Stiri despre bca

  25 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce sunt ideale casele construite din BCA. Eficienţa termică, unul dintre argumente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce sunt ideale casele construite din BCA. Eficienţa termică, unul dintre argumente

  Atunci când plecăm în demersul achiziţionării unei locuinţe, trebuie să ne stabilim un set de criterii de calitate de la care să nu ne abatem. De exemplu, specialiştii în imobiliare spun că trebuie să fim atenţi la vechimea constructiei, poziţia, dar mai ales din ce este zidită. BCA-ul este considerat de specialişti materialul ideal şi iată argumentele.

 • Încă mai crezi mitul fals că BCA este radioactiv?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încă mai crezi mitul fals că BCA este radioactiv?

  Fenomenul de radioactivitate este prezent în mod natural pretutindeni, fiind denumit  radioactivitate naturală. Astfel, radionuclizii se găsesc în roci, aer, apă, sol şi în organismele vii, inclusiv cel uman.

 • Construieşte fără concesii, cu
BCA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Construieşte fără concesii, cu BCA

  Materialul pe care il alegi pentru construcţia casei tale reprezintă una dintre cele mai importante decizii pe care le iei. O casă este pentru o viaţă, ea îţi adaposteşte amintirile, ea îţi protejează familia, ea contribuie la acel sentiment de "acasă". De aceea, când vine vorba despre construcţia ei, compromisul nici nu intra în discuţie.

 • Zidăria
din BCA – soluţie economică, ecologică şi sustenabilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zidăria din BCA – soluţie economică, ecologică şi sustenabilă

  Betonul celular autoclavizat, pe care suntem siguri că îl ştii sub numele de BCA, este un material din ce în ce mai utilizat în domeniul construcţiei, indiferent dacă discutăm despre imobile de locuit sau despre clădiri comerciale sau cu spaţii de birouri.

 • BCA-ul, materialul preferat al
constructorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BCA-ul, materialul preferat al constructorilor

  Unul dintre cele mai inovative si mai populare materiale de constructie la ora actuala este BCA-ul. Pe langa toate avantajele pe care le ofera celor care locuiesc intr-un imobil construit din BCA - durabilitate, rezistenta, economie energetica - acest material reprezinta si alegerea celor mai multi dintre constructori.

 • BCA, ideal
pentru orice tip de construcţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BCA, ideal pentru orice tip de construcţie

  Blocurile de BCA sunt soluţia perfectă pentru orice proiect pe care îl ai în plan, fie că este vorba despre o casă unifamilială, un bloc de locuinţe, o clădire de birouri, un imobil folosit în scopuri comerciale. Aşadar, indiferent ce ţi-ai propus să construieşti, BCA-ul îţi vine în ajutor.

 • Tot ce ar trebui să ştii despre BCA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tot ce ar trebui să ştii despre BCA

  Betonul Celular Autoclavizat, cunoscut în general sub numele de BCA, reprezintă o soluţie de construcţie inovatoare, care te ajută să construieşti trainic, bine, dar şi ieftin. Fiind un material relativ nou, există încă multe concepţii eronate care încă persistă despre el.

 • Construieşte-ţi
casa visurilor cu BCA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Construieşte-ţi casa visurilor cu BCA

  Cu toţii am visat mereu la o casuţă noastră, cu puţina verdeaţă, cu suficient spaţiu în interior pentru a ne amenaja un spatiu de hobby, o casă perfectă. Trebuie însă să recunoaştem că ridicarea unei case nu e o misiune uşoară, iar cea mai importantă decizie pe care trebuie să o luam atunci când vine vorba despre ea este materialul de construcţie.

 • Eficienţa
energetică a casei tale începe cu materialele de construcţie alese
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eficienţa energetică a casei tale începe cu materialele de construcţie alese

  Eficienţa energetică a casei tale începe cu materialele de construcţie alese.  Casa perfectă pentru familia ta este una definită de siguranţă, confort şi rezistenţă,însă, în acelaşi timp, la fel de importanta este şi intreţinerea ei şi costurile pe care le implică aceste aspecte

 • Proiecte de case norvegiene, construcţii în deplină armonie cu natura
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiecte de case norvegiene, construcţii în deplină armonie cu natura

  O casă norvegiană este una construită din lemn, în deplină armonie cu natura, echilibrată şi extrem de funcţională. Proiectele de case norvegiene sunt simple, lipsite de opulenţă, dar sunt comode, sănătoase, plăcute, prietenoase şi, foarte important, au costuri reduse de întreţinere. „Adevărul“ vă prezintă câteva proiecte de case norvegiene.

 • Decizie istorică: Banca Centrală Europeană va elibera în piaţă 60 de miliarde de euro pe lună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Decizie istorică: Banca Centrală Europeană va elibera în piaţă 60 de miliarde de euro pe lună

  Mario Draghi, preşedintele Băncii Centrale Europene (BCE), a anunţat că instituţia sa va cumpăra active publice şi private din zona euro în valoare de peste 1.100 de miliarde de euro, respectiv 60 de miliarde de euro pe lună începând cu martie până la finalul lunii septembrie a anului 2016, decizie considerată ca arma supremă a zonei euro în lupta cu deflaţia şi cu anemia economiei.

 • Clădiri cu consum de energie aproape de zero construite
cu BCA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clădiri cu consum de energie aproape de zero construite cu BCA

  În conformitate cu directiva UE pentru performanţă energetică a clădirilor (EPBD), incepând cu anul 2020,  clădirile cu consum minim de energie (nearly zero energy buildings) vor deveni o regulă pentru noile construcţii din Europa.

 • Durabilitate şi
confort cu zidărie din BCA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Durabilitate şi confort cu zidărie din BCA

  Găsirea unui material de construcţie rezistent, termoizolant, uşor de folosit, care să asigure în acelaşi timp durabilitate construcţiei reprezintă un obiectiv-cheie pe care îl urmăreşte orice persoană atunci când îşi construieşte o casă.

 • Avantajele şi dezavantajele apartamentului la mansardă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avantajele şi dezavantajele apartamentului la mansardă

  Sunt mai ieftine, se construiesc mai repede şi te afli mereu la înălţime. Şi asta cu preţul de a urca numai pe scări sau de a descoperi în spatele ofertelor atractive defecte de construcţie care se pot agrava în timp.

 • Sinistraţii aşteaptă iarna în corturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sinistraţii aşteaptă iarna în corturi

  După patru luni de la inundaţii, nicio casă din localitatea Ceatalchioi, lovită de viitura din vară, nu a fost refăcută. Materialele promise de Guvern au ajuns târziu, iar oamenii nu le-au putut folosi pentru că mai întâi au primit BCA şi ciment şi abia la urmă pietrişul pentru fundaţii.

 • Contradicţii pe piaţa de cărămidă şi BCA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Contradicţii pe piaţa de cărămidă şi BCA

  Jucătorii de profil au estimări care pornesc de la scăderi de 15% şi ajung până la creşteri de aproximativ 5%. Scăderi de piaţă de 30% şi reduceri de preţuri de aproximativ 17%. Acesta este bilanţul lui 2009 în acest sector. Anul în curs este însă văzut de producători unul mai bun.

Modifică Setările