Ambasadoarea sufletelor frumoase

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel mai frumos bărbat din lume. Elvisul Devei.

Niccolo Machiavelli, cunoscut şi sub numele de „Principele”, spunea: „Il fine giustifica i mezzi”, adică „Scopul scuză mijloacele”. Campania de fundraising a reuşit!

Este 4h30 şi m-am trezit plângând. Da, şi băieţii plâng câteodată. Amintindu-mi de tatăl meu. Cel mai frumos bărbat din lume. Elvisul Devei.

Tovarăşul Tric Traian, mic responsabil pe judeţul Hunedoara cu crearea percepţiei omului nou: marea propaganda socialistă.

image

Un anticomunist oportunist. Fiu de păstori din Apuseni. Din Familie de protectori ai drumului de Răsărit al Templierilor (ce trecea ... aproape de Roşia Montană). Actor. Interpret. Lăcătuş. Maistru. Plecat din Braşov când a devenit oraşul Stalin, iar uzina de aviaţie a fost transformata în cea de tractoare , iar inginerii luaţi în URSS cu tot cu planurile de avioane. Utecist, apoi Economist, absolvent de Ştefan Gheorghiu. Un tovarăş pe cinste. Strălucitor în relaţiile umane, competent şi cu potenţial politic enorm.

Ceauşescu l-a iubit şi protejat. L-a chemat să fie ministru întâii , apoi ... numai ei ştiu ce au mai discutat şi care era planul.

Tata a refuzat postul de ministru, casa în Primăverii şi cariera la Mitici. De ce ? Pentru ca fost un om mare.

image

Şi pentru ca Papa was a rolling stone. A preferat sa trăiască aproape de oameni, mai ales de oame.

Responsabil cu propaganda.

Sarcina de la primii secretari succesivi (inclusiv tovarăşu prim Bălan , care .. Timişoara, „revoluţie”, etc etc ) Tata avea ordin sa falsifice cifrele economice ce erau raportate la centru.

„Câte oi ai Ioane? 6 tovarăşu Tric. Raportam doua , Ioane. Trăiţi , tovarăşu Tric. Câte va pun în portbagaj ? Nici una , Ioane.”

A fost un comunist cinstit. Fidel valorilor. Un om corect, cu standarde absolute de integritate. Asta a apucat să-mi transmită. Şi nişte secrete de la Tovarăşu comandant Suprem. Lovitura de stat din 1989 l-a prins responsabil pe valea Jiului. Ordin de sus. Ar fi putut deveni Omul Nou, erou al frontului salvării naţionale dacă ar fi trădat. Apoi parlamentar PSD. Dar nu a făcut-o . Şi-a sfârşit cariera ca director economic într-o firma de dezmembrat şi vândut pe bucăţi combinatul siderurgic Hunedoara. Un bărbat straşnic, cu un caracter din otel călit cu crom-vanadiu. Aliajul perfect.

L-a răpus însa cancerul. Unul galopant, până am făcut analizele , s-a dus.

Prea devreme să-şi vadă nepotul crescând.

Şi acum plâng scriind.

Dar îmi revin.

Gata. Lacrimile s-au evaporat pe tastatura.

Azi schimb programul .

image

Nu voi mai merge ca în fiecare miercuri şi vineri în Cişmigiu sa implementam armonia cu maestrul meu de tong tao. Nu voi mai merge apoi la institutul bancar roman la conferinţa de cybersecurity. Nu mai merg azi nici la dentist să-mi ascut şi lustruiesc colţii mediatici.

Azi o ajut pe Mihaela. Si bineintes pe Odette. Sa schimbam povestea.  Aşa cum pot. Cu toată energia, forţa şi determinarea.

Exista doar patru interacţiuni umane fundamentale, restul le sunt derivate: empatia, seducţia, manipularea, conversia (inclusiv cea religioasă ).

image

Exista de asemenea doar doua manuale fundamentale de management , restul le sunt derivate : sun tzu , arta războiului şi Machiavelli , Il principe.

Azi Mihaela Rădulescu şi cu mine , ca absolute beginner , discipol şi învăţăcel în arta comunicării non verbale am ales sa va seducem şi manipulam. Dar din inima . Pentru o cauza buna. Ce tehnica de manipulare sa aplicam ? Piciorul în uşa ? Uşa în nas ? Angajamentul ? Mic tratat de manipulare pentru oameni cinstiţi .

http://www.price.ro/specificatii_r._v._joule_tratat_de_manipulare_29600.htm sau http://www.scribd.com/doc/30072400/R-V-Joule-J-L-Beauvois-Tratat-de-Manipulare pentru nerăbdători sau cei ce vor sa încalce legea neplatind autorii şi traducătorii acestei capodopere.

Va vom converti apoi sufletele la timpul potrivit. Tot pentru o cauza buna. Renaşterea României.

De cea mai influenta femeie din România m-am ciocnit la propriu la ski în Sinaia la cota 2000 de ziua mea, când maimuţa de pământ ce sunt intra în anul de gratie al tigrului de metal . În seara precedenta avusesem întâlnirea de taina cu politicieni europeni , la o vila din Sinaia. Oficial era ziua mea :)

image

Nerăbdător sa iau aer şi sa mai scap de prietenii , cunoscuţi sau nu ce erau fideli pe urmele mele , şi mai ales ale invitaţilor mei internaţionali, am urcat la cota. Ieşeam din cabana , nerăbdător sa schiez, cu gândurile prin nori, când m-am ciocnit brusc de o femeie sportiva, blindata de un superb costum de schi , la fel de înaltă ca mine , protejata de ochelari . Am zimbit politicos şi m-am dat la o parte. Eu ieşeam de la căldura , în căutare de adrenalina, ea intra de la frig , în căutarea unui moment zen cu creaţia-i cea mai draga , fiul sau , la un ceai fierbinte . Am cedat zimbind , ca un gentleman şcolit ca paşoptiştii la Paris (gentilhomme , gentilom pe strămoşeasca nostra amestecata academic de către nişte frăţiori dibaci în ale scrisului academic cu neologisme furculiţioniste). Şi-a dat ochelarii jos (de la zâmbet, oare ? ) şi am văzut o privire ce n-am sa o uit niciodată. Era Mihaela Rădulescu. Însoţita de un puşti simpatic, fiul ei. Ce să-i fi zis atunci în afara de zâmbet ? Uite ca soarta a făcut să ne reciocnim , de data asta la un nivel mai puţin fizic . Şi am ales spontan, empatic, să facem ceva împreuna.

Nu am timp să mă uit decât foarte rar la televizor. Dar citesc presa . Şi , ca amator de maşini sportive, am reţinut de ce Mihaela prefera Porsche Cayenne (o excelentă alegere şi pentru o parte din colegii din clubul nostru de alpinişti ) altor maşini . A scris ca Porsche Cayenne (probabil versiunea cu frânele pe ceramica ) e maşina care frânează cel mai eficace într-un Bucureşti plin de oameni care ştiu doar sa accelereze.

Fantastic raţionament. Caci în viaţa asta occidentala , care ne captează energia în spirala mai multului , mai repedelui (harder better faster stronger ) secretul sta în control. Sa ştii când sa accelerezi , dar mai ales când sa frânezi.

Suntem o naţiune îmbolnăvită artificial.

Regim caloric de ţărani , dar activitate sedentara. Un decalaj enorm intre nevoia reala de energie şi oferta diabolică a societăţii de consum. Obezitate. Boala. Euri , cianuri .

Oamenii nu s-au adaptat.

Cancerul da.

Pentru tata a fost prea târziu.

Pentru Odette nu este. Aşa ca vă rog din suflet (plângând iar , dar îmi va trece) . Donaţi.

ACUM!

Sms la 8824  .

Nu e teapa. Eu am donat , şi primit sms de confirmare. Aşa veţi primi şi voi.

image

Campania poate fi urmărită în timp real pe Internet .

Şi ne vom ocupa mai târziu de însănătoşirea pe termen lung a României.

În episodul următor, despre Băieţi . Unul de elita. Etalon. 1m90, brunet. Pilot.  Politie . Spp. Parasit  de femei ca nu avea avere, In coma apoi . Din dragoste. Din Interes.  Parasit de sistem care i-a taiat cu 25 % salariul prin acord abuziv , inutil si periculos cu FMI. Stripper. Clochard prin cartoanelel Londrei. Acum si-a revenit. Si vrea sa se razbune. Pe toate femeile ce l-au facut sa sufere pe cel mai frumos barabat din Romania. Si prietenul meu :)

image

Sau despre ce vreţi . Numai sa sa va deschideţi inimile. Şi sa va alegeţi corect politicienii. Ca pe ambasadoarele imaginii României le-aţi ales bine. Si iată ca fac treaba buna. Fascinant. Miraculos. Mistic.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite