Marşul Tricolorului

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce liderii comunisti prognozeaza o viitoare alianţă cu actualele declarate forţe europene de la Chişinău, în timp ce banii trimişi ilegal de la Moscova sunt aduşi cu valiza de Dodon şi folosiţi pentru subminarea traseului european şi promovarea unor forţe politice asiatice de extremă stânga, e timp ca moldovenii să arate clar direcţia pe care vor şi să îşi protejeje simbolurile naţionale.

Pierderea Ucrainei face Rusia sa investeasca mai mult si mai agresiv in blocarea traseului vestic al celui de al doilea stat romanesc.

Igor Dodon a instalat deja in centrul Chisinaului simbolurile ocupantului rus de un rosu sangeriu.

Duminica moldovenii vor iesi in strada pentru a-si apara propriile simboluri: rosu, galben si albastru, adica tricolorul romanesc.

La Bucuresti parlamentarii romani(Nenel Peia-membru al comisiei pentru romanii de pretutindeni) au cerut oficial retragerea cetateniei romane celor care profaneaza simbolurile nationale si juramantul depus. E timpul sa aratam si de la Chisinau ca ne pasa.

Un steag imens ce a pornit din centrul Romaniei, de la Izvorul Muresului si care a trecut prin principalele orase care conteaza cu adevarat, a ajuns asa cum este firesc si la Chisinau.

El va fi desfasurat maine in fata Universitatii Pedagogice incepan cu ora 14.00 si de unde se va pleca intr-un Mars al Tricolorului.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite