Stiri despre basist

  20 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Preşedintele CCR: Eu voi rămâne oricum băsist. Foarte rar am vorbit la telefon cu Traian Băsescu. Mi-a strigat un tânăr: „Eşti mândru de tine? Noi nu suntem“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedintele CCR: Eu voi rămâne oricum băsist. Foarte rar am vorbit la telefon cu Traian Băsescu. Mi-a strigat un tânăr: „Eşti mândru de tine? Noi nu suntem“

  Preşedintele Curţii Constituţionale (CCR), Augustin Zegrean, spune că va rămâne cu eticheta de băsist pentru că a fost propus judecător la CCR de către fostul preşedinte Traian Băsescu, cel care îl suna destul de rar, dar care nu ia dat niciodat[ o sugestie privind o eventuală decizie luată de Curte.

 • Festival Dilema Veche 2015. Cui îi mai place
jazzul? Compozitorul şi basistul Virgil Popescu, la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festival Dilema Veche 2015. Cui îi mai place jazzul? Compozitorul şi basistul Virgil Popescu, la Adevărul Live

  Trio Puiu Pascu e unul dintre capitolele esenţiale din bibliografia de specialitate a jazzului din România. Compozitorul şi basistul Virgil Popescu, membru în vechea trupă de jazz, a vorbit la Adevărul Live despre istoria muzicală a formaţiei şi despre următorul spectacol: Festival Dilema veche, 23 august, ora 23.00, Palatul Principilor din Cetatea Alba Iulia.

 • Rutger Gunnarsson, fost basist ABBA, a murit la 69 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rutger Gunnarsson, fost basist ABBA, a murit la 69 de ani

  Rutger Gunnarsson, fost basist al trupei suedeze ABBA, a murit la vârsta de 69 de ani, în casa sa din Stockholm, cauzele morţii fiind deocamdată necunoscute. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii casei de discuri Universal.

 • Spre o nouă epocă de împliniri măreţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spre o nouă epocă de împliniri măreţe

  Toamna anului 2014. Socialismul a învins! Comuniştii zilelor noastre (pfui, m-a luat gura pe dinainte, am vrut să zic social-democraţi) se adună într-un Congres biruitor. Într-o atmosferă plină de entuziasm, se oferă cuvântul geniului Carpaţilor, varianta 2.0. Un socialist neinspirat îl aclamă drept „noul cârmaci”. E scos în şuturi din sală: e un băsist infiltrat!

 • Aspecte ale vidului existenţial: putere, bani, sex, hedonism, fanatism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aspecte ale vidului existenţial: putere, bani, sex, hedonism, fanatism

  De-a lungul evoluţiei sale, omul a suferit o dublă pierdere: prima – pierderea instinctelor animale în preistorie şi a doua – pierderea tradiţiilor, produsă în istoria recentă, ne spunea ilustrul psihiatru austriac, fondator al logoterapiei – Viktor Emil Frankl, în bestseller-ul „Omul în căutarea sensului vieţii".

 • Un fost angajat Antena 3 povesteşte cum i „se dicta“ să manipuleze la protestele din 2012: „Nu mai filma bannere împotriva USL-ului, pentru că nu putem da pe post“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un fost angajat Antena 3 povesteşte cum i „se dicta“ să manipuleze la protestele din 2012: „Nu mai filma bannere împotriva USL-ului, pentru că nu putem da pe post“

  Trimiterea lui Dan Voiculescu în spatele gratiilor, ca urmare a unei sentinţe definitive în dosarul „ICA”, a stârnit foarte multe reacţii în spaţiul public românesc. Vlad Ilaş, un fost cameraman al postului Antena 3, a publicat pe blogul său un mesaj către foştii colegi de televiziune prin care transmite că aceştia nu vor fi iertaţi niciodată pentru că au scindat ţara în două: în „băsişti“ şi în cei care sunt împotriva preşedintelui României.

 • Scurtă revenire la limba română
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scurtă revenire la limba română

  Recunosc. Cuvîntul „incremental“ nu face parte din vocabularul meu. Nu ştiu nici ce înseamnă ”tiristor”, sau ”mosfet”. Alţii – mai cultivaţi, mai bine instalaţi în limba română – ştiu. Continui, totuşi, să fiu de părere că dacă vorbeşti poporului dintr-un studiou de televiziune e preferabil să foloseşti cuvinte mai la îndemînă, mai ales dacă există echivalenţe româneşti consacrate, sau dacă ceea ce vrei să spui se poate spune simplu şi limpede.

 • Lecţia elementară pentru talibani: un telefon de
confirmare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lecţia elementară pentru talibani: un telefon de confirmare

  Zilele trecute, unul din subiectele principale de atac ale talibanilor băsişti a fost felul în care, vezi Doamne!, alarma cu rachetă din timpul vizitei premierului la baza militară de la Khandahar n-ar fi fost decât o ghiduşie de PR, menită să-l victimizeze.

 • De ce nu se supără românii că se rupe USL-ul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu se supără românii că se rupe USL-ul

  Premierul Ponta spunea acum câteva zile că oricine vorbeşte de ruperea USL-ul îi face jocurile lui Băsescu. Nu cred că este chiar adevărat. În primul rând, băsiştii sunt o specie din ce în ce mai rară şi cea mai „populară” raportare la preşedintele României este pe undeva pe sub pragul de 10%.

 • Băsiştii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsiştii

  Nu-mi plac băsiştii. Nu-mi plac, în general, idolatrii, naturile obsesionale, care pariază totul pe o singură idee, pe un singur om, pe un singur ”proiect”.  Mai ales cînd e vorba de sfera politicului, în care ”absolutul” n-are ce căuta. Politicul e teritoriul relativităţii lumeşti, al compromisului, al alternativelor pragmatice.

 • Când românii fac mişto de România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când românii fac mişto de România

  Tu nu te-ai săturat să faci mişto? Tu nu te-ai săturat să-ţi pui pe Facebook că un ministru, Pricopie, de exemplu, e un analfabet? Tu nu te-ai săturat să-ţi faci vecinul „băsist împuţit”? Sau vecina „USL-istă spălată pe creier”?

 • Câteva comentarii la reacţiile forumiştilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câteva comentarii la reacţiile forumiştilor

  Se pare că nu respect stilistica şi exigenţele unui blogger adevărat, drept pentru care mă simt vinovat. Ar trebui, cred, să intru în dialog cu partenerii mei de blog, să reacţionez mai des la comentariile lor, să fiu mai prezent în ”comunitate”.