Atacul gay-ului pervers

0
0
A auzit cineva de vreun bărbat agăţat pe stradă şi tras într-un gang sau
 pe un câmp, unde a fost violat ore în şir de un grup de homosexuali 
beţi?
A auzit cineva de vreun bărbat agăţat pe stradă şi tras într-un gang sau pe un câmp, unde a fost violat ore în şir de un grup de homosexuali beţi?

Atenţiune! La comanda mea, toată lumea strânge sfincterul. Unu, doi, trei şi strânge. Şi dă drumul. Şi strânge. Şi dă drumul. Aşa. Trebuie să fim cu toţii pregătiţi în cazul în care ne atacă vreun gay. Nimic nu intră şi nu iese fără acordul nostru. Strânge mă sfincterul, nu râde, că să te văd eu dacă mai râzi după, când o să te împrăştii peste tot.


Noi suntem ultimul obstacol înainte cuceririi definitive a lumii noastre de către perverşii ăştia care sunt peste tot. Şi de la capăt. Strânge. Dă drumul. Strânge. Dă drumul.

Eroul nostru stătea tolănit pe canapea şi îşi mângâia tacticos cu o mână protuberanţa de grăsime cunoscută sub numele de sân. Nu era un sân propriu-zis, era un exces de alimentaţie depusă într-un loc mai puţin firesc. Poate îl deranjase cândva, dar acum nici nu îşi mai dădea seama, pentru că nu îi diminua cu nimic senzaţia de macho. Se juca cu propriul sân aşa cum alţii învârt bilele chinezeşti anti-stres. O mână pe sân, o mână în punga cu chipsuri, o mână pe telecomandă, o mână se întinde după aripioarele picante, o mână pe cola, o mână pe o bucă pentru a înlătura o mâncărime persistentă. Un singur gând şi o singură telecomandă: unde dai numa’ perverşi. Peste tot homosexuali care omoară industria filmului, distrug politica, ascund adevărul despre daci, cresc impozitele şi ne fură tot fun-ul. Ajunge!

Şi se apucă să scrie pe facebook, să protesteze, să îi avertizeze pe toţi de pericolul care pândeşte după colţ: ”să ne unim fraţilor, să nu îi lăsăm să ne ia ce e al nostru, să protestăm, nimeni nu ne caută pe noi la prostată, asta e ultima redută, pe aici nimic nu trece”. Se opreşte puţin să mai ia un chips că revolta l-a scurs de energie. Se uită precaut în jur. Se ştie că poţi să găseşti un gay ascuns oriunde, pentru că ei sunt ca invizibili, dar atacă atunci când te aştepţi mai puţin.

Aş vrea să celebrăm trei atitudini demne, de oameni care se împotrivesc cu gând, suflet şi dos la pericolul neştiut, dar enorm, care pândeşte orice bărbat straight. Aşadar:

Locul 3 (la egalitate) cu diplomă: site-ul nationalisti.ro pentru următoarea declaraţie

Homosexuali, bisexuali, lesbiene tot felul de ciudati. De ce este ciudat? Pentru simplul fapt ca natura a ales să existe legătura între femei şi bărbaţi, atât. Astăzi se promovează această idee care spune că familia poate fi alcătuită din persoane de acelaşi sex. Este o minciună care face ca tradiţiile şi până la urmă legile naturii să fie sfidate de oameni inconstienţi. Se promovează noua imagine falsă de familie.

Locul 3 (la egalitate) cu acatiste: preotul Eugen Tănăsescu pentru direcţie şi intuiţie

Proiectul împachetează şmechereşte două chestiuni socotite imorale în creştinism: concubinajul şi parteneriatele gay, care a mai fost respins de Parlament. Nu de acestea are nevoie societatea românească acum.

Locul 2 cu coroniţă Swarovski: Mihaela Rădulescu pentru diplomaţie

Ce alegem fiecare să experimentăm în dormitor mi se pare foarte în regulă, e omeneşte şi profitabil să avem curiozităţi. Ce spuneam că mă îngrijorează ca mamă şi mă irită ca persoană cu alte idei despre iubire e să-i văd exagerând şi oferindu-ne un spectacol la care nu vreau să asist cu forţa. Cât despre cine şi cum se naşte, există cel puţin 2 teorii, dar pare-se că nu au mulţi chef să dea şi pagina sau să citească şi alte studii ştiinţifice despre cum se instalează homosexualitatea.

Locul 1 direct din dulap: Bobonete pentru acuitate vizual ideologică

Pentru toţi prostii care apără poponarismul şi fac exces de zel în direcţia asta, aflaţi că eu am o problemă cu faptul că la televizor se dă o femeie cu barbă, nu că încurajaţi voi, bărbaţii să îşi vâre penisuri în fund.

Aşa, acum că am terminat cu topul nostru să emitem şi o scurtă părere. Lăsăm la o parte discuţia despre egalitate socială, drepturi, taxe şi alte aspecte care ţin de funcţionarea societăţii. Aş avea o curiozitate înainte de toate. De ce le e teamă în mod concret?

A auzit cineva de vreun bărbat agăţat pe stradă şi tras într-un gang sau pe un câmp, unde a fost violat ore în şir de un grup de homosexuali beţi? Dar violat ca la carte. Cu de toate. Iar când leşină să îl trezească cu nişte ţuică şi să o ia de la capăt. Astfel de ştiri nu prea există. Deloc. Pe de altă parte, violuri la care victima să fie o femeie sunt pe toate drumurile. Ultima poveste de la Vaslui unde şapte tineri au abuzat două zile o adolescentă te bagă în sperieţi numai citind-o. Dar nu am auzit pe cineva să scrie împotriva emisiunilor în care femeile sunt obiecte ale dorinţelor fizice şi în care bărbaţii sunt tot mai macho şi violenţi. Unde a fost agresat Bobonete de homosexuali? E el o victimă potenţială? Îi e teamă să umble noaptea prin Bucureşti că îl atacă homosexualii?

Citiţi continuarea articolului pe sereniti.ro

Un text semnat de Lidia Marinescu.


Lidia Marinescu este brand manager. Marketing. Sharp, edgy. Bitchy with a darling and lovely side. Sweet and sour. Make up heavy user. Social media addicted. Sun glasses aficionada. Dependentă de romenglish şi ciocolată cu rom. Motto personal: Viaţa nu îmi dă mie lămâi, eu îi dau lămâi vieţii. Şi 50 de votcă, sau de rom, sau de gin. Merge şi un strop de campari.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite