Stiri despre andrei iordache slatina

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO  Începe
demolarea gardului comunist de la Spitalul Judeţean Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Începe demolarea gardului comunist de la Spitalul Judeţean Slatina

  Imaginea exterioară a Spitalului Judeţean din Slatina continuă să se modernizeze. După ce, anul trecut, au fost demolate cele două porţi şi gherete principale de intrare în curtea spitalului pentru a amplasa în locul lor doar două bariere, zilele acestea urmează a fi demolat gardul din sârmă şi ţepi metalice existent din momentul inaugurării unităţii medicale în anii ’70.

 • Tichete
de masă înainte de sărbătorile de Paşti pentru angajaţii Spitalului Judeţean
Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tichete de masă înainte de sărbătorile de Paşti pentru angajaţii Spitalului Judeţean Slatina

  Salariaţii Spitalului Judeţean din Slatina şi-au primit, joi – 17 aprilie, tichetele de masă pe luna martie, fapt ce a dus la detensionarea situaţiei după ce, săptămâna trecută, o parte dintre angajaţii unităţii sanitare etalon a judeţului au protestat pe holurile unităţii din cauza neacordării tichetelor de masă pe ultimele două luni. Până la finele acestei luni vor fi acordate şi tichetele aferente lunii februarie.

 • FOTO VIDEO  Spitalul Judeţean Slatina îşi schimbă „look”-ul:
au început lucrările de extindere a secţiei Urgenţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  Spitalul Judeţean Slatina îşi schimbă „look”-ul: au început lucrările de extindere a secţiei Urgenţe

  Lucrările de extindere a secţiei Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean din municipiul Slatina au început miercuri – 22 ianuarie, după o amânare de mai bine de două luni. Proiectul va schimba structura fizică a unităţii sanitare etalon din judeţ şi, în general, întreaga imagine de ansamblu, la peste 40 de ani de la inaugurarea sa. Extinderea UPU va fi însoţită, ulterior, de modernizarea sa prin dotarea cu aparatură medicală de ultimă generaţie.

Modifică Setările