Stiri despre bombay

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cartofi Bombay, reţeta de post pe care trebuie să o încerci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cartofi Bombay, reţeta de post pe care trebuie să o încerci

  Cui nu-i plac cartofii, mai ales dacă sunt gătiţi într-o combinaţie delicioasă de ierburi aromatice? Noi te sfătuim să încerci această reţetă de cartofi Bombay, o mâncare tradiţională indiană. E o reţetă simplă şi rapidă.

 • Cele mai frumoase locuri din India
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai frumoase locuri din India

  Cele mai frumoase locuri din India. India este o ţară a paradoxurilor, cu oameni care trăiesc de pe o zi pe alta şi oameni care se bucură de tot luxul, oameni deschişi la nou şi oameni ancoraţi în tradiţii de mii de ani. Totodată, India este una dintre cele mai vizitate destinaţii turistice din lume, unde călătorii pot alege atât minuni ale naturii, cât şi monumente încărcate de tradiţie.

 • FOTO Atentat în India: Trei explozii puternice au zguduit oraşul Bombay
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Atentat în India: Trei explozii puternice au zguduit oraşul Bombay

  18 de morţi şi cel puţin 100 de răniţi - acesta este bilanţul a trei explozii produse ieri în oraşul Bombay din India. Atacurile au avut loc în zone urbane aglomerate, fiind primul incident major produs la Bombay după atentatele din noiembrie 2008, soldate cu moartea a 166 de persoane.

 • Dragoste ca-n filmele indiene la Brăila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragoste ca-n filmele indiene la Brăila

  Manisha şi Aurel Prodan şi-au jurat credinţă veşnică în India, în faţa a 800 de invitaţi. Iubire fără bariere între un brăilean şi o contabilă din India, absolventă a Universităţii din Bombay. Fiica acestora, Sandra Bhakti, de patru ani jumătate, vorbeşte patru limbi.

Modifică Setările