Stiri despre adversar

  53 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Florin Roman: Axa răului PSD-CCR-Avocatul Poporului este principalul adversar al românilor de bun simţ care luptă împotriva COVID
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Florin Roman: Axa răului PSD-CCR-Avocatul Poporului este principalul adversar al românilor de bun simţ care luptă împotriva COVID

  Liderul deputaţilor PNL Florin Roman afirmă că judecătorii CCR, care au declarat ca izolarea şi carantinarea sunt neconstituţionale, au tăcut mâlc, când românii erau bătuţi şi gazaţi în Piaţa Victoriei, Curtea considerând că atunci n-au fost restrânse drepturi şi libertăţi cetăţeneşti. În opinia sa, „axa răului PSD-CCR-Avocatul Poporului este principalul adversar al românilor de bun simţ care luptă împotriva COVID”.

 • Administraţia Trump va acuza China de „agresiune economică”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Administraţia Trump va acuza China de „agresiune economică”

  Donald Trump va acuza China de „agresiune economică”, luni când este programat să facă publică strategia naţională de securitate, într-un semn clar de frustrare faţă de inabilitatea acestuia de a folosi relaţia personală cu preşedintele Chinei, Xi Jinping, în a convinge Beijingul să-şi schimbe politica comercială faţă de SUA.

 • Adversar accesibil, în partida de sâmbătă a handbalistelor de la HM Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adversar accesibil, în partida de sâmbătă a handbalistelor de la HM Buzău

  Misiune aparent uşoară pentru jucătoarele de la Handbal Municipal Buzău în etapa de campionat programată sâmbătă. Elevele lui Romeo Ilie vor întâlni, în deplasare, Şcoala nr. 181 Bucureşti, formaţie aflată pe ultimul loc în seria Est a Ligii a doua. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 12.30, în Sala sporturlor din Chiajna.

 • Simplu, dar
complicat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simplu, dar complicat

  De cele mai multe ori, în faţa câte unui scandal politic, mintea se blochează, iar bunul-simţ depune armele. Cel mai mult se revoltă inocenţa. „Cum am putut fi atât de prost? Doamne, cum m-am păcălit!“

 • Liviu Dragnea intră fără adversar în cursa pentru şefia PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liviu Dragnea intră fără adversar în cursa pentru şefia PSD

  Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, va fi practic singurul care îşi va putea depune candidatura la şefia PSD, având susţinerea tuturor filialelor PSD, mai puţin două dintre ele.  Procedura de alegeri condiţionează depunerea candidaturii de susţinerea a cinci organizaţii.

 • Victor Ponta şi profilarea adversarului. Cazul Alina Gorghiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Ponta şi profilarea adversarului. Cazul Alina Gorghiu

  În politică nu poţi creşte fără adversar. Mai ales pe o scenă politică profund emoţională şi conflictuală precum cea autohtonă. Comuniştii, bolşevicii, ţărăniştii, Iliescu, Băsescu, baronii locali, cei 322, mogulii, Ponta, sunt doar câţiva din „adversarii” care au dominat comunicarea politică postdecembristă.

 • VIDEO Cum se joacă biliardul cu piciorul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum se joacă biliardul cu piciorul

  Pasionaţii de snooker şi de fotbaal pot practica de acum ambele sporturi simultan. Combinaţia dintre cele două, numită „SnookBall“, se joacă pe un teren care seamănă cu o masă de billiard mai mare.

 • Germania în Primul Război Mondial: între frică şi supraîncrederea de sine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Germania în Primul Război Mondial: între frică şi supraîncrederea de sine

  Ceea ce fascinează şi ne intrigă cu privire la Primul Război Mondial este tocmai neclaritatea cauzelor sale. Dacă în cazul celui de-Al Doilea putem vorbi cu mult mai precis despre un automatism al revanşardei şi de o claritate a alianţelor, în schimb prima mare conflagraţie globală presupune un alfabet de factori care, chiar odată enumeraţi, tot nu ne dau o explicaţie fără tăgadă.

 • Cazul
Câmpeanu - calculul greşit al domnului Antonescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cazul Câmpeanu - calculul greşit al domnului Antonescu

  PNL pare sa transmita alegatorilor sai ca a capitulat in fata lui Traian Basescu. Un atac din partea Presedintelui pare a fi, in ochii lui Crin Antonescu, un semnal venit din partea unei instante credibile, echidistante, de care trebuie sa asculti neconditionat.

 • Antonescu se
scoate singur din joc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antonescu se scoate singur din joc

  În 2013, Crin Antonescu a fost în defazaj faţă de partenerii din alianţă şi a purtat un război continuu cu Traian Băsescu. Anul acesta, Antonescu a ales o strategie pacificatoare, neutră, poate chiar prietenoasă faţă de Băsescu. Iar dacă va continua aşa, liberalul va ieşi din lupta electorală pentru Prezidenţiale înainte ca ea să înceapă.

 • Mult zgomot pentru nimicuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mult zgomot pentru nimicuri

  Aşa am ajuns aici: suflând în pânzele vreunui politician care ne oferă marea cu sarea. De fapt, ne oferă capul adversarului. „Să piară lumea, dar să se facă dreptate“ era un frumos, dar irealizabil slogan de odinioară. „Să piară duşmanul meu, chiar de-ar fi să crape lumea“ – e sloganul de modă nouă, cu care ne ciomăgim zi de zi.

 • Jean Pascal este foarte dezamăgit că meciul cu Bute nu va mai avea loc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jean Pascal este foarte dezamăgit că meciul cu Bute nu va mai avea loc

  Pugilistul canadian Jean Pascal a declarat, marţi, după ce a aflat că adversarul său pentru data de 25 martie, Lucian Bute, s-a accidentat, că este extrem de dezamăgit, subliniind că în acest moment este într-o formă excelentă şi a adăugat că îi doreşte românului să revină puternic în toamnă.

 • FCM-ul joacă azi primul amical din Antalya
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FCM-ul joacă azi primul amical din Antalya

  Partida amicală dintre FCM Târgu-Mureş şi Belshina Bobruisk (din prima ligă a Belarusului), prima a formaţiei mureşene în cantonamentul din Antalya, la baza Side Star Resort, se va disputa în această după-masă, începând cu ora 15.00.

 • Hate speech
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hate speech

  Limbajul urii. De câţiva ani, trăim în el, îl alimentăm, asistăm cu interes şi chiar cu bine disimulată plăcere la evoluţia sa exponenţială, îl folosim pentru a demola tot ce se poate şi pe cine se poate, ne indignăm doar când ne atinge persoana sau interesele.

Modifică Setările