Stahanovista Renate Weber

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doamna (hmm, doamna?) Renate Weber, ridicată de PSD, ca un hatâr făcut tovarăşului său întru ticăloşii, Tăriceanu-Popescu Anton Călin, la rangul nemeritat de Avocat al Poporului, se dă de ceasul morţii să dovedească prin toate vorbele şi faptele sale că este îndreptăţită să fie zilnic lăudată de fiţuica de propagandă rusă „Sputnik”.

Tovarăşa Renate se comportă de-a dreptul stahanovist şi inventează aproape zilnic câte o prostie. O pritoceşte în tărtăcuţă şi, mai apoi, o  scoate cu nonşalanţă pe orificiul care îi serveşte drept gură. Câteodată, se foloseşte pentru asta de o neajutorată, caraghioasă adjunctă. Prostie pentru care este felicitată ba de numitul Tăriceanu (ALDE este un cadavru politic în stare avansată de putrefacţie), ba de nesigurul pe sine Marcel Ciolacu, ba de Sputnik, ba de urât mirositoarea TVR 1 şi de individul cunoscut sub porecla Sărmăluţă, ba de Antenele felixiene, ba de Ion Cristoiu. şi el un omagiat de acelaşi nemernic Sputnik. Că cine se aseamănă se adună.

Iată. Sus-numita şi-a amintit zilele trecute câte ceva din vorbele pe care le folosea pe vremea în care se ocupa de drepturile omului şi era preşedinta Fundaţiei Soros din România (pe atunci mimarea acestei ocupaţii îi umfla insei cu pricina conturile, azi şi-a găsit ale sinecuri la fel de mănoase) şi a cerut să se lipească prin spitale (cu ce drept? cu de la sine putere? cu ordin de la Tăriceanu? sau cu ordin de la Ambasada Federaţiei Ruse în România?) un fel de avertisment adresat pacienţilor. Pe care i-a avertizat în mod expres  că trebuie să fie vigilenţi şi nu cumva să permită ca, în locul în care au venit să îşi refacă sănătatea, să fie supuşi torturii. Că acelaşi spital e monitorizat, adică suspicionat că ar fi un spaţiu în care se practică tortura.

Prin cererea ei complet abuzivă, numita Weber Renate îşi bate joc nu doar de întreg personalul medical din România care a făcut excepţionale eforturi în această perioadă, indubitabil cea mai dificilă din istoria post-decembristă a României, ci şi de inteligenţa românilor. De românii înşişi care, de fapt, nici nu o recunoscut drept avocat al lor. Români cărora, în cel mai ticălos mod cu putinţă, încearcă să le inducă ideea că nu au, de fapt, nimic. Şi că asupra lor se exercită ceva ce ar semăna cu o procedură din arsenalul terorii comuniste. Folosirea în scopuri politice a medicinei. Recte, a psihiatriei. Mâine-poimâine, camarada Renate, camaradă cu Tăriceanu, Ciolacu şi alţii ca ei, va spune, nesancţionată de nimeni, că România a devenit un fel de nou Arhipelag Gulag. Orice a devenit posibil în aceste zile în România. Pare că s-a dat liber la prostie.  Iar numita Weber Renate, care nu e deloc proastă, ci nemăsurat de ticăloasă, ştie să profite de aceasta.

Comentariu apărut concomitent pe site-ul contributors.ro şi pe blogurile adevarul.ro

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite