Stiri despre art

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Grafic ia
lucrurile în serios. Cea mai bună carte BD a lui Neil Gaiman apare aici VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grafic ia lucrurile în serios. Cea mai bună carte BD a lui Neil Gaiman apare aici VIDEO

  Casa editorială ART, care s-a dovedit unul dintre cele mai bune şi dinamice brand-uri la recent încheiata ediţie a târgului de carte Bookfest, continuă, prin imprintul Grafic pe care l-a dedicat volumelor de bandă desenată, desantul pe piaţă de cărţi de acest tip – „invazia“, am putea spune, numai că una benefică –, publicând titluri celebre semnate, printre alţii, de popularul Neil Gaiman: „Sandman“, cea mai bună carte BD a acestuia.

 • Vara se numără
bestsellerurile. O selecţie personală Bookfest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vara se numără bestsellerurile. O selecţie personală Bookfest

  M-am plimbat ieri prin târgul Bookfest, care are loc la Romexpo până duminică, şi am făcut o selecţie a highlight-urilor acestei ediţii, in my opinion. Continuând un trend al ultimilor ani, autorii români (de literatură, şi nu numai) se bat în interesul publicului cu cei de peste hotare.

 • CARTEA DE ARTĂ Grafic,
un nou imprint editorial, îl aduce în România pe autorul-cult Alan Moore VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CARTEA DE ARTĂ Grafic, un nou imprint editorial, îl aduce în România pe autorul-cult Alan Moore VIDEO

  Lansată de puţin timp, Grafic, un nou imprint al dinamicei edituri ART, dedicat exclusiv cărţilor de bandă desenată şi romanelor grafice, publică în premieră două volume ale legendarului Alan Moore, personaj iconic al anarhismului contemporan: „Watchmen“ (considerat printre cele mai bune cărţi de limbă engleză ale secolului XX) şi „V de la Vendetta“, dar şi reeditări ale cărţilor apărute aici mai demult, cum ar fi cele ale Marjanei Satrapi.

 • FOTO VIDEO Turnul de Apă din Pantelimon devine Turnul de Artă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Turnul de Apă din Pantelimon devine Turnul de Artă

  Un turn banal de apă din Pantelimon devine turn de artă. Asociaţia „Make a Point” alături de un artist româno-libanez şi un alpinist utilitar transformă spaţiul industrial într-un reper cultural şi turistic. Vârful turnului este proaspăt pictat, iar la anul pe exterior va apărea o scară spiralată. Vizitatorii vor participa la proiecţii de film, expoziţii de pictură sau diverse concerte de muzică.

 • Alba: Festival de film şi fotografie la Aiud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba: Festival de film şi fotografie la Aiud

  Fotografi, regizori şi realizatori TV din România, dar şi din alte ţări din Europa şi America, participă săptămâna viitoare la Aiud la a VI-a ediţie a festivalului de film şi fotografie „Art Aiud“.

Modifică Setările