mai ARE o şansă: #dreaptaunita
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România mai ARE o şansă: #dreaptaunita

  Totul se joacă în zilele şi lunile ce urmează: libertatea, democraţia, apartenenţa noastră la modelul şi valorile occidentale. A devenit limpede că actuala formulă de guvernare distruge în fiecare zi o muncă de aproape trei decenii care a însemnat (re)întoarcerea României la Occident. Ei trebuie opriţi cât mai urgent şi cu orice preţ, înainte ca România să piardă totul. Singura soluţie este o dreaptă unită - acum.

 • S-a rezolvat! Vinovaţi sînt străinii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a rezolvat! Vinovaţi sînt străinii

  Cine acceptă postura de gazetar acceptă un soi de prizonierat. Eşti condamnat la „actualitate“, adică la ghiveciul conjunctural al ştirilor de ultimă oră. M-am plîns şi mă tot plîng de această nemiloasă soartă. Să ai 70 de ani şi să fii „arestat“ în politichia de doi bani a unor personaje despre care, în condiţii normale, n-ai fi ştiut că există.

 • Marea alianţă anti-PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marea alianţă anti-PSD

  Am citit în ultima perioadă tot felul de critici la adresa PNL referitoare la faptul că partidul nu doreşte unificarea dreptei ca o alternativă reală la PSD. În momentul de faţă, deşi partidul de guvernământ pare slăbit, tot este puternic. Pare paradoxal, dar realitatea ne spune însă altceva.

 • Codrin Ştefănescu: „ Toată lumea vede cu ochiul liber că a fost o organizare de
tip securist a ceea ce mai numim noi rămăşiţele statului paralel“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Codrin Ştefănescu: „ Toată lumea vede cu ochiul liber că a fost o organizare de tip securist a ceea ce mai numim noi rămăşiţele statului paralel“

  Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, invocă din nou statul paralel. El a susţinut că preşedintele Klaus Iohannis, Dan Barna, Dacian Cioloş, Eugen Tomac şi Ludovic Orban ar trebui să îşi ceară public scuze, pentru că declaraţiile lor în spaţiul public au încurajat la violenţe, „au incitat pur şi simplu'“, potrivit agerpres.ro.

 • Unificarea Opoziţiei – începutul normalităţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unificarea Opoziţiei – începutul normalităţii

  Când strângi sute şi sute de semnături pentru o cauză civică (campania „Fără penali în funcţii publice“) ai ocazia de a sta de vorbă cu tot felul de oameni, din toate categoriile sociale, de toate vârstele, din oraşe şi sate şi afli astfel, la prima mână, ce gândesc oamenii

 • Cioloş: Kovesi a făcut lucruri minunate pentru ca lupta împotriva corupţie în România să fie consolidată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cioloş: Kovesi a făcut lucruri minunate pentru ca lupta împotriva corupţie în România să fie consolidată

  Preşedintele fondator al Mişcării România Împreună, fostul premier Dacian Cioloş, a declarat, luni, la Galaţi, că Laura Codruţa Kovesi a făcut lucruri minunate pentru ca lupta împotriva corupţiei din România să fie consolidată, adăugând că ceea ce se întâmplă în prezent sunt ”ultimele zvâcniri ale celor care de un an şi jumătate au o problemă cu justiţia”.

 • Nu mai visaţi cai verzi pe pereţi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu mai visaţi cai verzi pe pereţi!

  Aud mult zgomot cum că opoziţia nu vorbeşte cu oamenii săraci din ţara asta. Cred că nu pricepem prea bine pe ce lume trăim şi visăm cai verzi pe pereţi. Care opoziţie?

 • Coana România faţă cu diversiunea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coana România faţă cu diversiunea

  Diversiunea este „o acţiune politică întreprinsă cu scopul de a distrage atenţia de la problemele reale ale vieţii publice”. Repetaţi asta până învăţaţi pe de rost. E tot ce trebuie să faceţi pentru a înţelege, clar ca lacrima, ce se întâmplă în România de azi.

 • Vor reuşi USR şi RO+ al lui Cioloş să realizeze un pol puternic?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vor reuşi USR şi RO+ al lui Cioloş să realizeze un pol puternic?

  Mi-am exprimat într-un alt articol preferinţa ca platforma România 100, condusă de Cioloş,  să se alăture USR şi să formeze o singură formaţiune politică puternică, poate chiar cu Dacian Cioloş preşedinte. N-a fost să fie. România 100 a decis să se transforme în partid politic, RO+.