Stiri despre carte postala

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum alegem o vedere şi ce scriem pe ea. Lista gafelor: de ce e interzis mesajul oblic şi ce texte trebuie evitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum alegem o vedere şi ce scriem pe ea. Lista gafelor: de ce e interzis mesajul oblic şi ce texte trebuie evitate

  Bunul-simţ şi educaţia trebuie să ne însoţească şi atunci când trimitem scurte comunicări. Cartea poştală, vederea sau telegrama sunt mijloace prin care transmitem gânduri, însă mesajele trebuie să fie civilizate. În cartea „Codul bunelor maniere astăzi“, de Aurelia Marinescu, suntem învăţaţi cum să evităm gafele şi ce e indicat să scriem pe o vedere.

 • Carte poştală de Primăvara lui 2017
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carte poştală de Primăvara lui 2017

  În Bucureşti au apărut, în sfârşit, ghioceii, primii care au răzbit „iarna vrajbei noastre” ca să parafrazăm un mare scriitor american.

 • O Carte poştală de demult
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O Carte poştală de demult

  Măgura Slătiorului s-a făcut iar curcubeu! – îmi spune, fireşte, la telefon, doctoriţa satului, fiică de olar şi cântăreţ de biserică, mândră că şi-a consacrat o viaţă lumii ţărăneşti şi nu uită că, la examenul de admitere la Medicină, a ajuns chemată la Bucureşti de la cules de zmeură pe văile munţilor Căpăţânii.

 • Chipul actorului Mihai Volontir va apărea pe o carte poştală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chipul actorului Mihai Volontir va apărea pe o carte poştală

  Actorul moldovean Mihai Volontir va apărea pe o marcă şi o carte poştală din Republica Moldova, în semn de recunoştinţă şi comemorare a artistului, transmite IPN. Acestea vor fi puse în circulaţie de „Poşta Moldovei” începând cu 21 octombrie.

 • Cărţile poştale, preferate de turişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cărţile poştale, preferate de turişti

  Un smartphone şi o cameră foto sunt esenţiale în timpul unei călătorii, dar se pare că sunt lucruri pe care gagdeturile secolului 21 nu le pot eclipsa. Cum ar fi umila carte poştală.

 • Sunetul epocii lui Chopin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sunetul epocii lui Chopin

  Expoziţia „Chopin îndrăgostit“, realizată de Muzeul Naţional de Etnografie din Varşovia, va fi deschisă publicului din România până pe 1 aprilie, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti.

 • La Galaţi a fost lansată o carte poştală dedicată lui Dimitrie Cantemir
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Galaţi a fost lansată o carte poştală dedicată lui Dimitrie Cantemir

  Luni seară, la întîlnirea cenaclului literar Cubul Crotic Oblio, după şedinţa obişnuită, în cadrul căreia a lecturat Andra Pelineagră, a fost lansată de către Centrul Cultural „Dunărea de Jos", cea mai nouă carte poştală dedicată scriitorilor legaţi biografic de spaţiul gălăţean, cartea poştală Dimitrie Cantemir.

 • Slobozia: Ediţie de colecţie la Muzeul Naţional al Agriculturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Ediţie de colecţie la Muzeul Naţional al Agriculturii

  Muzeul Naţional al Agriculturii a lansat pe piaţă două mape de cărţi poştale ce cuprind 16 imagini, sepia şi color, prezentând Slobozia în prima parte a secolului trecut. Setul de cărţi, intitulat „Slobozia veche I“, se găseşte spre vânzare la sediul Muzeului agriculturii, la un preţ de 10 lei, iar al doilea set, „Slobozia veche II“, mai bogat în imagini, costă 15 lei.

Modifică Setările