Stiri despre black swan

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un brand de vinuri se alătură unui proiect artistic care promovează România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un brand de vinuri se alătură unui proiect artistic care promovează România

  Există şi oameni de afaceri care cred în artă. Călin Pop, proprietarul cramei ”Lebăda Neagră” aflată în arealul celebrei podgorii dobrogene Sarica-Niculiţel, a investit în proiectul ”Drumul lung către suflet” în limba chineză literară. Antreprenorul s-a alăturat proiectului din prima clipă, crezând în succesul lui.

 • STUDIU prospectiv: Ucraina în 9-12 luni, 3-5 ani, 10-15 ani. Înarmaţi Ucraina, reformaţi-o şi menţineţi stabilitatea politică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  STUDIU prospectiv: Ucraina în 9-12 luni, 3-5 ani, 10-15 ani. Înarmaţi Ucraina, reformaţi-o şi menţineţi stabilitatea politică

  Într-o formula trilaterală a unui grup de experţi România-Republica Moldova-Ucraina, am realizat şi dezvoltat 90 de scenarii, împărţite în scenarii cu semnale puternice (bazate pe o evoluţie în care cea mai mare greutate o au indicatorii deja prezenţi şi foarte importanţi în momentul de faţă), scenarii cu semnale slabe (bazate pe indicatori existenţi dar cu un impact scăzut)

 • Ce sacrificii au făcut actorii pentru a intra în pielea personajelor: insomnie forţată şi diete duse la extrem
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce sacrificii au făcut actorii pentru a intra în pielea personajelor: insomnie forţată şi diete duse la extrem

  Trăiesc pe picior mare, sunt mereu în lumina reflectoarelor şi în atenţia presei, însă meseria de actor nu este una uşoară şi nici pe departe la fel de fabuloasă pe cât pare. Adeseori, pentru a intra cât mai bine în pielea personajelor, actorii apelează la măsuri extreme, ce le pun în pericol sănătatea. Acesta este cazul unor nume celebre, precum Charlie Sheen, Heath Ledger sau Nicolas Cage.

 • 
Nuntă pentru
Natalie Portman 
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nuntă pentru Natalie Portman 

  Actriţa Natalie Portman (31 de ani) se va căsători cu partenerul ei, coregraful Benjamin Millepied, în luna august, conform presei internaționale.

 • Natalie Portman se căsătorește
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Natalie Portman se căsătorește

  Actriţa americană Natalie Portman şi logodicul ei, Benjamin Millepied, se vor căsători în California în luna august, afirmă câteva surse în presa americană.

 • Mila Kunis: „Corpul meu nu va mai fi niciodată la fel“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mila Kunis: „Corpul meu nu va mai fi niciodată la fel“

  Viaţa de actor cere sacrificii, iar Mila Kunis ştie destul de bine acest lucru. Ea a vorbit despre schimbările drastice pe care le-a suferit corpul ei, după ce a pierdut în greutate 9 kilograme pentru un rol, potrivit presei britanice.

 • O poveste frigidă cu un personaj la fel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O poveste frigidă cu un personaj la fel

  Cred că Joan Rivers a spus-o, imediat după Oscaruri: la o ceremonie aşa de ţopească, numai un film ţopesc ca „Black Swan“ ar fi meritat să câştige. Pelicula lui Aronofsky, cineast cu o aplecare spre senzaţionalism şi sentimentalism, îşi poartă ridicolul şi exagerarea ca pe un blazon „high art“.

 • VIDEO Filmele de Oscar vin în februarie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Filmele de Oscar vin în februarie

  Peliculele favorite la Oscar 2011 rulează în România chiar înainte de ceremonia de la 27 februarie. Unele filme, precum „The Fighter“ şi „Winter’s Bone“ nu vor fi prezente deloc în cinematografe, în timp ce „127 de ore“ va fi lansat direct pe DVD.

 • Cele mai aşteptate filme din 2011
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai aşteptate filme din 2011

  Este vremea bilanţului anului care tocmai trece, dar şi a stabilirii listei de aşteptări pentru anul ce vine. Hollywoodul promite multe. Preferinţele pentru cele mai  aşteptate filme ale anului 2011 diferă, de la spectator la spectator, dar în mod cert veţi auzi despre producţiile pe care vi le prezentăm în cele ce urmează...

Modifică Setările