Stiri despre argo

  30 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adevăr şi nu prea. Cum prezintă istoria filmele nominalizate
la Oscar 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevăr şi nu prea. Cum prezintă istoria filmele nominalizate la Oscar 2013

  Sergiu Nicolaescu a fost acuzat că a falsificat istoria în unele dintre filmele sale. Însă lucrurile nu stau diferit nici la Hollywood şi nici măcar în ceea ce priveşte pelicule cu mari şanse să câştige un Oscar duminică, la cea de-a 85-a ediţie a galei. Trei dintre filmele cel mai bine cotate, „Argo“, „Lincoln“ şi „Zero Dark Thirty“, au denaturat sau au ocolit adevărul istoric pentru mai mult dramatism.

 • Pelicula „Argo“, tot mai aproape de Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pelicula „Argo“, tot mai aproape de Oscar

  Filmele „Argo“, de Ben Affleck, şi „Zero Dark Thirty“, de Kathryn Bigelow, au obţinut, duminică, principalele premii decernate de Sindicatul scenariştilor americani (Writers Guild of America/ WGA), printre ultimele distincţii acordate la Hollywood, înainte de gala Oscar 2013.

 • Ben Affleck are mai multă
BAFTA decât Steven Spielberg
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ben Affleck are mai multă BAFTA decât Steven Spielberg

  Premiile industriei britanice de film schimbă, pe ultima sută de metri, calculele pe care Hollywood-ul şi le face pentru Oscar. După BAFTA, Ben Affleck devine favoritul sezonului, în locul lui Steven Spielberg.

 • FOTO Strălucire cenzurată pe covorul roşu la premiile BAFTA 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Strălucire cenzurată pe covorul roşu la premiile BAFTA 2013

  Evenimentul desfăşurat duminică seara la Royal Opera House din Londra a dovedit încă o dată că arta nu înseamnă doar film şi producţie, ci şi bun gust şi eleganţă din punct de vedere vestimentar. Personalităţile din lumea cinematografică au mizat pe stilul clasic, cu doar câteva note de extravaganţă.

 • Câştigătorii premiilor BAFTA. „Argo”, cel mai bun film
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câştigătorii premiilor BAFTA. „Argo”, cel mai bun film

  În această seară, la Royal Opera House din Londra, The British Academy of Film and Television Arts şi-a împărţit trofeele pe 2012. Deşi „Lincoln” domina nominalizările, cu zece categorii bifate, marele câştigător al serii a fost Ben Affleck.

 • „Argo“, filmul-revelaţie. Un nou premiu pentru
Ben Affleck
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Argo“, filmul-revelaţie. Un nou premiu pentru Ben Affleck

  Ben Affleck a primit marele premiu al Sindicatului regizorilor americani (Directors Guild of America/ DGA), pentru filmul „Argo“, la cea de-a 65-a gală a asociaţiei, care a avut loc sâmbătă seară, la Los Angeles.

 • De ce există atâtea decernări de premii înaintea galei Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce există atâtea decernări de premii înaintea galei Oscar

  Pe 26 ianuarie „Argo“, filmul regizat de Ben Affleck, a primit premiul „Darryl F. Zanuck“ din partea Sindicatului Producătorilor Americani (SAG). O zi mai târziu, tot „Argo“ a primit premiul pentru cea mai bună echipă de actori din partea Asociaţiei Actorilor (Screen Actors Guild – SAG). „Huffington Post“ face o listă a galelor pre-Oscar şi pune o întrebare legitimă: de câte dintre ele este nevoie?

 • Actorii din „Argo”, premiaţi de colegii de breaslă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorii din „Argo”, premiaţi de colegii de breaslă

  „Argo” ia un avans serios în cursa pentru Oscar. După ce a fost declarat Cel mai bun film de către Sindicatul Producătorilor Americani, a câştigat şi trofeul pentru Cel mai bun ansamblu de actori din partea breslei.

 • VIDEO Filmul
preferat pentru Oscar al publicului american
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Filmul preferat pentru Oscar al publicului american

  Dacă Ben Affleck şi pelicula sa „Argo“ au fost marii câştigători ai Globurilor de Aur, „Lincoln“ ar putea învinge la Oscaruri, potrivit unui sondaj de opinie realizat în rândul publicului american.

 • VIDEO Globurile lui Ben şi revanşa lui Steven
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Globurile lui Ben şi revanşa lui Steven

  „Argo“, în regia lui Ben Affleck, a fost desemnat cel mai bun film la Globurile de Aur 2013, în timp ce favoritul „Lincoln“, de Steven Spielberg, este marele perdant. Situaţia s-ar putea inversa la Oscaruri, pe 24 februarie.

 • VIDEO Toate filmele preşedintelui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Toate filmele preşedintelui

  Preşedintele Statelor Unite a alcătuit un clasament al filmelor sale preferate din 2012, într-un interviu acordat revistei „People“. Lungmetrajele „Argo“, „Viaţa lui Pi/ Life of Pi“ şi „Beasts of the Southern Wild“ sunt cele mai bune trei filme ale anului 2012.

 • CRONICĂ DE FILM Din ţara ayatollahilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CRONICĂ DE FILM Din ţara ayatollahilor

  RĂZBOI Nu două grupuri de persoane, ci două lumi, opuse şi contradictorii, se confruntă în excelentul film „Argo", de şi cu Ben Affleck. Nu e greu de ghicit de ce acest nou film al lui Ben Affleck (arătosul actor, aflat la al treilea lungmetraj în calitate de regizor) se bucură de atâta succes în acest moment.