Stiri despre autocenzura

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cenzură şi autocenzură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cenzură şi autocenzură

  Asistăm în ultima vreme la o recrudescenţă a cenzurii tradusă prin suspendări de conturi pe reţele de socializare şi amenzi simbolice date de organisme având, totuşi, o cu totul altă menire.

 • Autocenzură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autocenzură

  Aş vrea să-mi exprim public admiraţia faţă de o revistă. Să scriu ceva pozitiv şi luminos. Să-i laud pe autorii articolelor, pentru munca, inspiraţia şi talentul lor. Dar nu pot, pentru că mi-e ruşine.

 • Cenzura şi autocenzura
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cenzura şi autocenzura

  Trebuie admis că, în anumite limite, cenzura este inevitabilă, dar că ea trebuie să treacă prin autocenzura indivizilor şi a colectivităţilor.

 • Autocenzura
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autocenzura

  Peisajul românesc de azi este dominat de atitudini opuse. Îi avem pe cei care nu se reţin, nu au niciun fel de inhibiţie, nu se cenzurează. Spun ce le vine la gură, după interesul de moment. Şi îi mai avem pe cei care, competenţi în mod real, nu se exprimă, tac, autocenzurându-se. Din frică, lehamite sau oboseală.

 • Procuror şi blogger
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Procuror şi blogger

  Cum adică să-mi deschid un blog? Pot să-mi dau cu părerea aşa, pur şi simplu, nu trebuie să coroborez nişte probe?Ce-aş putea să scriu eu pe un blog? Cum să trec peste rigida gramatică a unui rechizitoriu, a unor ordonanţe sau rezoluţii? Cine a mai auzit vreodată de combinaţia asta, procuror-blogger?