Stiri despre bulgakov

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Uneori, tăcerea este o minciună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uneori, tăcerea este o minciună

  În ultima vreme, mi-au atras atenţia câteva articole scrise atât de raţional, de simplu şi de adevărat, încât mi-am pus întrebarea: de ce unii îndrăznesc să aibă o opinie şi alţii se strecoară şi se feresc din calea adevărului?

 • GALERIE FOTO Sute de mureşeni şi-au decorat pielea la ”Noaptea tatuatorilor”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Sute de mureşeni şi-au decorat pielea la ”Noaptea tatuatorilor”

  Cafeneaua Bulgakov, din centrul oraşului, a fost aseară gazda primei ediţii a ”Nopţii tatuatorilor”, prilej cu care mureşenii au putut să îşi facă tatuaje la preţuri promoţionale. Lucru care s-a şi întâmplat, artiştii tatuatori prezenţi la eveniment fiind bombardaţi cu cereri pe parcursul întregii nopţi.

 • Prima ”noapte a tatuatorilor” organizată la Târgu-Mureş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima ”noapte a tatuatorilor” organizată la Târgu-Mureş

  Cei mai cunoscuţi artişti tatuatori din Târgu-Mureş, alături de oaspeţii lor din Reghin, Satu Mare şi Sfântu Gheorghe, îi aşteaptă pe toţi pasionaţii de tatuaje la cafeneaua Bulgakov, din centrul oraşului, unde sâmbătă seară începând cu ora 21.00 va avea loc primul târg de tatuaje organizat în acest an.

 • Maestrul Bulgakov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maestrul Bulgakov

  JOI, 10 FEBRUARIE Cartea „Maestrul şi Margareta“ va fi distribuită cu „Adevărul“, la preţul de 12,99 lei. Astăzi puteţi cumpăra romanul „Lupul de stepă“, de Hermann Hesse. Nu rataţi, săptămâna viitoare, capodopera lui Mihail Bulgakov, „Maestrul şi Margareta“!

 • Tânărul decedat la club, suspect de consum de droguri uşoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tânărul decedat la club, suspect de consum de droguri uşoare

  Legiştii au găsit în stomacul tânărului urme care indică faptul că acesta ar fi consumat droguri, însă rezultatele sunt parţiale. Dacă se confirma faptul că băiatul a murit din cauza unei supradoze, acest lucru ar crea un precedent, fiind primul caz de deces din Cluj-Napoca din cauza stupefiantelor.

Modifică Setările