Stiri despre anatomie

  25 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Test de cultură generală: Ultimele cuvinte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test de cultură generală: Ultimele cuvinte

  Te crezi as în noţiuni de cultură generală? Vezi cât eşti de informat cu ajutorul acestor 27 de întrebări, clasificate pe mai multe domenii de interes.

 • Teatru online. Atrocităţi, chinuri fizice, masacre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatru online. Atrocităţi, chinuri fizice, masacre

  Cercetătorii au căzut cu mare dificultate de acord, însă astăzi mai toată lumea spune cu Shakespeare ar fi scris ‘’Titus Andronicus’’ între anii 1590-1593. Era la vremea aceea extrem de tânâr, nu număra decât 26-29 de ani.

 • Creierul femeilor îmbătrâneşte mai încet decât cel al bărbaţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Creierul femeilor îmbătrâneşte mai încet decât cel al bărbaţilor

  Studiile arată că creierul unei femei este cu trei ani mai tânăr decât cel al unui bărbat de aceeaşi vârstă. Cercetătorii cred că declinul cognitiv este mai lent în cazul femeilor decât al bărbaţilor tocmai datorită acestui detaliu anatomic.

 • De la sculpturi subacvatice la cadavre. Cinci dintre cele mai bizare muzee din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la sculpturi subacvatice la cadavre. Cinci dintre cele mai bizare muzee din lume

  Muzeele păstrează colecţii de artefacte de importanţă artistică, istorică, ştiinţifică şi culturală, fiind accesibile unui număr foarte mare de oameni datorită preţurilor accesibile. Deşi suntem obişnuiţi ca muzeele să se încadreze în anumite tipare, există şi unele mai stranii care au stârnit uimire şi care au creat controverse.

 • Bacalaureat 2017. Subiectele şi baremele la Biologie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacalaureat 2017. Subiectele şi baremele la Biologie

  Au apărut subiectele şi baremele la proba scrisă la alegere a profilului şi specializării care a avut loc astăzi. Cât priveşte nivelul de dificultate al exerciţiilor, părerile sunt împărţite: în timp ce o parte dintre elevi susţin că subiectele au fost rezonabile, alţii spun că au fost mai complicate decât par la prima vedere.

 • O cosmeticiană a explicat
care sunt cele 5 forme de vagin pe care le-a văzut de-a lungul carierei sale şi caracteristicile fiecăruia FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O cosmeticiană a explicat care sunt cele 5 forme de vagin pe care le-a văzut de-a lungul carierei sale şi caracteristicile fiecăruia FOTO

  Perdea, potcoavă sau lalea sunt doar câteva dintre formele pe care vaginul le poate avea. Plecând de la ideea că femeile cred în mod greşit că vaginul trebuie să aibă forma perfectă, văzută în cartea de anatomie, o cosmeticiană a explicat care sunt caraceristicile acestei părţi a corpului, întâlnite la clientele pe care le-a epilat inghinal de-a lungul vremii.

 • 10 trăsături ciudate ale anatomiei umane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 trăsături ciudate ale anatomiei umane

  Sigur că suntem miraţi, zi de zi, de tot felul de funcţii şi trăsături ale corpului uman. Adevărul despre anatomia omului poate fi mai ciudat decât ficţiunea. Pentru a dovedi asta, „Mental Floss“ a realizat un top cu cele mai mari ciudăţenii ale organismului.

 • Cât valorează corpul omenesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât valorează corpul omenesc

  Corpul cel din carne şi oase este posesia noastră  cea mai valoroasă. Am pacienţi care nu au grijă de corpul lor biologic. Exemplul pe care îl dau, şi care funcţionează de cele mai multe ori, este comparaţia dintre corp şi o maşină de lux. Acestor pacienţi le ofer următorul exerciţiu de imaginaţie.

 • BACALAUREAT 2013 Rezolvarea subiectelor la Anatomie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BACALAUREAT 2013 Rezolvarea subiectelor la Anatomie

  Elevii de clasa a XII-a au susţinut vineri cea de-a treia probă la Bacalaureat, la una dintre materiile opţionale. „Adevărul” vă prezintă rezolvarea integrală a subiectelor la Anatomie.

 • BAC 2013 Rezolvarea subiectelor la Anatomie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BAC 2013 Rezolvarea subiectelor la Anatomie

  Elevii de clasa a XII-a au susţinut vineri cea de-a treia probă la Bacalaureat, la una dintre materiile opţionale. „Adevărul” vă prezintă rezolvarea integrală a subiectelor la Anatomie.

 • Anatomia beţiei la
femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anatomia beţiei la femei

  Poloneza Elzbieta Chowaniec a dat numele unei flori piesei sale Gardenia; una dintre cele mai sensibile plante, mirosind a iasomie, care, se spune, ţinută la minus zece grade moare.

 • Dezbatere. Expoziţia „The
Human Body” de la Antipa: şcoală sau sperietoare?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezbatere. Expoziţia „The Human Body” de la Antipa: şcoală sau sperietoare?

  Expoziţia „The Human Body” deschisă la Muzeul Antipa, după ce a fost vizitată de peste 20 de milioane de oameni din întreaga lume, stârneşte reacţii atât pe reţelele sociale, cât şi în rândurile specialiştilor. Asta după ce Ministerul Educaţiei a recomandat profesorilor să ceară acordul părinţilor pentru ca elevii să vadă corpurile umane conservate şi disecate astfel încât să scoată la iveală toate mecanismele de funcţionare ale organismului.

 • Piele jupuită. Cadavre eviscerate. Anatomie pe disecate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piele jupuită. Cadavre eviscerate. Anatomie pe disecate

  Expoziţia “The human body” reuşeşte să îmbine, la limita riscului şi a imoralităţii, două concepte: medicină şi comerţ. Vizitatorul are de ales ca după vizită, funcţie de starea sa sufletească, să fie încântat, deprimat, ceva mai educat sau să se aleagă cu ceva deviaţii comportamentale. Dar asta o vedem şi în alte situaţii.

 • Două expoziţii şi două tipuri de disidenţă: Human Body şi „Panteonul onoarei la români”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două expoziţii şi două tipuri de disidenţă: Human Body şi „Panteonul onoarei la români”

  M-am întrebat de ce expoziţia Human Body, sosită la Bucureşti şi găzduită de Muzeul Antipa, nu a provocat nicio reacţie ostilă într-o ţară altfel tradiţionalistă, cu peste 90% credincioşi ortodocşi, în care religia este materie obligatorie în şcoli şi unde, la postul naţional de radio, se intonează în deschiderea programului „Tatăl Nostru”.

 • FOTO Lecţie inedită de anatomie animală: cai pictaţi cu propriile organe şi oase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Lecţie inedită de anatomie animală: cai pictaţi cu propriile organe şi oase

  Gillian Higgins, în vârstă de 27 de ani, şi-a petrecut doi ani din viaţă pictând toate sistemele anatomice ale cailor, chiar pe corpul acestora. Picturile lui Higgins, realizate în scop educaţional şi cu o vopsea specială, prezintă sisteme precum cel osos, digestiv, muscular, respirator şi reproducător, ca parte a unei metode originale de predare.

 • Anatomia dorinţei: ce-i place lui, ce-i place ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anatomia dorinţei: ce-i place lui, ce-i place ei

  Nimeni nu poate nega rolul extrem de important pe care îl are libidoul în felul nostru de a fi. De aceea, criteriile după care ne alegem partenerul ţin, în mare măsură, de fizicul său şi de modul în care ne simţim atraşi de acesta.

Modifică Setările