Idei şi proiecte de Paşte

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă ai timp şi dispoziţia necesară, acum, în ajun de Paşte, relaxează-te cu câteva proiecte creative, fie că sunt pentru casă, pentru masă sau pentru amuzamentul copiilor.

Principalele simboluri ale acestei sărbători sunt ouăle, florile, iepurii, păsările... (am scris mai în detaliu despre ele AICI). Aşa că oricare se poate regăsi în decorul casei şi al mesei, dar şi în proiectele DIY (DIY = do it yourself) pe care le facem împreună cu cei mici. Uite, spre exemplu, pe masa de Paşte putem strecura printre farfurii şi preparate culinare apetisante şi câteva ornamente tematice ori specialităţi din ciocolată. 

image

Nu trebuie să uităm nici de flori. Este anotimpul lor!

image

Dacă te ajută să vizualizezi mai bine posibilităţile, uite un clip cu idei dedicate Paştelui.

Ouăle sunt principalul simbol al acestor zile. Dar nici ele nu mai sunt ce au fost. Roşii sau încondeiate, pictate cu pensula sau cu carioca, ornate după tehnica decupajului sau transformate în mini creaturi, ouăle pot fi baza unor proiecte creative memorabile. 

image
image

Găseşti AICI şi mai multe idei de decorare a ouălor de Paşte. 

De făcut cu copiii îţi recomand acest tutorial de semn de carte sub formă de iepuraş. Va fi o amintire frumoasă şi după ce vor trece sărbătorile.

image

Ţi-l las AICI şi în format video. Sigur aşa e mult mai uşor de reprodus. 

Spor la ornat şi decorat şi „Paşte fericit!”

Sursă foto

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite